Реклама
Страница 2560 из 6561 ПерваяПервая ... 156020602460251025502558255925602561256225702610266030603560 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 25,591 по 25,600 из 65604

Тема: Війна путінської росії проти України

Постоянный пользователь Аватар для DigitalCrash

Вес репутации
    36
    Если лично вы не в курсе, что ПС с ВСУ брали в плен ГРУ-шников, то это же не означает, что подобных фактов не было)))

Прорыв - это два взятых в плен ГРУшника, например.
    Это не прорыв, а обычный военный эпизод. Взяли часть очередной ДРГ, а они оказались ГРУшниками. А прорыв- освобождённое Дебальцево или Донецк.
    То, что шоколадный спускает на тормозах работу с людьми по выдавливанию "рузьге мира" из Украины, меня сильно напрягает. Кацапы совершенно свободно катаются к кам, потом пишут, "Ой, мине, кацапа, нихто не пабив и я на кацапском гаварил и биндеравцав не видел".
    Да за это время миллион бигбордов должгно висеть противокацапских, телепередач, говорить по-кацапски должно стать стыдно в Киеве, на кацапа должны смотреть, как...... ну на мусорную урну.. А шоколадный с Минстець стыдливенько так......тихонько...... торгуют....и дружить пытаются.
    Крым. То же самое. Торговля полным ходом, официально- едь- не хочу.Другое дело, что ни один нормальный украинец туда не поедет, но официально-то -хоть сейчас!
    Блин, учились бы хоть у комуняк агитации, что ли.

Постоянный пользователь Аватар для Стрелок

Вес репутации
    56
    Не придирайтесь к словам. Понятное дело, что речь идёт не о "брусиловском прорыве" силами одного ДУКа.
    Это не настоящая война. И прорывом больше послужит успех нашей ДРГ. Информационная война даже важнее. Кто мешает ночью смотаться за линию и взять тёпленьким русского генерала действующей армии? И какой эффект это произведёт на мировые СМИ?
    Кстати, об успехах в информ войнах. Похоже, в лагере ху!ла могут праздновать победу. Помните, как ху!ло говорил, что чувствует конец Евросоюза? Есть ещё известная карикатура: Оланд сзади путлера. Вот.

Греки ему помогают. По сути это шантаж. Они хотят и рыбку съесть и на ху!ло сесть.
    Понятное дело, что это не конец Евросоюза, но вони удовлетворения в русских СМИ будет полно.

Обнародованы окончательные результаты референдума в Греции

Это не настоящая война.
    Да вот уж самая настоящая. Извините, массировано применяются все виды тяжёлого вооружения, кроме авиации.Или настоящая-это когда ядерные ракеты полетят?? Это сейчас более-менее притихло. Или атака рашистов силами БТГ при поддержке артиллерии-это мало?
    И в любой момент всё может возобновиться.

Постоянный пользователь

Вес репутации
    38
    Цитата Сообщение от siriusalfaomega Посмотреть сообщение
    Виталий. Растите поскорее. То, что Вы предлагаете, называется геноцид. Это исключено
    Сергій, звичайно я вже давно виріс. Те що я писав. звичайно у переносному розумінні цього складного стану. Але, те як наша "зрада" себе поводить, вже надоїло. Мається на увазі ПОВНЕ перекриття кордонів з росією, повний арест усіх підприємств на нашій теріторії. Україна досі продає ім їжу - нехай смокчуть у ху"ла, ну і багато іншого. Але на жаль, це не відбувається, чому? бо всі стали "гідні", бо в нас відбувся майдан, НЕ "револючія". Я не впевнений, що в Україні відбудуться радикальні зміни. До влади НІКОЛО не прийдуть порядні люди, іх туди не допустять, ну може пара, які НІЧОГО не вирішують. Я ні кого, ні дочого не призиваю, але, або справжня революція, або війсковий переворот з повним знищенням "політичної еліти крадіїв" може зрушити з місця нашу країну. Те що нам показують, мильна бульбашка, гарні двері, за якими заховалися вори, крадії, мінти, прокурори, судді, лікарі хапуги, ну і т.п. Змін НЕБУДЕ!!!

Постоянный пользователь

Вес репутации
    29
    Гей, шось зрадомір зашкалює!
    Спокуха хлопці, ніхто нас не зливає, я пильную )))

Постоянный пользователь

Вес репутации
    38
    Цитата Сообщение от patorok Посмотреть сообщение
    Гей, шось зрадомір зашкалює!
    Спокуха хлопці, ніхто нас не зливає, я пильную )))
    Пільнуйте далі - нас дааавно злили.

Постоянный пользователь

Вес репутации
    29
    Якби нас злили, то ми б вже лизали сраку пуйлу разом з отими убогими )))

Постоянный пользователь Аватар для Вадим Ру

Записей в дневнике
    2
    Вес репутации
    43

- - - Добавлено - - -

http://www.5.ua/interview/Oleksandr-...ula-86359.html - Головною проблемою реформ в Україні є сильна зарегульованість виконавчої вертикалі законодавством та слабка автономія Кабміну у прийнятті рішень. Про це в ексклюзивному інтерв’ю "5 каналу" заявив міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі.

------ А помилка..........
    ............- я недооцінив ту машину бюрократії, яка тут була…
    Помилкою було обіцяти щось в короткі строки, що потім стало неможливо.
    Пам
    'ятаю, після зібрання робочої групи, яка почала працювати над цими законами, в лютому,
    я сказав потім в інтерв
    'ю – "От у березні ми занесемо" (закони в Раду – Ред.), бо місяця мало б вистачити.
    Коли я це зробив, один хороший юрист сказав - "Ви що, в березні думаєте"
    ? Ну ясно, що в березні. А він каже, що неможливо.
    Як неможливо
    ? На його думку, до червня неможливо буде. І почав мені казати про узгодження, Кабмін і ще щось.
    Я думав, що вони жартують або лякають мене… Це ж у лютому було, а ось вже початок липня, і нічого в Раді немає!
    Було помилкою недооцінювати цю ситуацію.
    Реальність настала пізніше. І ще те, що я людина, яка думає, що можна знайти якусь спільну позицію.
    І це теж була помилка щодо деяких індивідуальних товаришів – що там було більше віри, ніж мало б бути…
    Якщо в цілому, було важко, але було дуже цікаво, і я щасливий, що така можливість мені була дана Президентом, прем
    'єром, головою Ради,
    попрацювати на благо цієї чудової країни. Чудова обстановка в Кабміні, не слухайте, що про них говорять, там нормальна обстановка.
    Якщо дати більше свободи Кабміну і міністерствам, то можна швидше отримувати результат.

Постоянный пользователь

Вес репутации
    38
    Цитата Сообщение от patorok Посмотреть сообщение
    Якби нас злили, то ми б вже лизали сраку пуйлу разом з отими убогими )))
    Олеже, дивитись теба трохи "далі". В України зовнішний борг приблизно 105 - 110% ВВП. Всі кредити, майже всі, через офшори "виведені" з краіни. пуйлу лизати не будем, а от Меркель, Оланду і ОЙ-ВЕЙ, без сумніву

TEST

Страница 2560 из 6561 ПерваяПервая ... 156020602460251025502558255925602561256225702610266030603560 ... ПоследняяПоследняя

Информация о теме

Пользователи, просматривающие эту тему

Эту тему просматривают: 16 (пользователей: 0 , гостей: 16)