Відкопав таку от машинку, ще жива, але трішки захотілось її вдосконалити і "освітити", поки що розібрав , почищу, поставлю пропорційне управління та додам світлодіодного "забарвлення".
Відкопав таку от машинку, ще жива, але трішки захотілось її вдосконалити і "освітити", поки що розібрав , почищу, поставлю пропорційне управління та додам світлодіодного "забарвлення".
Продовжую ...Переробив рульове керування, поставив серву, в поперечный тязі зроблено вертикальний паз для ходу приводного штока (гвинт М2).
Підготував отвори під 3мм світлодіоди та лінзи фар. Лінзи трохи завеликі були, тому обточив до потрібного діаметру.
До двигуна застосував саморобний реверсивний регулятор обертів.
Еще немножко фото.
Добрый день.
Заинтересованность есть, у меня по крайней мере. В принципе функционал полностью устраивает, в крайнем случае можно подредактировать под себя.
Их предложений - хотелось бы увидеть реализацию чисто на контроллере, а не на Ардуине. Может размер блока можно будет уменьшить.
Был бы признателен за схемку и печатку.
Ну можна і розвести згідно схеми ардуіни, можливо буде менше і сам драйвер поставити у смд корпусі або взагалі поставити п-канальні наприклад 2N7002 , якщо дуже обмеження по розміру плати. Можна зменшити за рахунок простішого процессора аттіні2313 або 481/861... тільки трохи підкоректувати код по конфігурації портів. Але прошивати все одно можна з-під программи. От відповідність виводів
Можна внутрішнім генератором, значення великого немає, проте будуть вільних два порта )). Живлення стандартне включення, будь яку схему можна глянути.
Ну что же. Собрал и я свой световой блок. Спасибо Олегу за консультации, наконец-то мне удалось все настроить и все заработало. Это прототип на Ардуино Нано, а в будущем хочу переделать просто на контроллере. Может размеры будут покомпактнее.
Надеюсь автор темы будет не против если я выложу здесь видео как работает этот блок на моей модели (которая ещё в процессе постройки). Модель печатается на 3Д принтере.
Эту тему просматривают: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1)