Поїхали........
Поїхали........
Ї Це все?!!!! Дайош іше!
ЗВІСНО ЩЕ БУДУТЬ ФОТО.
ВЧОРА ПОГОДА ВНЕСЛА СВОЇ КОРЕКТИВИ.
ВСТИГЛИ ПОЛІТАТИ В ПЕРШОМУ ТУРІ ЛИШЕ ТРОЄ.
МЕНІ ПОЩАСТИЛО ПОЛЕТІТИ ДРУГИМ В ГАРНУ ПОГОДУ.
ПЕРШИМ ЛІТАВ МАЛЬЦЕВ ВОЛОДИМИР З "І-16".
ПОРИВОМ ВІТРУ У НЬОГО НА МОДЕЛІ ЗІРВАЛО КАБЕЛЬ УПРАВЛІННЯ І ВІН МУСИВ ПОСАДИТИ ЛІТАК НА ЖИВІТ.
ТРЕТІМ ЗЛІТАВ ЩЕ ОДИН СПОРТСМЕН С "УТ-2. ТЕЖ НЕ ВДАЛО.
"ПОТІМ ПОЧАВСЯ ШКВАЛ ТА ЗЛИВА.
БУДЕ ДОБРЕ ЯКЩО СЬОГОДНІ ЗРАНКУ ВСТИГНЕМО ЗРОБИТИ ДВА ТУРИ.
Таки вдалося провести два тури. Літали разом спортсмени, юніори, та школярі. Малеча створювала на старті маленький хаос і велику тягучку. Доводилося іноді суддям витягувати учасників шкільних стартів в центр кордодрому майже за руку. Дров начебто не було , але аварійні посадки на брюхо чи повних капотів на пробіжці були багатенько .
Володимиру Мальцеву на жаль знову не пощастило. Знову відказала електрика і шасі вийшло тільки на половину. При спробі зробити аварійний випуск шасі , Володимир під впливом адреналіну щось зробив не так І модель клюнула носом прямо в асфальт з висоти приблизно метр- півтора метра. Сильно постраждали капот, кок гвинта та створки лівої ноги шасі. Не дивлячись на це Володимир встиг відновити модель для третього туру, який на жаль не відбувся. Але Мальцев таки зробив третій політ, щоб доказати усім що літак достойний призового місця. І політ був дуже красивий, хоча шасі він вже не став прибирати, але це не завадило зірвати аплодисменти по завершенні польоту.
Знаю що усім читачам хочеться побачити протоколи. Але нам усім( учасникам змагань) приказано тримати інтригу і чекати аж поки наш літописець, фотограф і суддя (по сумісніцтву ) вельмишановний GALL не викладе сюди усі фото. А потім вже будуть і протоколи.
Тож, любі друзі, запасіться терпінням і чекайте.
А чекати може доведеться довго, бо наприкінці цього тижня почнуться нові змагання у Винниці., про які ви всі вже читали у сусідній темі
викладаю світлини стенду потроху....
Нарешті дочекалися.
Хочемо ще. Давай завантажуй далі.
завантажую далі ,стенд ще йде...
А ще буде щось сьогодні на сніданок?
який ти не вгамовний,пане Олександре......на ранок -це все...
[QUOTE=GALL;700609]який ти не вгамовний,пане Олександре......на ранок -це все..
Та ні, то я намагався підтримати світську бесіду. Бо так приїмно поспілкуватися з розумною людиною.![]()
Эту тему просматривают: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1)