Проверял один IP, и случайно попал сюда:http://ipgeobase.ru/?address=91.217.197.3
Оказывается, Первомайск Николаевской области - это федеральный округ, Восточная Украина...![]()
Так что - решение Максимом уже принято к покупке аналогичной "буханки"? Тогда не вопрос - скидываемся дополнительно.
Но мне кажется, что сейчас самое время "выбить" надёжный и мощный санитарный броневик для задачи перевозки раненых. И я верю, что обратившись напрямую к Бирюкову или новому замминистра по обеспечению украинской армии, бойцы под Песками получат то, что необходимо.
А потерю Максиму его личной "буханки" мы восполним сами, скинемся и купим.
- - - Добавлено - - -
Я бы на Вашем месте не розслоблялзя. Узбагаиваться будем после окончания войны.
Пингвины Антарктиды в ожидании российских депутатов
![]()
Думаю Максим тоже мало что сможет решить - дадут или не дадут -это сейчас лотерея..Написал Бирюкову, ответит или нет, это уже дело такое, думаю у него точно забот не меньше 1000 таких же "буханок".
Как говориться "на деда мороза надейся, а сам не плошай"..
Таїса Гайда
19 ч. · отредактировано ·
Про мобілізацію
Спочатку наш украінський президент об'явив армію окупанта однією з найбоєздатніших армій світу і сказав,що ми не готові з нею воювати. Зараз у ФБ активно розганяється тема,що нам не потрібна війна,бо рашиська авіація буде бомбити наші міста і ми ніколи не виграємо такоі війни. Вчора президент плачучим шепочучим голосом щось промямлив про терористичні організаціі, боячись навіть натякнути про рашиського окупанта.А потім після звичного мирного плану щось там сказав про мобілізацію. Пам'ятаєте,на початку АТО величезні черги біля військомату,які за добу не могли приняти усіх бажаючих? Так от черг більше не буде,більше того,мобілізація ,напевно,буде зірвана.Бо скільки спілкуюсь з людьми,люди просто не розуміють,чого ім іти на війну,якщо у нас перемир'є.Ви ,пане президент,зробили одну страшну річ. Ви за півроку начисто вбили в людях патріотизм.
Тому,обов'язково для відновлення довіри ,бездарне керівництво АТО в особі Пушнякова та керівника генн,штабу Муженка має бути звільнене.
Далі,ви пане президент ,як лідер націі просто не маєтє морального праваговорити тоном "умірающего лебедя", а навпаки підтримати народ,казати про те,що ви є президентом великого народу,який обов'язково переможе.Маленька Грузія не стала рабом величезного агресора і ми не станемо.І невелика група мужніх кіборгів,які уже більше 200 днів утримують Донецький аеропорт , є тому прикладом. Ми переможемо,обов'язково.Про то мусимо перемогти.Маю надію,що у вас пане Петро Порошенко ,уже закінчились непристроєні куми та родичі,і ви нарешті почнете призначати професіоналів,хоча би там де кадрові призначення є питанням життя і смерті.
- - - Добавлено - - -
Эту тему просматривают: 14 (пользователей: 0 , гостей: 14)