а скажіть будь ласка Олеже, от вам так не подобаються оці кляті 25 процентів....а вони подобалися-коли ми ВСІ разом шпиняли Порошенко за його недоліки та помилки?чи готові виправдовувати оце все творить сучасна влада? полювання на волонтерів та ветеранів,тощо.? як там вчителі з 4000 доллярів зарплатні?щасливі? медики в Кропивницькому -у яких забрали гроші на нове обладнання??а уж велосіпед не буду згадувати..хоча...таки згадаю...і чай нагадаю,і метрополітен..всього навсього премьєр якоісь там Британіі....І якоісь там Естоніі-Юрі Ратас...привітали вояків на військовій базі з Різдвом.Доречі- ВСЮ хунту теж з майбутніми святами вітаю.
https://rus.postimees.ee/6856203/fot...Ud7Fz65GA9GmHI
Мені неподобаються набагато більше. Але то моя справа. Але і не подобається коли мені приписують і "73".
хоча ж то таки умовні цифри,все набагато гірше,якщо правильно рахувати..Ну то не суть.
Я не можу і не хочу(ще більше) засуджувати теперішнього за те, що 73 повірили в ті голосливі безгрунтовні наївні обіцянки (про зп 4000,про велосипед та ін) і тепер чомусь вимагають виконання тих цицянок. Зразу розумній людині було зрозуміло-не треба на то вестись,бо то було щось фантастичне ,а не реальне. Небачу сенсу зараз на це звертати уваги. А от те що до сих пір при владі збереглись від колишнього вся та проросійська і антинародна Шобла(аваков,труханов,,керн ес, КУМПУТІНА,всякі портнови , шарікови і зісно Шуфрич) то мабудь чиясь таки "недоработка", я не буду казати чия. А звідси й бачу ті проблеми,що Ви Євгени озвучили, Тому що не погнали сраним віником всю ту мразоту тоді,а передали її в "наслєдство". Про Сеню і проект "дачна стіна рабіца на кордоні " я мовчу взагалі. Де ми зараз,а де Сєня?
Єдине що мені подобалось то підйом армії і її модернізація. Єдине і єдині кому я до сих пір довіряю.
І про те що зараз твориться з тими судами і обшуками-то більше "заслуга" аваки, бажання втриматись. Я так думаю що у нього просто козирів на Зе немає стільки ,щоб ним маніпулювати.
Тому коли закидають звинуваченя не тій посадові особі лише тому що він "73", то теж неправильно. Адже ж не президент суд проводить і конвоям наказ дає. Вірно? то інша кухня.
Єдине що мені подобалось то підйом армії і її модернізація. Єдине і єдині кому я до сих пір довіряю.
Стоп.....а якже збагачення неймовірне Порошенко на всьому цьому??? це одна з головних тез була предвиборчоі кампаніі...
А як міжнародна політика(досить непогана й плідна)?
А що ти скажеш стосовно -просто перестати стріляти? вже загибло більше ніж за прошлий рік...Відвод військ -нове обладнання позицій в чистому полі..ти хоч уявляєш -що це таке? Без колупатора..копати бліндажі ,окопи зимою в тому грунті?Цькування волонтерів....а хто буде везти скоби ,цвяхи,ліс,пльонку на покриття тих самих бліндажів?
Адже ж не президент суд проводить і конвоям наказ дає.
але саме в цьому ти звинувачував минулого президента-в бездіяльності(доречі -я теж).
так може вже потрібно розплющитти очі й нарешті побачити- що ваш бубочка не справляється від словосполучення- ніяк.
А що там з газом? Соромлюсь навіть спитати...
І дісно- а де боєздатний кроль-він щез аж у 14 році..ні слуху ні духу..хвилююся аж..
Стосовно шобли - так вона ж розправляє крила ,навіть повертаються з бігів...Поки саджають волонтерів та учасників бойових дій...
хочу в тебе поцікавитись дирою в бюджеті ще..мені цікаво...
От бачиш, знову мені приписують ...Він то взагалі наш усіх. У нас же не два чинних президента.
Щодо перестать стрелять- ну не можу сказати, але я поки що бачу виконння пунктів "мінських угод 2015".
В принципі тоді зручно придумали: такі угоди,виконання яких можна зупинити неможливістю їх виконання . Такий собі безвихідь. Ну а цей візми і розірки коло , звісно стало боляче. А як воно могло бути по іншому? Хіба що так,як неподобалось багатьом-відсікти і загородитись. на всіх рівнях. Обнулити всі угоди і почати нові схеми. Але ж маємо те що маємо. Чемодан без ручки.
В чесну владу і суд я поки що невірю, а справедливу неможна,бо вона попаде під кримінальну відповідальнісь.
Взагалі, чому порох обіжається на свійц народ,адже він сам вважає що 89% населення неадекватне. То що можна чекати від такого лехторату-лише виборів з телевізора.
а про бюджет взагалі-то для мене темний ліс, що там як рахується, чесно без поняття. Тут свою зп не встигаєш прорахувати-кудись зникає. І це лише на домашнє. Про каву в Братіславі що й казати,щось недосяжне
Мені от більш цікаво, якщо продати два заводи з цукерками і в них поставити нові лінії, які виробляють власні патрони і власну зброю. Люди залишаються на місці, податки теж, але ще й обороноздатність росте. Чи вже в країні став такий дефіцит солодощів? ну от міг порох за 5 років зробити таку модернізацію? такий собі концерн "патроншен". Ну зброя нам то більш потрібна була і є. І люди при ділі,і справа добра-і ось тобі предвиборча підтримка.
---це от зовсім не сарказм, а конструктивне питання-чи можливо таке хоча б теоретично?
Он у нас в Вінниці аж два завода пихтять...Навіщо нам стільки? трошки АВК з Світочем напряглися б,що тут такого.
Це так, один з прикладів.
Міжнародна політика-це щось далеке, ми можемо знати те що нам показують. Ну хіба що серед нас є хтось вхожий в ті секретні кулуари і тут більш детально висвітлить.
Я не дипломат. Я технік, гайки покрутити, автопілот припаяти. Кожен має бути на своєму місці.
Я поки що інформаційно стараюсь "голодати", щоб не бути залежним ні від 25 ні від 73, дивлюсь що витворяють обидві сторони і намагаюсь правильно порівняти. Це ж дозволено,чи теж до ворога припишете?
- - - Добавлено - - -
Віталій, Ви дісно вмієте читати думки інших людей? це ж неймовірний дар! Я б так не зміг..Ні, ну повторити те що хтось сказав, це ще можливо...а от те що хтось думає!!!...Мєлафон хтось подарував?
Олеже-я тебе дуже давно знаю,тому записувати тебе в вороги...я поважаю й тебе й твою позицію....просто хотів довести ,що з виборами ти помилився.. і все.
Стосовно завода-так згоден..його тре давно будувати..от тільки хто продасть обладнання та технологію? і під який патрон..
Эту тему просматривают: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1)