Віталя, гарний режисер завжди з драми може зробити кумедію. А на кшталт в мене цифрові серви ніколи не сварилися з аналоговими.Хоча доречі мені більш до подоби цифрові. А чого це ти все вночі виправляв? Муза прийшла?
![]()
Віталя, гарний режисер завжди з драми може зробити кумедію. А на кшталт в мене цифрові серви ніколи не сварилися з аналоговими.Хоча доречі мені більш до подоби цифрові. А чого це ти все вночі виправляв? Муза прийшла?
![]()
ДУЖЕ всім вдячний за підтримку, приємно. Тільки шо реанімірував крило, "зйомки" поки продовжуються. Обідно, на стапілі вийшло занадто рівне крило, і тут на тобі, засада. Зпрофілював лобік, потолочка вийшла тонка. Потім відрізав 5 мм. і приклеїв бальзу. Але, всерівно потолочка на лобіку тонковата, хочу обклеїти папіром для принтеру. Що порадите? Можливо є кращий варіант? За серви запитав не даремно. Знайомому тимчасово давав на планер одну цифрову, а в нього всі аналогові, так добре, що він їі поклав на руль напрямку, "сварилися" здорово.
![]()
Папір це добре, але дивись Віталя,він коли висихає, так добряче стягує поверхню.Щоб знов тобі лобіка не поморщівМоже краще органзою на аквалакі. Ну про скловолокно на ларіті не пропоную,бо там в тебе йде боротьба за кожний грам
![]()
Бумагу для обтяжки не советую, это не шарик, и повести может легко, а потом уже не исправить, и бумагу уже нормально потом не сорвать , ежели что . а вот скотчем даже желательно. И можно обтягивать даже не все крыло ,а только лобик до лонжерона сверху и снизу. Я вообще стараюсь не обтягивать потолочные крылья , ни плоские ни объемные. Только передняя кромка, ну или если рекомендованный цветовой раскрас перекрывает линию лонжерона , то тогда можно и дальше по хорде. И еще -почему именно скотч, потому что при прогреве утюжком косяки обклейки можно выправить.
Ну 190 гр. ,як би це мовити, не то що б дуже багато, але на грані фола.Ну це на мою думку. Віталя, ще скажу за органзу.Цю тканину треба питати у магазінах які продають тендітні штори, і ще для інформаціі 1 кв.дм потолочки затовшки 3мм вкритий склотканиною (48ою) на ларіті важить приблизно 4-4.5 гр.
Завершились "зйомки другої серії".
- - - Добавлено - - -
Шановні, головному режисеру данної "кумедії" потрібна ваша допомога. Малюю "сценарій" третьої серії (фюзеляж) і ні чого гарного НЕ виходить. Хочу відзняти цю "серію" без лишніх забот, тіпа, без будь яких "балванок", чи ЧПУ. Форма подобається більше F3A-шна. Як що в когось є чертижі з шпангоутими, буду вдячний. Хочу відразу попередити, з компом на "ви и шопотом", так що, як що щось є, то щоб можливо було роздрукувати на А4. Орієнтовна довжина 1050 - 1150 мм.
Эту тему просматривают: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1)