Реклама
Страница 6013 из 6561 ПерваяПервая ... 50135513591359636003601160126013601460156023606361136513 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 60,121 по 60,130 из 65604

Тема: Війна путінської росії проти України

Постоянный пользователь Аватар для ALEK.SANDR

Вес репутации
    36
    Цитата Сообщение от Стрелок Посмотреть сообщение
    Воистину Воскрес!!!

Постоянный пользователь

Вес репутации
    38
    Цитата Сообщение от Sego Посмотреть сообщение
    не сдаст добасс крым. что убудут петь эти 25 процентные то? к чему тогда будут прикапываться?
    Нуу, одноклітинні щось вигадають, принаймі, ім допоможуть.

А тим часом:
    "Я ще раз наголошую, що готовий до переговорів. Я сподіваюсь, що на найближчий зустрічі у Нормандському форматі Росія продемонструє готовність до деескалації. Конкретним підтвердженням цієї готовності має стати взаємний обмін нашими громадянами у форматі "всіх на всіх". Без винятків"
    "Справжня нормалізація відбудеться тільки після повної деокупації. Як Донбасу, так і Криму. Україна не здається! У всіх сенсах цього слова"
    https://gazeta.ua/articles/politics/...putinim/899948

«Ми навіть можемо надати перелік тих громадян України, яким у найближчий час стане дуже некомфортно у країні, яку вони грабували, зловживаючи високими посадами»
    «Ми чудово знаємо, що російський паспорт надає насправді – право бути заарештованим за мирний протест, право не мати вільних та конкурентних виборів, право забути про наявність природних прав та свобод людини... Тому не варто розраховувати, що багато українців захочуть стати «новою нафтою», на яку влада Росії намагається перетворити власний народ»
    https://zik.ua/news/2019/04/28/zelen...sporty_1562041

- - - Добавлено - - -

Цитата Сообщение от Wahrheit Посмотреть сообщение
    Есть один момент. Этого не будет.
    Не будет, потому что у него нет достаточных полномочий, потому что нет достаточной поддержки на парламентских выборах, потому что еще не истек мандат судей, которых назначал Янукович. Да и вообще, нужно хоть немного изучить судебную систему, чтобы понять, почему такого не будет.
    Ему подсунут абсолютно "левого" министра МВД, который будет сливать его, и он не сможет того уволить, потому что это будет человек по квоте от Рады. И еще есть много "потому что".
    Но я буду искренне рад, если я сейчас ошибаюсь.
    Так саме на це і розраховано. 25% одноклітинних будуть лаяти нового гаранта, а ім далі будуть мити "одну звилину"

- - - Добавлено - - -

Цитата Сообщение от Wahrheit Посмотреть сообщение
    Но я буду искренне рад, если я сейчас ошибаюсь.

Постоянный пользователь

Вес репутации
    0
    Христос Воскрес!
    Прибудемо в мирі та в злагоді, без будь яких образ, не уподобляючись тваринам, не зважаючи на переконання, бо в єднанні сила наша.
    Слава Україні!

Постоянный пользователь Аватар для Nиколай

Вес репутации
    43
    Воістину воскрес!

Стосовно можливих перемовин. Якщо вони і стануться, то діалог пройде приблизно такий:

Зе: - Давайте закінчувати війну.
    Пу: - Хорошо. Но на следующих условиях: ВСУ прекращают стрелять и отходят на 50 км от "границ маладых республик". За это мы вам пообещаем тоже не стрелять и обменять часть украинских задержанных. Затем вы принимаете в Раде закон о федерализации, "маладые республики" проводят у себя выборы и их представители вливаются в политическую жизнь Украины, вы гарантируете им полную амнистию и неприкосновенность За это мы пообещаем окончательно обменять всех-на-всех. Мы подаём вам список лиц, которых вы должны утвердить на те должности, которые будут указаны. За это мы пообещаем остановить войну, но наши войска будут на территории "маладой федеративной республики навароссия в Украине" для защиты интересов российских граждан, которые там будут проживать.
    Зе: - А коли ви повернете Крим і виплатите нам компенсації?
    Пу: - Давайте с вами встретимся и поговорим об этом попозже - когда выполните наши условия по прекращению войны.
    Зе: - Дякую. Так я можу повертатись у Київ і заявити всім, що війна буде зупинина і українці будуть звільнені?
    Пу: - Можешь. Да и вот ещё что: государственным языком на Украине должен быть русский.
    Зе: - Дякую.
    Пу: - Потом поблагодаришь.

