Ну вот, Илья, вам и карты в руки - изучить vBulletin®, сделать перевод, оттестировать и запустить в работу. Вперед - дел у вас много теперь...
Ну вот, Илья, вам и карты в руки - изучить vBulletin®, сделать перевод, оттестировать и запустить в работу. Вперед - дел у вас много теперь...
Хто небуть може пояснити як користуватись цією програмою?
Илья, Американский гугл в помощь, от такой парадокс
Дякую. Я вже зрозумів що незможу перекласти. А авімодель р/у я зараз роблю(надіюсь до змагань встигну). Покищо ще ніразу не літав через погоду. А я думаю може мені раз на 3 дні тему обновлят и може хто що розуміється у програмуванні побачить і перекладе. Чи може раз на тиждень обновляти.??? Як думаєте?
Шукаєм людину , що розуміються у програмування і зможе перекласти форум на українську мову. І добавити її до мов інтерфейсу.![]()
Шукаєм людину , що розуміються у програмування і зможе перекласти форум на українську мову. І добавити її до мов інтерфейсу.
Шукаєм
Рs
Я створю тему у курілці там буду кожний 3 день її обновлювати а то виходить що я заробляю повідомлення всього натому що обновляю тему заради того аби хтось побачив.
Чому не піти простішим шляхом?
Тут питання більше де знайти "правильного" філолога.
Я до програмування зараз відношення не маю, але дещо пригадую.
Навіть старий Паскаль під DOS мав просту функцію "ПОИСК И ЗАМЕНА" з галочкою "ВСЕ".
Чому не зробити клон російського інтерфейсу із заміною загальних фраз, що повторюються?
Якщо влоб для цієї сторінки:
"Нові повідомлення", "Особисті повідомлення", "Довідка", "Календар", "Спільнота", "Опції форуму", "Навігація", "Опції теми", "Пошук по темі", "Оцінка цієї теми", "Відображення", "Постійний користувач", "Ім`я", "Прізвище", "Вік", "Адреса", "Реєстрація", "Повідомлень", "Вага репутації", "В щоденник", "Відповісти", "Відповісти з цитуванням", "Швидкий перехід", "Відповісти в темі", "Швидка відповідь".
Скільки ще слів я не пригадав?
Можна створити тему "Всі таракани українського інтерфейсу писати сюди" і за кілька днів, звичайно при активності користувачів, майже всю решту виловити.
Розумію, що програмісти заробляють багато грошей і в них нема часу на національні питання, але навіть якщо зберегти HTML сторінку і виправити таким чином в блокноті то читається вельми не погано.
Список слів я почав.
Хто підтримає?
Эту тему просматривают: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1)