Реклама
Страница 5021 из 6561 ПерваяПервая ... 402145214921497150115019502050215022502350315071512155216021 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 50,201 по 50,210 из 65604

Тема: Війна путінської росії проти України

Постоянный пользователь Аватар для Nиколай

Вес репутации
    43
    Цитата Сообщение от Inforc Посмотреть сообщение
    Да я не так, чтобы злобно.
    Просто бесят такие варианты. Некий дикий баран - все медийное пространство поимел, и многие, из наших, тупо прогнулись.. Некий наш ВОИН - волонтеры, бо нужна кровь, копейка на лекарства, и др..
    Почему так?
    Бо справедливість - це дефіцит. І правду відшукати серед купи лайна - це також важко.

- - - Добавлено - - -

Цитата Сообщение от Inforc Посмотреть сообщение
    Миколо! Я вже надто підстаркуватий, щоб різноманітною дурнею займатись.
    Та й рівня Остапа - мені ще крепко далеко йти.
    То був мій жарт . І стопами Остапа не треба йти, насправді.

А как Хунта отнесется к организации на этом форуме политического тотализатора?
    Делаем реальные денежные ставки на события. Это весело и познавательно. Да вот и про Насирова можно. Удерет или сядет? Да и еще куча вариантов.
    Что думают об этой идейке Правила Форума?

Вес репутации
    43
    Націоналісти підписали та представили Національний маніфест:
    http://svoboda.org.ua/news/events/00114270/
    16 березня 2017 року в Київському міському будинку вчителя відбулося представлення Національного маніфесту. Під ним підписалися лідери ВО "Свобода", "Правого сектора" та "Національного корпусу" ‒ Олег Тягнибок, Андрій Тарасенко та Андрій Білецький. Також документ підтримала ОУН на чолі з Богданом Черваком, Конгрес українських націоналістів під керівництвом Степана Брацюня, організація "С14" (лідер ‒ Сергій Мазур).
    Маніфест укладено на основі програмових засад організацій-підписантів. Документ декларує єдність зусиль націоналістичних політичних сил у реалізації поставлених завдань...

Далі - за посиланням.

- - - Добавлено - - -

Цитата Сообщение от iurka Посмотреть сообщение
    А как Хунта отнесется к организации на этом форуме политического тотализатора?
    Делаем реальные денежные ставки на события. Это весело и познавательно. Да вот и про Насирова можно. Удерет или сядет? Да и еще куча вариантов.
    Что думают об этой идейке Правила Форума?
    Ми - не гравці в тоталізатор. Тому це не є - "весело и познавательно".
    Якщо б загинула близька людина, або Ваш родич у цій війні, - то Вам би було не до веселощів. Тому і своє ставлення треба мати відповідно до реалій, маючи гідність.

Постоянный пользователь Аватар для Вадим Ру

Записей в дневнике
    2
    Вес репутации
    43
    http://defence-line.org/2017/03/o-dr...rtire-chast-4/ - толковый анализ событий

Вес репутации
    43
    Доречі, я помітив, що деякі наші форумчани почали потроху втрачати орієнтири у своєму мисленні і особистому відчутті подій, які тривають навколо нас.
    Війна, яка триває, ускладнюється підсиленням діяльності внутрішнього ворога. Не треба забувати, що ця війна, поперш за все, - гібрідна, і ворог не йде на прямий контакт. Він атакує інформаційно на кожного, хто ще не має досі чіткого розуміння і свого ставлення до того - хто є наш ворог; які він діє тактично; які брудні технології через брехню він використовує...

Тримайтеся правди і совісті.

Постоянный пользователь

Вес репутации
    38
    Цитата Сообщение от Nиколай Посмотреть сообщение
    хто є наш ворог; які він діє тактично; які брудні технології через брехню він використовує...
    .......

Постоянный пользователь Аватар для Стрелок

Вес репутации
    56
    Доброго ранку.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу на 06.00 17 березня 2017 року
    Ситуація в районі проведення АТО залишається не спокійною, але контрольованою ЗС України. За минулу добу російсько-терористичні війська 77 разів обстріляли позиції українських захисників.
    На Маріупольському напрямку опорні пункти неподалік Новотроїцького ворог обстрілював з гранатометів, БМП та мінометів калібру 120 мм, а поруч Водяного – з 122 мм артустановок та мінометів калібру 120. Позиції біля Красногорівки і Мар’їнки - з мінометів, Гнутового – з СПГ та кулеметів, Широкіне зі стрілецької зброї та БМП.
    На Донецькому напрямку під вогонь артилерії калібру 122 та мінометів потрапили позиції поряд Троїцького, захисників Авдіївки та шахти Бутівка російські найманці обстрілювали з мінометів та артустановок калібру 122, а згодом до обстрілів долучився танк. По укріплення поруч Кам’янки ворог вів вогонь з мінометів калібру 120 мм, а Зайцевого та Невельського – з СПГ та мінометів калібру 82. В районі Луганського – з БМП, а поряд Пісків – з мінометів калібру 82.
    На Луганському напрямку під вогнем мінометів калібру 120 мм опинились позиції в районі Кримського, біля Лобачеве з мінометів калібру 82, поруч Новозванівки з СПГ і стрілецької зброї, а поблизу Новоолександрівки з мінометів та великокаліберних кулеметів.
    За добу загинуло двоє та поранено вісім українських захисників.

