какой то он тонкофюзеляжный получился. в стиле 80-х
В носі 120*86. Вчора перевірив серви, цифрові + аналогові, начебто працюють добре, юзав хвилин 5-7, збоїв не було.
- - - Добавлено - - -
На фото можливо так здаєтья, мені також на фото не дуже, а в руках, начеб то, нормально.(мабудь з мене папараціо нікудишній)Але, знаєте як кажуть: "кожна жаба вихваляє своє болото". Для першого літака, нормально.
Виталий, а скажите ширину фюза у гаргрота и предполагаемую длину кабины.
В закромах вчера раскопал целую кучу подобных изделий...
Ширина 54, висота 95. Довжина кабіни планую приблизно 250 + - 20. Вирізав з бутилки, приблизно, маленька не гарно, мені не подобається. Сьгодня вклеїв крило.
Болван делался под такую кабинку.
Голубым пунктиром показал дообрезной размер.
Получилось вот так.
![]()
Если подходит, отпишите, куда отправить. А то пролежат до очередного ПХД...
- - - Добавлено - - -
И за кабанчики. Вы их планируете втулить просто на клей, или будет еще одна площадка? Если первый вариант, то на ножках надо бы насверлить отверстий, чтоб клей туда зашел...
Роман, дуже Вам вдячний. На привеликий жаль мабудь не підійде такої форми, планую зробити з екструдованого піноплюсту болван і спробую зробити кабіну. Тепер по поводу кабанчиків. На елеронах велика площа вклеювання, насверлив отворів і по торцям зробив пази. На РВ і РН така сама схема, але, додатково з іншої сторни вклеїв замки. Все на ларіті.
![]()
Сьогодня зважив літак, "голий" без обтяжки 480 гр. З усіма "патрохами" 934 гр. Скільки додасть обтяжка, потім побачимо.
Эту тему просматривают: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1)