Ну блін, ну прикиньте, трошки маю гордість, не люблю коли приписують мені чиїсь "заслуги". Вважаю це образою.
Відповідь на мою цитату вважаю відповіддю особисто мені, а Ви, чи ви, не звертаю уваги. Взагалі то якщо то і навмисно, з неповаги, то шо тут такого, ну неповажає мене людина, значить я не заслужив перед нею своєї поваги, може таке бути. Я не в цьому плані незлобний.
- - - Добавлено - - -
можу сказати одне лише...БЛ..ТЬ. ШО ТУТ не так написано? чи Є якісь докази неправдивості моїх слів чи така вже недовіра? Чи я мав заради ваших мелафонів піти на злочин і сфоткати свої бюлетні? Та й мені до лампочки на ваші вірю=невірю. Я перед собою чесний. Мені нічого приховувати. Чого ж це вам так тяжко зрозуміти?
- - - Добавлено - - -
шкайте своїх моніків в іншому місці.
Пойми, для меня обращение на "ты" не является показателем неповаги, это все навлего обращение для адрессации послания.
обращение на "вы" считаю обязательным только к посадовым особам как и их ко мне.
Это как "ЗАПРЕТ РУССКОГО ЯЗЫКА", в быту хоть на китайском, а посадова особа повинна на державний мови (на Украинском).
Ну моникаж сфоткала, а ты чем хуже
по твоим выпадам в сторону пороха и как минимум молчаливой поддержке моники лично я делаю выводы что ты не голосовал за пороха, за кого мне всеравно.
еще раз повторю, как машин с наклейками "зекоманда" уже невстречаю так скоро и тех кто гшолосовал за монику будет ненайти.
Эту тему просматривают: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1)