Нe знаю. Мeня они не раздражают. У них своя логика, у нас- своя. Разные миры, разные философии. Конечно же, их надо уничтожать. Ибо враги. Но не на форуме. Мне проще игнорировать![]()
Нe знаю. Мeня они не раздражают. У них своя логика, у нас- своя. Разные миры, разные философии. Конечно же, их надо уничтожать. Ибо враги. Но не на форуме. Мне проще игнорировать![]()
Коли, нарешті, Вам повністю стане зрозуміла їхня "логіка", от тоді Ви відчуєте таку величезну безодню - між своїм внутрішнім Всесвітом, та їх "русским миром"!
17. І віддав я серце на те, щоб спізнати мудрість і пізнати безум та глупоту; спізнав, що це також – знемога духу.
Екк.2:12; 7:2518. Тому що у великій мудрості багато журби; і хто примножує пізнання, примножує скорботу.
Все я чудово розумію, просто в мене далекозорість...
- - - Добавлено - - -
Щоб рухатись далі, зараз потрібно зупинити кровотечу.
Тактика і стратегія.
На скільки "плюсів" у роках вимірюється Ваша далекозорість?
"Домовленностями" з вбивцями - кровотечу ви тільки багатократно помножите та продовжите на довгі роки, перекладаючи ці вбивства і на наступні покоління. Кровожерливий вбивця такого тільки і чекає від нас. Тому з ним більше не можливо загравати, його треба остаточно знищувати всіма разом. Курс на це вже обраний і зафіксований у нашій Конституції.
І я Вас ще раз прошу, - не втрачайте розум разом з Vitos-ом!
Та схаменіться вже ради Бога! Я вже років з 3 не намагаюсь їх в чомусь переконати - це дійсно лише марнування часу. А от постібаться вволю - то святе!))) До-речі, ви помітили, що вони перестали відповідати на мої пости? Вони реагують лише на таких занепокоїних, як Ви. Вони харчуються вашими емоціями і вашими мізками. Це москвозомбі! В мене вже не залишилось ні емоцій, ні мізків. Я для них невидимий!))))
Так я их уже пять лет изучаю.И они уже перестали меня удивлять или раздражать. Также я перестал с ними спорить
Мы с ними НЕ пересекаемся культурами. Это враги. Надо уничтожать. Но на форуме это не получится. Потому- безразличны...
А договариваться будем. Соседи ведь. Они вполне договороспособны, если их хорошо напугать. Так что наращиваем армию, бережем головы от пропаганды, и все будет хорошо.
С Москвой можно договариваться, но нет смысла что-либо подписывать, ибо бумага стоит денег больше, чем обещания Кремля.
Их договороспособность весьма сомнительна.А способность соблюдать договоры отсутствует напрочь.Хорошо напугать их не получится. Да и вряд ли это что-то даст. Единственный способ , это душить их экономически ,перекрывая источники финансов,вынуждая к миллиардным расходам и при этом создавая внутренние очаги гражданских конфликтов используя для этого любые методы. Нам это по силам? Нет! Но до последнего времени нам удавалось создавать для этого прецеденты..Которые ,думаю, скоро покроются зеленой плесенью..
Эту тему просматривают: 9 (пользователей: 0 , гостей: 9)