Реклама
Страница 48 из 168 ПерваяПервая ... 3846474849505898148 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 471 по 480 из 1677

Тема: Сучасна Україна.Куди ми йдемо? Куди маємо йти?

Постоянный пользователь Аватар для Стрелок

Вес репутации
    56
    Цитата Сообщение от Nиколай Посмотреть сообщение
    Арсєнчік йдитиме у прем`єри.
    Вітаємо арсєнчика з прєм`єрою,.. йибийогомать!

Постоянный пользователь Аватар для GALL

Вес репутации
    45
    а скажіть будь ласка Олеже, от вам так не подобаються оці кляті 25 процентів....а вони подобалися-коли ми ВСІ разом шпиняли Порошенко за його недоліки та помилки?чи готові виправдовувати оце все творить сучасна влада? полювання на волонтерів та ветеранів,тощо.? як там вчителі з 4000 доллярів зарплатні?щасливі? медики в Кропивницькому -у яких забрали гроші на нове обладнання??а уж велосіпед не буду згадувати..хоча...таки згадаю...і чай нагадаю,і метрополітен..всього навсього премьєр якоісь там Британіі....І якоісь там Естоніі-Юрі Ратас...привітали вояків на військовій базі з Різдвом.Доречі- ВСЮ хунту теж з майбутніми святами вітаю.

https://rus.postimees.ee/6856203/fot...Ud7Fz65GA9GmHI
    Миниатюры Миниатюры Нажмите на изображение для увеличения. 

Название:	C-H3efhWsAA7gs7.jpg large.jpg 
Просмотров:	19 
Размер:	82.1 Кб 
ID:	317435   Нажмите на изображение для увеличения. 

Название:	s640x480.jpg 
Просмотров:	19 
Размер:	48.1 Кб 
ID:	317436   Нажмите на изображение для увеличения. 

Название:	week6_1100.jpg 
Просмотров:	25 
Размер:	284.9 Кб 
ID:	317437   Нажмите на изображение для увеличения. 

Название:	242974956.jpg 
Просмотров:	23 
Размер:	86.9 Кб 
ID:	317438   Нажмите на изображение для увеличения. 

Название:	1467382467_374932_87.jpg 
Просмотров:	18 
Размер:	93.7 Кб 
ID:	317439  

Нажмите на изображение для увеличения. 

Название:	Безымянный.jpg 
Просмотров:	18 
Размер:	219.3 Кб 
ID:	317440   Нажмите на изображение для увеличения. 

Название:	79733157_10220726656260970_1374697479580155904_n.jpg 
Просмотров:	22 
Размер:	97.4 Кб 
ID:	317441  

Модератор раздела Аватар для olegtur77

Вес репутации
    61
    Цитата Сообщение от GALL Посмотреть сообщение
    а скажіть будь ласка Олеже, от вам так не подобаються оці кляті 25 процентів..I
    Мені неподобаються набагато більше. Але то моя справа. Але і не подобається коли мені приписують і "73".

хоча ж то таки умовні цифри,все набагато гірше,якщо правильно рахувати..Ну то не суть.
    Я не можу і не хочу(ще більше) засуджувати теперішнього за те, що 73 повірили в ті голосливі безгрунтовні наївні обіцянки (про зп 4000,про велосипед та ін) і тепер чомусь вимагають виконання тих цицянок. Зразу розумній людині було зрозуміло-не треба на то вестись,бо то було щось фантастичне ,а не реальне. Небачу сенсу зараз на це звертати уваги. А от те що до сих пір при владі збереглись від колишнього вся та проросійська і антинародна Шобла(аваков,труханов,,керн ес, КУМПУТІНА,всякі портнови , шарікови і зісно Шуфрич) то мабудь чиясь таки "недоработка", я не буду казати чия. А звідси й бачу ті проблеми,що Ви Євгени озвучили, Тому що не погнали сраним віником всю ту мразоту тоді,а передали її в "наслєдство". Про Сеню і проект "дачна стіна рабіца на кордоні " я мовчу взагалі. Де ми зараз,а де Сєня?
    Єдине що мені подобалось то підйом армії і її модернізація. Єдине і єдині кому я до сих пір довіряю.
    І про те що зараз твориться з тими судами і обшуками-то більше "заслуга" аваки, бажання втриматись. Я так думаю що у нього просто козирів на Зе немає стільки ,щоб ним маніпулювати.
    Тому коли закидають звинуваченя не тій посадові особі лише тому що він "73", то теж неправильно. Адже ж не президент суд проводить і конвоям наказ дає. Вірно? то інша кухня.