Постоянный пользователь

Вес репутации
    38
    Цитата Сообщение от Nиколай Посмотреть сообщение
    Воістину воскрес!

Стосовно можливих перемовин. Якщо вони і стануться, то діалог пройде приблизно такий:

Зе: - Давайте закінчувати війну.
    Пу: - Хорошо. Но на следующих условиях: ВСУ прекращают стрелять и отходят на 50 км от "границ маладых республик". За это мы вам пообещаем тоже не стрелять и обменять часть украинских задержанных. Затем вы принимаете в Раде закон о федерализации, "маладые республики" проводят у себя выборы и их представители вливаются в политическую жизнь Украины, вы гарантируете им полную амнистию и неприкосновенность За это мы пообещаем окончательно обменять всех-на-всех. Мы подаём вам список лиц, которых вы должны утвердить на те должности, которые будут указаны. За это мы пообещаем остановить войну, но наши войска будут на территории "маладой федеративной республики навароссия в Украине" для защиты интересов российских граждан, которые там будут проживать.
    Зе: - А коли ви повернете Крим і виплатите нам компенсації?
    Пу: - Давайте с вами встретимся и поговорим об этом попозже - когда выполните наши условия по прекращению войны.
    Зе: - Дякую. Так я можу повертатись у Київ і заявити всім, що війна буде зупинина і українці будуть звільнені?
    Пу: - Можешь. Да и вот ещё что: государственным языком на Украине должен быть русский.
    Зе: - Дякую.
    Пу: - Потом поблагодаришь.
    Так Ви радник пуйла?

Вес репутации
    43
    Якби я був його радником, то було б все інакше .
    А так - я просто його наскрізь бачу.

- - - Добавлено - - -

Було б дуже цікаво почути від прихильників Зе - як вони бачать ці переговори?
    Якщо ви замислювались над війною, її причинами та наслідками, то прошу конкретно відповісти: - що повинен сказати Зе, і якіми аргументами він зараз зупинить війну, не зрадивши Україну? А також - що відповість йому Пу, чому злякається і несподіванно змітить свою тактику і стратегію?
    Прошу - основне і кратко, щоб було зрозуміло 25-відсотковим.

Постоянный пользователь

Вес репутации
    38
    Микола, ну поперше, 25% не хочуть навіть чути.
    Подруге, Ви окрім "моделкі" йще хоть щось читаєте? Вже давно відповів. Погугліть самостійно.

Вес репутации
    43
    Я хочу, я теж відсотковий . Мені цікаво - чим Зе примусить Пу зупинити війну? Конкретні аргументи, а не пусті слова Зе про те, що він це зробить.

Постоянный пользователь

Вес репутации
    38
    Так порох зупинив за 2 неділі, так що ж Зе зупиняти?

Постоянный пользователь

Вес репутации
    21
    Цитата Сообщение от vitos Посмотреть сообщение
    Так порох зупинив за 2 неділі, так що ж Зе зупиняти?
    Ну як горохом об стінку
    26 травня 2014 "Антитерористична операцiя не може i не триватиме два-три мiсяцi. Вона повинна i триватиме години", - заявив Порошенко. https://tsn.ua/politika/antiterorist...ko-351527.html
    11 серпня 2014 Олександр Захарченко зробив заяву, що «підрозділи ДНР готові до наступальних дій», і що найближчими днями розпочнеться «широкий, нормальний наступ».[5][6] Російські новинні ресурси поширили інформацію, що у «ополчення і самооборони» з'явилося понад 200 одиниць бронетехніки, що буде використана в ході анонсованого «контрнаступу». https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A0...%BD%D1%8C_2014
    28 августа 2014 Россия открывает новый фронт в войне против Украины https://korrespondent.net/ukraine/po...protyv-ukrayny

Питання на логіку і кмітливість: Педро, або будь хто інший на його місці, вміє передбачити майбутнє?
    Чи може є сумніви у тому, що як би не довбаний північний сусід, то Донецька і Луганська області були б звільнені?

TEST

Страница 6013 из 6561 ПерваяПервая ... 50135513591359636003601160126013601460156023606361136513 ... ПоследняяПоследняя

Информация о теме

Пользователи, просматривающие эту тему

Эту тему просматривают: 50 (пользователей: 0 , гостей: 50)