Більше 60% американців хочуть розслідування зв'язків Трампа з РФ

В ОБСЄ пообіцяли збільшити число спостерігачів в Україні

У Сирії через авіанальот на мечеть загинули понад 40 осіб

Луценко: справа "Україна проти РФ" в суді ООН налічує 300 томів під грифом "таємно"

Канада закликала світ чинити тиск на РФ через агресію в Україні

У Ахметова повідомили, що на захоплених шахтах 430 тис. тонн антрациту

Бойовики обстріляли Луганську область, поранена дитина

фотоАброськін: лист про зняття недоторканності з Парасюка підписали вже 500 поліцейських

Насіров вийшов з СІЗО: "Я вдячний своїй родині"

Найєм: Заставу за Насірова вносила не лише дружина

Держдеп США про блокаду Донбасу: Можуть бути небезпечні наслідки

Екс-радник Трампа отримав $45 тисяч за приїзд на ювілей Russia Today

Путін на закритій зустрічі з великим бізнесом обговорював Україну

- - - Добавлено - - -

Андрій Білецький По Насірову

- - - Добавлено - - -

Юрий Касьянов

52 мин. ·

Супруга Насирова внесла за мужа залог в 100 млн грн. Не всякая жена способна на такую щедрость ради любимого. Жёны декабристов нервно курят в сторонке...
    А теперь представьте, что у вас дома в старом платяном шкафу на аварийном балконе пылятся 100 млн гривен. Пойдёте вы с таким золотым запасом на государственную службу?.. На зарплату в 5-15-25 тысяч гривен - налоги собирать?..
    Насиров не только чрезвычайно счастливый в личной жизни человек, но и великий альтруист.

- - - Добавлено - - -

Роман Шрайк

11 ч ·

"Жена внесла за Насирова залог 100 миллионов"
    я бы хотел, чтобы насиров сбежал. серьезно. хотел бы. я абсолютно не расстроюсь, если он не сядет. меня интересует не это.
    для меня главное, чтобы дфс возглавил человек, настроенный реформировать это чудище. а пока насиров не уволен (а он еще не уволен), даже теоретического шанса на это нет.
    если бы он сбежал, то кроме приятного бонуса в виде 100 млн для бюджета, мы бы получили вакансию, открытый конкурс на нее и теоретический шанс на изменения.
    но есть все еще достаточное число лиц, заинтересованных в его возвращении в кресло. и борьба, имхо, идет именно за это.
    поэтому я бы хотел, чтобы насиров сбежал. серьезно.

- - - Добавлено - - -

Mikheil Saakashvili

8 ч ·

Пощастило ж з вдалим одруженням, моя сім'я і двохсотої частини не зібрала б.
    Виявляється заставу за Насірова вніс тесть, але тесть Насірова такий самий злодій, як і сам Насіров і матеріали їх спільної корупції РУХ НОВИХ СИЛ вже давно переслав в НАБУ. А хіба крадені гроші можна брати у заставу?

Постоянный пользователь Аватар для drager

Вес репутации
    55
    Цитата Сообщение от Стрелок Посмотреть сообщение

"
    Жена внесла за Насирова залог 100 миллионов"
    я бы хотел, чтобы насиров сбежал.
    А я бы хотел ,чтобы Насиров провел пару дней в пыточной, а потом был расстрелян вместе с сообщниками.А все деньги ,в виде "приятного бонуса" отошли в казну.И семью сослать на...дамбас..: И вот тогда я бы посмотрел как много будет желающих занять его должность.

За тотализатор, может я и переборщил. Хотя, все ощущения того что мы в политическом цирке- налицо. Клоунов то более чем достаточно! Если Насиров не удерет- это будет как то непривычно. Все удрали, а он шо- рыжий? И ведь ВСЕ удравшие откупились, иначе не бывает. Но откупились в коррупционные карманы судей, полиции и кого там еще? А тут вдруг 100 миллионов да в бюджет страны.
    Лично мне дико интересно и очень познавательно- удерет или сядет? Если сядет - мое удивление не будет знать границ.
    Хотя могут и слить принципиально. Но он ведь, собака, много знает - а таких лучше не сливать а давать убежать. Вот и дают?

- - - Добавлено - - -

Цитата Сообщение от drager Посмотреть сообщение
    а потом был расстрелян вместе с сообщниками
    Какое то наивное, инфантильное человеколюбие с Вашей, герр, стороны. Вы гринписовец? Или уверовали? Снятие кожи узкими лоскутами под месячный курс антибиотиков! Нам тут сепсис не нужон! И обеденное реалтаймовое телешоу на тех больших телевизорах, ну в Раде которые, Вы знаете. Пусть вытягивают свои бутерброды и жуют под Насир-шоу.

Постоянный пользователь

Вес репутации
    30
    Как сообщил один из бывший заключенных, мужчина на фото в черной футболке PUMA - это так называемый "смотрящий" за СИЗО по прозвищу "Алик". "Он заключенный. Смотрящий. Авторитетный человек, в общем"
    https://www.business.ua/media_view/n...y_foto-364976/

TEST

Страница 5021 из 6561 ПерваяПервая ... 402145214921497150115019502050215022502350315071512155216021 ... ПоследняяПоследняя

Информация о теме

Пользователи, просматривающие эту тему

Эту тему просматривают: 7 (пользователей: 0 , гостей: 7)