Пока погоды нет давайте обклеивайте декалями, а то как не дострой смотрится.Надо чтоб было видно где верх где низ (это Вам не вертолет
)
Пока погоды нет давайте обклеивайте декалями, а то как не дострой смотрится.Надо чтоб было видно где верх где низ (это Вам не вертолет
)
Розмах метр чи півтора?Це ж цессна, з гідно з її кресленнями лонжерон із трьох смужок плитки + лінійка. Лінійка звісно не на всю довжину крила. Нижня поверхня вийшла не зовсім плоскою, я з самого початку не знав як вигнути верхню поверхню, тому просто приклеїв передню кромку і далі натягнув на лонжерон (попередньо наніс клей) і приклеїв задню кромку. В результаті передня кромка трішки піднялася.... Взагалі крило під вагою фюзеляжа (з акумулятором) трохи грає, враховуючи вагу, 730 грам, думаю треба б зробити підкоси.
Построй Спитфаер из ФлайтТеста! Размах 1080 мм, профильное крыло можно сделать не по "их технологии". У меня летал такой на 930 моторе с винтов 10х5, 1500-1800 аккумах. 5 серв. Он у меня спокойно поднял мобильный телефон с камерой, а это 120 грамм.
Неубиваемый получился аппарат, почти как танк.
http://cs629430.vk.me/v629430861/1c93b/CrBuaEnn9K8.jpg
Уже ж цесна 210 є, чекаю погоди облітати...
Сьогодні ввечері вибрався на Осещину, ну це своя історія частини поля немає, повним ходом йде будівництво, добре що поле ну дуже велике то політати ще наче є де, ще не все забудували.
Отже воно в принципі полетіло. Літало хвилини 3-4 потім сіла батарейка, я її не заряджав, була в режимі зберігання 3.8В, довго літати не планував. Можливо я його б навіть витягнув та враховуючи що літаю в основному на вертольотах то до управління літаком не звик. нарізавши кіл з вісім вирішив відлетіти трохи далі і потихеньку його саджати та відлетів занадто далеко, а назад вернутися не вистачило "палива".... впустив з невеликої висоти, близько метра, як прийшов до місця вимушеної посадки - літак там акуратно собі стояв на пузі, вирвало мотор та погнуло шасі.
Завтра буду ремонтувати - морду приклею нову, шасі викину взагалі, старт із рук я відпрацював, і з посадкою щось теж придумаю.....
Скотч , классная штука , Если бы был обтянут передок, морда была бы не в таком состоянии.
от морквы не скотч не железо не поможет
я його з того разу вже кілька разів ремонтував і розбивав морду. З посадкою проблеми, не можу я його посадити.... Хоча літаю без проблем....
Эту тему просматривают: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1)