Реклама
Страница 977 из 6561 ПерваяПервая ... 4778779279679759769779789799871027107714771977 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 9,761 по 9,770 из 65604

Тема: Війна путінської росії проти України

Постоянный пользователь

Вес репутации
    13
    Цитата Сообщение от GraveDigger Посмотреть сообщение
    Благодаря таким постам разжигается межнациональная рознь? И всё? Других причин нет?
    Не только, при этом со стороны обоих правительств и СМИ. Но зачем нам это? Зачем сильнее лить воду на мельницу вражды?

Постоянный пользователь Аватар для Вадим Ру

Записей в дневнике
    2
    Вес репутации
    43
    Не обращайте внимание на непонятчиков. Оно наконец-то пространно высказалось - тэрпэць мабуть урвався. Буває, аби не увійшло у повсякдення.

Лучше вот это прочитайте.
    http://repka.club/blogs/item/830-vechirnia-kazochka
    ВЕЧІРНЯ КАЗОЧКА...

Дохтур вирішив виключно задля експеримету подати серйозне оповідання у форматі "тільки для друзів".
    І разом з тим спробувати переконати, що він все ж володіє українською мовою і здатен писати не тільки на суржику.
    Але наскільки добре у нього вийшло, судити вам…

- Євгене, негайно припиняйте крутитися! Люди дивляться,
    - обурювалася сувора дама у величезній в'язаній шапці, спопеляючи поглядом немолодого чоловіка, чиїх скронь ледь торкнулася сивина,
    який навіщось крутився на місці, розставивши в сторони руки і голосно сміючись.
    - Але ж це ж весело, Клавдіє Іванівно. Ось спробуйте, - відповідав чоловік.
    - Ще чого, - шипіла дама, намагаючись схопити його за рукав.
    - Тоді не заважайте. Дивіться, і не заважайте ...
    Перехожі здивовано озиралися, криво посміхаючись і перешіптуючись між собою.
    - Важко вам, напевно... - голосно поспівчувала дамі якась незнайома бабця.
    - Мій теж ось так пив, а потім помер ...
    - Та йдіть ви! - Огризнулася дама, червоніючи. - Євгене, ну досить, будь ласка. Незручно ж...
    - Е-е-ех! - Чоловік хвацько крутнувся останній раз і завмер, насилу намагаючись втриматися на ногах.
    - Ось бачите, голова паморочиться, - добивала його дама перевіреної ласкою.
    - І треба воно вам, у такому-то віці? Ви ж не дитина мала, їй Богу!
    Раптом пішов сніг, вкриваючи мокрий осінній тротуар білими пластівцями, які тут же танули, ледве торкаючись асфальту.
    - Ух ти! - Зрадів чоловік і взявся ловити сніжинки ротом.
    - Боже, він знову збожеволів, засмутилася дама, сплеснувши в долоні.
    - Сил моїх більше немає!
    І раптом заплакала.
    - Навіщо ви так?..
    Чоловік дбайливо взяв даму під руку і обережно повів повз однакові сірі висотки та байдужі каштани, що готувалися скинути останні залишки листя.
    - Що, соромно тепер?
    - Казна-звідки виринула бабця і переможно накинулася на них.
    - А чи вам не все одно? - здивувався чоловік.
    - Спробуйте краще насолоджуватися життям, ніж втручатися в чужі справи. Тим більше, часу у вас так небагато лишилося.
    Стара образилася і зникла.
    - Але ж вона права, навіщо ви мене мучите?
    - Ображено запитала дама.
    - Клавдіє Іванівно, ну чому ж я вас мучу? Невже вам погано, коли мені радісно?
    - Але ви ж доросла людина, Євгене. Що подумають інші?
    - Та яка різниця! - В серцях вигукнув чоловік.
    - Яке мені діло до інших, коли я просто хочу радіти життю? Кожному дню, кожній хвилині.
    Плювати на правила й тих, хто витрачає час, дотримуючись їх і примушуючи до того інших. Життя шалено коротке!
    - Але ви не в пустелі живете, а в суспільстві.
    - Про яке ніхто не згадає через якісь бодай двісті років. Будуть ходити люди повз цвинтарну огорожу і байдуже дивитися на імена та прізвища,
    не замислюючись, хто там лежить, чим він жив, і чи дотримувався правил пристойності.
    Деякий час немолода пара йшла мовчки. Дама старанно не помічала рідкісні спроби чоловіка зловити чергову сніжинку, а він ні на мить не відпускав її руки.
    Нарешті вони вийшли на віддалений безлюдний пустир.
    - Тут? - Запитала дама.
    Чоловік ствердно кивнув.
    - Ну ви там... Якщо наших побачите, обов'язково передайте привіт. Добре?
    - Тихо попросила дама, насилу стримуючи сльози.
    - Клавдіє Іванівно, обов'язково передам, як побачу,
    - запевнив її чоловік і ніжно обійняв.
    - І пам'ятайте: життя коротке, тож беріть від нього все, що можна, і насолоджуйтеся, поки є час.
    Бо там, за небом, - він вказав пальцем на важкі хмари, які зависли над містом, - уже буде дуже пізно.
    Чоловік м'яко відсторонив даму і посміхнувся.
    - Прощайте, Клавдіє Іванівно. Далі я сам. Е-е-ех!
    - І побіг геть, підстрибуючи, наче дитя.
    - Прощайте, Євгене... - Дама перехрестила його і розридалася.
    Додому вона йшла сама, остаточно занурившись в старість. Навіть зовнішність і хода її змінилася, ставши схожою на обережне старече човгання.
    - Як ти там, Женя ... - тихо шепотіла дама, ковтаючи сльози і ховаючи обличчя від перехожих.
    - Де ти там?..
    - Я тут, Клавдіє Іванівно! - Почувся знайомий голос і дама вкотре побачила тонкі контури чоловіка, що проступають посеред вулиці.
    - Ні, ні, завтра, - злякано відмахнулася вона.
    - Завтра я повернуся і проводжу тебе знову. І ти будеш грати, немов дитина.
    А я буду червоніти. І відчувати, що ти тут, поруч. Кожен день, рік за роком. Доки ми не зустрінемося десь там, за небом ...
    - От дурепа! Білочка, не інакше, - відзначила про себе бабця і, проводжаючи даму сердитим поглядом, крикнула їй услід:
    - Пить треба менше!
    А потім неспішно пошкандибала, розмірковуючи про щось своє...

