Если лично вы не в курсе, что ПС с ВСУ брали в плен ГРУ-шников, то это же не означает, что подобных фактов не было)))
Если лично вы не в курсе, что ПС с ВСУ брали в плен ГРУ-шников, то это же не означает, что подобных фактов не было)))
Это не прорыв, а обычный военный эпизод. Взяли часть очередной ДРГ, а они оказались ГРУшниками. А прорыв- освобождённое Дебальцево или Донецк.Прорыв - это два взятых в плен ГРУшника, например.
То, что шоколадный спускает на тормозах работу с людьми по выдавливанию "рузьге мира" из Украины, меня сильно напрягает. Кацапы совершенно свободно катаются к кам, потом пишут, "Ой, мине, кацапа, нихто не пабив и я на кацапском гаварил и биндеравцав не видел".
Да за это время миллион бигбордов должгно висеть противокацапских, телепередач, говорить по-кацапски должно стать стыдно в Киеве, на кацапа должны смотреть, как...... ну на мусорную урну.. А шоколадный с Минстець стыдливенько так......тихонько...... торгуют....и дружить пытаются.
Крым. То же самое. Торговля полным ходом, официально- едь- не хочу.Другое дело, что ни один нормальный украинец туда не поедет, но официально-то -хоть сейчас!
Блин, учились бы хоть у комуняк агитации, что ли.
Не придирайтесь к словам.Понятное дело, что речь идёт не о "брусиловском прорыве" силами одного ДУКа.
Это не настоящая война. И прорывом больше послужит успех нашей ДРГ. Информационная война даже важнее. Кто мешает ночью смотаться за линию и взять тёпленьким русского генерала действующей армии? И какой эффект это произведёт на мировые СМИ?
Кстати, об успехах в информ войнах. Похоже, в лагере ху!ла могут праздновать победу. Помните, как ху!ло говорил, что чувствует конец Евросоюза? Есть ещё известная карикатура: Оланд сзади путлера. Вот.
Греки ему помогают. По сути это шантаж. Они хотят и рыбку съесть и на ху!ло сесть.
Понятное дело, что это не конец Евросоюза, но вони удовлетворения в русских СМИ будет полно.
Обнародованы окончательные результаты референдума в Греции
Да вот уж самая настоящая. Извините, массировано применяются все виды тяжёлого вооружения, кроме авиации.Или настоящая-это когда ядерные ракеты полетят?? Это сейчас более-менее притихло. Или атака рашистов силами БТГ при поддержке артиллерии-это мало?Это не настоящая война.
И в любой момент всё может возобновиться.
Сергій, звичайно я вже давно виріс. Те що я писав. звичайно у переносному розумінні цього складного стану. Але, те як наша "зрада" себе поводить, вже надоїло. Мається на увазі ПОВНЕ перекриття кордонів з росією, повний арест усіх підприємств на нашій теріторії. Україна досі продає ім їжу - нехай смокчуть у ху"ла, ну і багато іншого. Але на жаль, це не відбувається, чому? бо всі стали "гідні", бо в нас відбувся майдан, НЕ "револючія". Я не впевнений, що в Україні відбудуться радикальні зміни. До влади НІКОЛО не прийдуть порядні люди, іх туди не допустять, ну може пара, які НІЧОГО не вирішують. Я ні кого, ні дочого не призиваю, але, або справжня революція, або війсковий переворот з повним знищенням "політичної еліти крадіїв" може зрушити з місця нашу країну. Те що нам показують, мильна бульбашка, гарні двері, за якими заховалися вори, крадії, мінти, прокурори, судді, лікарі хапуги, ну і т.п. Змін НЕБУДЕ!!!
Гей, шось зрадомір зашкалює!
Спокуха хлопці, ніхто нас не зливає, я пильную )))
Якби нас злили, то ми б вже лизали сраку пуйлу разом з отими убогими )))
- - - Добавлено - - -
http://www.5.ua/interview/Oleksandr-...ula-86359.html - Головною проблемою реформ в Україні є сильна зарегульованість виконавчої вертикалі законодавством та слабка автономія Кабміну у прийнятті рішень. Про це в ексклюзивному інтерв’ю "5 каналу" заявив міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі.
------ А помилка..........
............- я недооцінив ту машину бюрократії, яка тут була…
Помилкою було обіцяти щось в короткі строки, що потім стало неможливо.
Пам'ятаю, після зібрання робочої групи, яка почала працювати над цими законами, в лютому,
я сказав потім в інтерв'ю – "От у березні ми занесемо" (закони в Раду – Ред.), бо місяця мало б вистачити.
Коли я це зробив, один хороший юрист сказав - "Ви що, в березні думаєте"? Ну ясно, що в березні. А він каже, що неможливо.
Як неможливо? На його думку, до червня неможливо буде. І почав мені казати про узгодження, Кабмін і ще щось.
Я думав, що вони жартують або лякають мене… Це ж у лютому було, а ось вже початок липня, і нічого в Раді немає!
Було помилкою недооцінювати цю ситуацію.
Реальність настала пізніше. І ще те, що я людина, яка думає, що можна знайти якусь спільну позицію.
І це теж була помилка щодо деяких індивідуальних товаришів – що там було більше віри, ніж мало б бути…
Якщо в цілому, було важко, але було дуже цікаво, і я щасливий, що така можливість мені була дана Президентом, прем'єром, головою Ради,
попрацювати на благо цієї чудової країни. Чудова обстановка в Кабміні, не слухайте, що про них говорять, там нормальна обстановка.
Якщо дати більше свободи Кабміну і міністерствам, то можна швидше отримувати результат.
Эту тему просматривают: 16 (пользователей: 0 , гостей: 16)