Крило не хочеться. літак дійсно перший, до цього таки не керував літаками, але досвід польотів є - вертольотчик я. Є час, бажання і натхнення збудувати літак.
Крило не хочеться. літак дійсно перший, до цього таки не керував літаками, але досвід польотів є - вертольотчик я. Є час, бажання і натхнення збудувати літак.
Та то таке, крило не завжди хороший варіант для початківця, а з мотором 750 кВ взагалі туфта вийде. Згадав ще одного тренера "товстопузика" , навіть двох.
http://rc-aviation.ru/dhc-2-beaver
http://rc-aviation.ru/traner
Вчора ввечері ще розбирався з кресленнями, починаю схилятися до цесни, в основному по причині дуже якісних креслень. Перший зроблю особливо не задумуючись один в один по кресленнях.
Можно делать Снежок, только размах увеличить до 1160-1200. У меня тоже акк 2200. Не пилотажка, тренер всё-таки.
пару неділь і готово. Правда воно трохи криве але я маю надію що СС3D допоможе йому летіти рівно. Зате тепер є навик їх клеїти...
- - - Добавлено - - -
PS Шкода тільки погода не сприяє облітати його...
Не бачу ознак наявності в крилі лонжерону, він там є?
Це ж цессна, з гідно з її кресленнями лонжерон із трьох смужок плитки + лінійка. Лінійка звісно не на всю довжину крила. Нижня поверхня вийшла не зовсім плоскою, я з самого початку не знав як вигнути верхню поверхню, тому просто приклеїв передню кромку і далі натягнув на лонжерон (попередньо наніс клей) і приклеїв задню кромку. В результаті передня кромка трішки піднялася.... Взагалі крило під вагою фюзеляжа (з акумулятором) трохи грає, враховуючи вагу, 730 грам, думаю треба б зробити підкоси.
. Потолочка без скотча очень хрупкая, советую обклеить Cessnu скотчем. При подготовке к полету соедините крыло с фюзеляжем не менее чем на 6 резинок лучше 8. Проверьте центровку. И я вы снял складной винт. Замечание Олега по лонжерону тоже правильное, если в крыле нет линеек то это не хорошо. И крыло для тренера лучше сделать небольшим V. Удачи в полетах.
я ж написав про лінійку, вона є але не на всю довжину крила. Цього на фото не видно але модель повністю обтягнула білою самоклейкою.
- - - Добавлено - - -
А в чому проблема складного вінта ?
Эту тему просматривают: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1)