Харків дуже зручний коли треба сильно"качнути" ситуацію...От і тримають,як потужний резерв.
- - - Добавлено - - -
По свідченням "видавництва Тризда" Беня вже послав цілу армію "уропів" і "правосєків" на Дніпро...Вони таки точно, як з Новокузнецька![]()
Харків дуже зручний коли треба сильно"качнути" ситуацію...От і тримають,як потужний резерв.
- - - Добавлено - - -
По свідченням "видавництва Тризда" Беня вже послав цілу армію "уропів" і "правосєків" на Дніпро...Вони таки точно, як з Новокузнецька![]()
Сладкое - на десерт. Резерв ху!ла. Точно так и я думаю. Этот туз он пока держит в рукаве. А у пеци тузы в рукаве есть?
- - - Добавлено - - -
Я знаю коварный замысел пеци! Вот почему он не продаёт шоколадную фабрику в стране-оккупанте. В решающий момент он отравит их порченным шоколадом! Все впопучленцы одновременно(!) начнут дрыстать, у них повыпадают от напора членцы из попы и они станут нормальными людьми. Всё. Победа!
Українська мова - це наша безпека для наступних поколінь українців. Я вже давно про це кажу. Кожний, хто зараз лінується практикувати в собі українську мову, і вважає, що це його не стосується - надає ризику, що в майбутньому наші діти і внуки знову потраплять під агресивну брехливу москальську наволоч.
А между тем ху!ло, благодаря многочисленным убийствам сирийцев снова становится рукопожатным. С австралийским саммитом не сравнить. Похоже, что их тактика в Сирии начинает приносить свои плоды. О нас уже практически не вспоминают, темы оккупации Крыма не существует вообще. А пеця, тем временем, ездит на футбол.
Чому не зрозуміємо? Зрозуміємо! Висловлюй вільно і не боячись нічого!![]()
Эту тему просматривают: 9 (пользователей: 0 , гостей: 9)