Вес репутации
    45
    Єдине що мені подобалось то підйом армії і її модернізація. Єдине і єдині кому я до сих пір довіряю.
    Стоп.....а якже збагачення неймовірне Порошенко на всьому цьому??? це одна з головних тез була предвиборчоі кампаніі...
    А як міжнародна політика(досить непогана й плідна)?
    А що ти скажеш стосовно -просто перестати стріляти? вже загибло більше ніж за прошлий рік...Відвод військ -нове обладнання позицій в чистому полі..ти хоч уявляєш -що це таке? Без колупатора..копати бліндажі ,окопи зимою в тому грунті?Цькування волонтерів....а хто буде везти скоби ,цвяхи,ліс,пльонку на покриття тих самих бліндажів?

Адже ж не президент суд проводить і конвоям наказ дає.
    але саме в цьому ти звинувачував минулого президента-в бездіяльності(доречі -я теж).
    так може вже потрібно розплющитти очі й нарешті побачити- що ваш бубочка не справляється від словосполучення- ніяк.
    А що там з газом? Соромлюсь навіть спитати...
    І дісно- а де боєздатний кроль-він щез аж у 14 році..ні слуху ні духу..хвилююся аж..
    Стосовно шобли - так вона ж розправляє крила ,навіть повертаються з бігів...Поки саджають волонтерів та учасників бойових дій...
    хочу в тебе поцікавитись дирою в бюджеті ще..мені цікаво...

Вес репутации
    61
    Цитата Сообщение от GALL Посмотреть сообщение
    що ваш бубочка .
    От бачиш, знову мені приписують ...Він то взагалі наш усіх. У нас же не два чинних президента.
    Щодо перестать стрелять- ну не можу сказати, але я поки що бачу виконння пунктів "мінських угод 2015".
    В принципі тоді зручно придумали: такі угоди,виконання яких можна зупинити неможливістю їх виконання . Такий собі безвихідь. Ну а цей візми і розірки коло , звісно стало боляче. А як воно могло бути по іншому? Хіба що так,як неподобалось багатьом-відсікти і загородитись. на всіх рівнях. Обнулити всі угоди і почати нові схеми. Але ж маємо те що маємо. Чемодан без ручки.
    В чесну владу і суд я поки що невірю, а справедливу неможна,бо вона попаде під кримінальну відповідальнісь.
    Взагалі, чому порох обіжається на свійц народ,адже він сам вважає що 89% населення неадекватне. То що можна чекати від такого лехторату-лише виборів з телевізора.
    а про бюджет взагалі-то для мене темний ліс, що там як рахується, чесно без поняття. Тут свою зп не встигаєш прорахувати-кудись зникає. І це лише на домашнє. Про каву в Братіславі що й казати,щось недосяжне

Постоянный пользователь Аватар для GVL224

Вес репутации
    26
    Цитата Сообщение от olegtur77 Посмотреть сообщение
    ...
    а про бюджет взагалі-то для мене темний ліс, що там як рахується, чесно без поняття. Тут свою зп не встигаєш прорахувати-кудись зникає. І це лише на домашнє. Про каву в Братіславі що й казати,щось недосяжне
    не для тебя одного, вся команда моники также думает