Постоянный пользователь

Вес репутации
    13
    На ваше многословие жаль тратить время на ответ. Ибо глупости пишете. Просто приведу пример - за плакат "Миру-мир!" или "Нет войне!" в Питере менты заломают руки за спину, закинут в автозак и увезут в КПЗ.

Поправка. Не менты, а полицаи. Теперь они так называются.
    Пруф пожалуйста.
    А вот за то что в Украине за российский флаг или георгиевскую ленточку сделают похуже - при этом не полицаи, а "сознательные граждане" - это факт ;)

Постоянный пользователь Аватар для GraveDigger

Вес репутации
    23
    Цитата Сообщение от def.lord Посмотреть сообщение
    Не только, при этом со стороны обоих правительств и СМИ. Но зачем нам это? Зачем сильнее лить воду на мельницу вражды?
    Ну-ну... идите лучше и в самом деле летайте.

Постоянный пользователь Аватар для GALL

Вес репутации
    45
    Я же говорю - дураков во власти везде хватает ;)

Навіть на нашому форумі.....
    Джемилев как побитая балонка, бегает по всему миру и выпрашивает бабла.
    Синку ,тиб посидів на колимі ,стільки ,скільки відсидів Джемільов,а вже потім хвоста підіймав би....Це так ,для прикладу,а в тім,Геннадій прав,вітрачати на таке час марно......В бан....

Записей в дневнике
    2
    Вес репутации
    43
    Ещё рано в бан. Думаю будет продолжение. Может и правда просто сошлись звёзды в одну линию сёгодня.....

Постоянный пользователь

Вес репутации
    13
    Цитата Сообщение от GraveDigger Посмотреть сообщение
    Ну-ну... идите лучше и в самом деле летайте.
    Отличная идея продолжить диалог - послать человека ;)

Записей в дневнике
    2
    Вес репутации
    43
    Отличная идея продолжить диалог - послать человека ;)
    Да ладно - идите лучше с земляками пообщайтесь - в реале пар выпустите, если конечно город правильно указан.

Постоянный пользователь

Вес репутации
    13
    Да мне собственно - без разницы - где он сидел. И с чего эт у нас ходки на зону стали заслугой?
    Я рассказываю - как он себя сейчас ведёт. А именно - бегает и выпрашивает, пиариться и всё. Мы все прекрастно понимаем - что ничего он сделать не может - но пытается зарабатывать гранды. Если он хочет добра ДЛЯ СВОЕГО НАРОДА - так он должен не бороться за "призрачную" идею, а договариваться и выбивать льготы для своего народа. И делать это не с западными друзьями, которые дадут бабла, а с властью, которая сейчас контролирует ситуацию в Крыму.

- - - Добавлено - - -

Собственно - за что в бан? Я кого то оскорбил? Высказал своё мнение - не более. Или бан - лучший способ заткнуть собеседника, мнение которого не совпадает с вашим?

Постоянный пользователь Аватар для drager

Вес репутации
    55
    Русские НИ ЧЕМ не отличаются от Украинцев. ВООБЩЕ НИЧЕМ. Так что успокойтесь и идите летать ;)
    Да нет, отличаются. Русские отличаются от Украинцев,хотя бы тем количеством гадости,которую они умудрились сделать всем своим соседям.Своим "русским миром" от которого уже весь остальной мир тошнит. И самое главное - неспособностью самим себе в этом признаться.

TEST

Страница 977 из 6561 ПерваяПервая ... 4778779279679759769779789799871027107714771977 ... ПоследняяПоследняя

Информация о теме

Пользователи, просматривающие эту тему

Эту тему просматривают: 44 (пользователей: 0 , гостей: 44)