Реклама
Страница 306 из 6561 ПерваяПервая ... 2062562963043053063073083163564068061306 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 3,051 по 3,060 из 65604

Тема: Війна путінської росії проти України

Постоянный пользователь Аватар для GALL

Вес репутации
    45
    Шановні, я тут пару днів провів у Бандерівскому краі, якщо Ваша ласка,то можу доповісти шановному товариству -що с цього вийшло....

Постоянный пользователь

Вес репутации
    21
    Давай валяй, подивлюся який ти щирий

Вес репутации
    45
    Валера ,валяти будеш ваньку, а тільки розповисти можу.....

Постоянный пользователь Аватар для Nиколай

Вес репутации
    43
    Неужели завербовали в отряды фошыстоф?

Забаненный

Вес репутации
    0
    Цитата Сообщение от olegtur77 Посмотреть сообщение
    Так неинтересно уже там, и слова недают сказать, пусть хоть тут почитают Жалько...АТО вдруг спасать прийдется , они ж нас "спасают", переживают
    А я уже, вполне серьезно, в тайгу собираюсь. Вы путина, своей глупостью, знатно раскормили. Теперь его хрен сковырнешь. И если вы сейчас не остановитесь, завтра война у нас на Южном Урале будет. Причем воевать будут все против всех.
    Пошел я, подальше...

Постоянный пользователь Аватар для Nиколай

Вес репутации
    43
    Цитата Сообщение от Яшин Н.М. Посмотреть сообщение
    Пошел я, подальше...
    Идите, подальше...

Постоянный пользователь

Вес репутации
    21
    Цитата Сообщение от GALL Посмотреть сообщение
    Валера ,валяти будеш ваньку, а тільки розповисти можу.....
    Без ваньки, як без баньки.
    Розповідай.

Постоянный пользователь

Вес репутации
    38
    Очередной дибилизм с рассии http://24tv.ua/home/showSingleNews.d...bjectId=452280
    Только кто это признает?

- - - Добавлено - - -

А эти уже жрать захотели? что то быстро конфеты закончились? я бы их накормил!!! http://podrobnosti.ua/economy/2014/06/09/979679.html

Вес репутации
    45
    Так я мабуть продовжу ,з вашого дозволу.....
    Доречі ,цей коротенький пост суто для наших дурних братів з-за паркану,ну і мабуть звернення до тих украінців ,хто ще не був у бандерівських краях і вірить усім дурницям сікильов тв.
    Вдалося трохи зібрати грошей і у коханоі було пару вихідних,от ми і поїхали до тоі самоі бандеровщини,а точніше до Волині.Заради єксперіменту вирішив ризикнути здоров'ям і розмовляти суто російскою.Мав надію-що якщо будуть бити,то не дуже боляче,у крайньому разі готов був скакати на іхньому майдані-бо хто не скаче,той москаль.....
    Цього разу наш шлях був по Волині,а саме -Луцьк,Олика,Клевань ,Рівне.За три дні -непоганий темп,доречі.Мне завжди цікавила історія нашої краіни,замки,старі церкви та інше.За красоти росповідати тут не буду ,бо це треба бачити на власні очі .Я краще раскажу за мій смертельний єксперімент по язиковому вопросу-Із нього нічого не вийшло-зовсім нічого......По польтрету ніхто не дав мені,не дивлячись на всі моі старанняя,всі чомусь вічливо спілкувалися,пропонуючи перейти на російску мову.Даже в Клевані,де даже жаби у ставках квакають з бандерівським акцентом,якийсь мешканець (поправивши за плечима рушницю,з кишенями ,повними візіток самого Яроша) на мое питаня ,задане на мові азірова ,посміхнувся і запропонував перейти на російску мову.Справжнісенькі бандеровці пару разів підвозили до траси на своему авто від старовинних замків і не брали за це гроши.Стосовно бреда тв о зруйнованих памятниках радянським воінам- теж дурниці,вони всі доглянуті,з квітами.Мирно знаходяться разом з памятниками воІнам УПА.Як приклад,у Рівному у одному з центральних парків могила пламенного революціонера Олеки Дундіча з єпитафіею самого клімки ворошилова вся в квітах.А вулиця його імені плавно переходить в вулицю Романа Шухевича.Памятник Сімону Петлюрі недалече від меморіала загиблим радянським воінам.Все співіснує поруч.
    Так що мовне питання ,питання зносу памятників є повнею маячнею політиків,яки вміло на ньому спекулюють.
    Тобто цей мій пост -це звернення до тих ,хто вірить у бандерівців хфошистів.Панове ,їздіть по нашій чудовій крайні ,дивіться своіми очима ,робіть своі висновки самі.У нас чудова і файна краіна ,з богатою історіею,яку ми зовсім не знаемо.Нам всім є чим пишатися.

Постоянный пользователь

Вес репутации
    38
    А в Донецьку, Луганську чи Харкові є памьятник воінам УПА ? або вулиця імені Шухевича? в нас така ж чудова країна!

- - - Добавлено - - -

Аксёнов официально признал, что в Крыму без Украины начался продовольственный кризисhttp://donbass.ua/news/ukraine/2014/...yi-krizis.html

TEST

Страница 306 из 6561 ПерваяПервая ... 2062562963043053063073083163564068061306 ... ПоследняяПоследняя

Информация о теме

Пользователи, просматривающие эту тему

Эту тему просматривают: 3 (пользователей: 0 , гостей: 3)