Вес репутации
    61
    Мені от більш цікаво, якщо продати два заводи з цукерками і в них поставити нові лінії, які виробляють власні патрони і власну зброю. Люди залишаються на місці, податки теж, але ще й обороноздатність росте. Чи вже в країні став такий дефіцит солодощів? ну от міг порох за 5 років зробити таку модернізацію? такий собі концерн "патроншен". Ну зброя нам то більш потрібна була і є. І люди при ділі,і справа добра-і ось тобі предвиборча підтримка.
    ---це от зовсім не сарказм, а конструктивне питання-чи можливо таке хоча б теоретично?
    Он у нас в Вінниці аж два завода пихтять...Навіщо нам стільки? трошки АВК з Світочем напряглися б,що тут такого.
    Це так, один з прикладів.
    Міжнародна політика-це щось далеке, ми можемо знати те що нам показують. Ну хіба що серед нас є хтось вхожий в ті секретні кулуари і тут більш детально висвітлить.
    Я не дипломат. Я технік, гайки покрутити, автопілот припаяти. Кожен має бути на своєму місці.
    Я поки що інформаційно стараюсь "голодати", щоб не бути залежним ні від 25 ні від 73, дивлюсь що витворяють обидві сторони і намагаюсь правильно порівняти. Це ж дозволено,чи теж до ворога припишете?

- - - Добавлено - - -

Цитата Сообщение от GVL224 Посмотреть сообщение
    не для тебя одного, вся команда моники также думает
    Віталій, Ви дісно вмієте читати думки інших людей? це ж неймовірний дар! Я б так не зміг..Ні, ну повторити те що хтось сказав, це ще можливо...а от те що хтось думає!!!...Мєлафон хтось подарував?

Постоянный пользователь Аватар для GVL224

Вес репутации
    26
    Мені от більш цікаво, якщо продати два заводи з цукерками і в них поставити нові лінії, які виробляють власні патрони і власну зброю. Люди залишаються на місці, податки теж, але ще й обороноздатність росте. Чи вже в країні став такий дефіцит солодощів? ну от міг порох за 5 років зробити таку модернізацію? такий собі концерн "патроншен". Ну зброя нам то більш потрібна була і є. І люди при ділі,і справа добра-і ось тобі предвиборча підтримка.
    ---це от зовсім не сарказм, а конструктивне питання-чи можливо таке хоча б теоретично?
    Он у нас в Вінниці аж два завода пихтять...Навіщо нам стільки? трошки АВК з Світочем напряглися б,що тут такого.
    Це так, один з прикладів.
    Міжнародна політика-це щось далеке, ми можемо знати те що нам показують. Ну хіба що серед нас є хтось вхожий в ті секретні кулуари і тут більш детально висвітлить.
    Я не дипломат. Я технік, гайки покрутити, автопілот припаяти. Кожен має бути на своєму місці.
    Я поки що інформаційно стараюсь "голодати", щоб не бути залежним ні від 25 ні від 73, дивлюсь що витворяють обидві сторони і намагаюсь правильно порівняти. Це ж дозволено,чи теж до ворога припишете?

я неудивлен, вы и 4килобаксов учителям всерьез обсуждали

Віталій, Ви дісно вмієте читати думки інших людей? це ж неймовірний дар! Я б так не зміг..Ні, ну повторити те що хтось сказав, це ще можливо...а от те що хтось думає!!!...Мєлафон хтось подарував?
    Я умею анализировать поступки и слова от моники и его министров.

Вес репутации
    45
    Олеже-я тебе дуже давно знаю,тому записувати тебе в вороги...я поважаю й тебе й твою позицію....просто хотів довести ,що з виборами ти помилився.. і все.
    Стосовно завода-так згоден..його тре давно будувати..от тільки хто продасть обладнання та технологію? і під який патрон..

Вес репутации
    61
    Цитата Сообщение от GVL224 Посмотреть сообщение
    я неудивлен, вы и 4килобаксов учителям всерьез обсуждали
    Будь-ласка МОЮ цитату де я це "обсуждаю" чи підтримую, чи хоча б згадав про цю дурню.
    Трошки підтягніть ,Віталію свою уважність і пам`ять, бо я вже не раз про це говорив.
    Інакше "не мужик" за наклеп. Ок?

TEST

Страница 48 из 168 ПерваяПервая ... 3846474849505898148 ... ПоследняяПоследняя

Информация о теме

Пользователи, просматривающие эту тему

Эту тему просматривают: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1)