Всем привет.Прости дружище, но у тебя судя по капоту , у тебя не ФН...
Всем привет.Прости дружище, но у тебя судя по капоту , у тебя не ФН...
Капот менш конусний, кок трохи меншого діаметру (не мав відповідного твердого пінопласту щоб зробити більший) , згоден, промахнувся.
Але це ж і не копія. А так, по мотивах, щоб хоч трішки був схожий.
Креслення брав звідси https://outerzone.co.uk/plan_details.asp?ID=11627 , трішки переробив мотораму, шпангоути, не робив маслорадіатор (вважаю лишнім на такій модельці). Головне що в центровку майже попав (що для мене рідкість) всього 10 грам прийшлося під капот засунути.
Перероблене креслення ось
![]()
Я планировал трофейный один, потом в процесе перестроился) Буква потерялась.... просто ЛА -5 ф
![]()
С центровкой у него не шали.Мой летал кажись на 17-ти%
Всі свої моделі проганяв через програмку WinLaengs. Простенька, але ЦТ вираховує краще ніж онлайн калькулятори. Крім того враховує і стабілізатор і фюзеляж ! Центровку завжди намагаюсь виставити між передньою і середньою міткою програми (десь на 14% стабілізації). Якщо по передній мітці - то вже передня центровка виходить, для тренерів то добре. Ось розраховував на свій ЛА-5. Центровка на даний момент 60 мм від передньої кромки. Всього на 4,5 мм більше ніж у програмі. Вручну рахувати вже розлінивсяЄдине що вона показує не відсотки від САХ, а відсоток стабілізації (стійкості) моделі. Що в принципі не мішає зрозуміти що і як.
![]()
Я его затачивал под Turnigy SK3 Aerodrive - 4250-350kv Brushless 266g !!!! + 2 ретракта до 5кг. Так что наверное грузик окажется сзаду) . Это если до полетов дойдет. Пока пусть планером повисит. Нафаршеровать за пол дня можно… А может и переиграется все, какой то самолет разобью раньше , движок полегче освободиться…Уже ничего плкупать не буду , дал установку держать себя в руках)
Косяки есть . как без них . Фонарь поставил, задняя часть надо переделать. Да и морда не такая заостренная(
Пока вскрыл. Обыгрываю. Как ,что…
![]()
580 грамм тушка…. КАК?
![]()
Эту тему просматривают: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1)