Цікави обзор вийшов. Є над чим задуматись.
Цікави обзор вийшов. Є над чим задуматись.
А якви думаєте чивийде зробити контроллер який би важив *10 грам.
Чи можна порізатиту трубку, чи в ній газ?
А якви думаєте чивийде зробити контроллер який би важив 10 грам.
Чи можна порізатиту трубку, чи в ній газ?
1. Якщо дуже постаратися - чому б і ні? Я би використав броньові "горщечки" для трансформатору, а трубки би включив послідовно через резистор 10 КОм - 1МОм (треба підібрати).
2. Схоже, що не газ, а щось на кшталт гелевого електроліту. Зверніть увагу на те, як зроблена "герметизація" на кінці рурочки. Надіто шматочок звичайного кембрика, який на кінці оплавлено і зжато. Але, все одно, різати рука не підіймається. Не знаю ...
В.М.
Сообщение от literal' post='61299' date='25.2.2009, 9:12
Якщо гелій то я думаю немає нічого страшного, якщо відрізати кусочок. Але то треба експереметувати.
От і прийшла черга до цього дивайсу.*
Перше враження , було *не дуже. Занадто вже слабенько світяться трубки , а особливо червона. Але коли я їх розмотав і виключив світло в кімнаті *то *мені дуже сподобалося як вони світяться.*
Тепер залишилося випробувати вбою!
[attachment=20687:SANY0556.JPG] [attachment=20689:SANY0555.JPG]
<center><embed src="http://video.rutube.ru/ddecbe89b92cfe862706e68592b5ccf6" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="400" height="353" align="center"></center>
<center>нічні польоти.</center></embed>
Поищите в Гугле. Никакого там нет электролита. Там всего лишь центральная жила, а снаружи два тонких провода в качестве второй обкладки такого "конденсатора", навитые спиралью. Между ними твердый люминофор, который гнется, но в целом обламывается, если ковырять ножиком. При приложении переменного поля между обкладками люминофор светится пропорционально амплитуде и частоте этого поля. Никакой герметизации не надо, эти струны элементарно режутся и сращиваются. Информации в инете просто валом.Сообщение от literal' post='61299' date='25.2.2009, 9:59
Дякую за інформацію, будем думать.
*
На вихідних провів польотні випробування. Виявилося, що найбільша відстань з якої можна було розрізнити і побачити світло на* моделі складає ,приблизно, 30м.*
Результат не задовільний ,як намене, *потрібно якимось чином добитись хоча б 60 метрів.
можна і самому зробити
http://aviamodelizm-ua.at.ua/publ/bortovye...sdelat/1-1-0-12
Эту тему просматривают: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1)