Я на руских форумах посидів почитав і дойшов такого вискновку,( 60 000 це максималка для мотора щоб не розірвало ), а на лодці там дійсьно діапазон 25-35 тис. найшов в них таку формулу, берем кожну банку за 3.6v тобто в нас 8 банок це 8*3.6*1480=42614 це получається в повітрі, в воді тре множим на 0.8 це в кращому випадку якщо добре підібраний вінт як ні то це число ще менше. Получаєм 42614*0,8=34099 тобто якраз в приделах 35тис для гоночних катерів, якщо я в чомусь не правий підкажіть,а пока буду дотримуватись такої конфігурації.
Якщо рахувати зараз мою установку на 6s то це 6*3.6*1480*0,8=25570 це нижня планка тому і лодка не пливе вона попросту не вилазить з води, для виходу на редан тре не менше 30тис.
Дело не в оборотах, а в корпусе, вам нужно "отрывать от воды" его, а сейчас, судя по тому, как вы говорите, то он как утюг. У любого мотора обороты под нагрузкой падают, и чем он хуже, тем больше это проявляется.
Я це все розумію просто при 25 тисяч відірвати метровий корпус важко, можна іти путьом збільшенням гребного вінта, але тоді нагрузка конкретна на акуми і нетільки, + парусність і так далі. Рег уже замовив буду пробувати на 8s.
Эту тему просматривают: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1)