Реклама
Страница 5683 из 6561 ПерваяПервая ... 46835183558356335673568156825683568456855693573357836183 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 56,821 по 56,830 из 65604

Тема: Війна путінської росії проти України

Модератор раздела Аватар для olegtur77

Вес репутации
    61
    Я вже казав, що у нас має бути професійна,а не совкова армія. Професійна- це з людей мотивованих і зацікавлених у своїй(воєнній) справі, будь то сержант чи генерал, лише так буде тольк .І не наспіх невідомо де за 3 неділі навчений стріляти з того що й саом стріляє ботан чи син порошенка, а людина яка щодня тренується,вдосконалюєтьс Це армія, а не зібрані наспіх мобілізовані громадяни- ніщо інакше,як гарматне м'ясо, що і було в 2014-15 роках. Почитайте біографію хоч кількох тих самих "кіборгів"- там великі послужні списки. І це люди професійні і війна лише посилила їх. Десь чув що серед перших добробатів було багато страйкболістів- люди які вже хоч якось , але мали поняття тактики,групи, "бойових" дій...І це не за пару неділь. За цей строк любий ботан,комбайнер чи син чиновника-буде лише додатковою ненадійною ланкою в команді. Тобто вони таке ж ,, або ще й гірше м'ясо. Навіщо вони потрібні? щоб задовольнити божевільну жабу зрадофілів? Ні - це повна туфта і совок. Але не армія,яка вона має бути.
    АРМІЯ МАЄ БУТИ ПРОФЕСІЙНОЮ. КРАПКА.

Постоянный пользователь

Вес репутации
    29
    Цитата Сообщение от olegtur77 Посмотреть сообщение
    Я вже казав, що у нас має бути професійна,а не совкова армія. Професійна- це з людей мотивованих і зацікавлених у своїй(воєнній) справі, будь то сержант чи генерал, лише так буде тольк .І не наспіх невідомо де за 3 неділі навчений стріляти з того що й саом стріляє ботан чи син порошенка, а людина яка щодня тренується,вдосконалюєтьс , росте. Це армія, а зібрані насміх мобілізовані громадяни- ніщо інакше,як гарматне м'ясо, що і було в 2014-15 роках. Почитайте біографію хоч кількох тих самих "кіборгів"- там великі послужні списки. І це люди професійні і війна лише посилила їх. Десь чу що серед перших добробатів було багато страйколістів- люди які вже хоч якось , але мали поняття тактики,групи, "бойових" дій...І це не за пару неділь. За цей строк любий ботан,комбайнер чи син чиновника-буде лише додатковою ненадійною ланкою в команді. Тобто вони таке ж ,, або ще й гірше м'ясо. Навіщо вони потрібні? щоб задовольнити божевільну жабу зрадофілів? Ні - це повна туфта і совок. Але не армія,яка вона має бути.
    Спокуха, мы уже на фото тему переключились! ))

- - - Добавлено - - -

Цитата Сообщение от olegtur77 Посмотреть сообщение
    Я вже казав, що у нас має бути професійна,а не совкова армія. Професійна- це з людей мотивованих і зацікавлених у своїй(воєнній) справі, будь то сержант чи генерал, лише так буде тольк .І не наспіх невідомо де за 3 неділі навчений стріляти з того що й саом стріляє ботан чи син порошенка, а людина яка щодня тренується,вдосконалюєтьс , росте. Це армія, а зібрані насміх мобілізовані громадяни- ніщо інакше,як гарматне м'ясо, що і було в 2014-15 роках. Почитайте біографію хоч кількох тих самих "кіборгів"- там великі послужні списки. І це люди професійні і війна лише посилила їх. Десь чу що серед перших добробатів було багато страйколістів- люди які вже хоч якось , але мали поняття тактики,групи, "бойових" дій...І це не за пару неділь. За цей строк любий ботан,комбайнер чи син чиновника-буде лише додатковою ненадійною ланкою в команді. Тобто вони таке ж ,, або ще й гірше м'ясо. Навіщо вони потрібні? щоб задовольнити божевільну жабу зрадофілів? Ні - це повна туфта і совок. Але не армія,яка вона має бути.

Модератор раздела Аватар для olegtur77

Вес репутации
    61
    Я вже казав, що у нас має бути професійна,а не совкова армія. Професійна- це з людей мотивованих і зацікавлених у своїй(воєнній) справі, будь то сержант чи генерал, лише так буде тольк .І не наспіх невідомо де за 3 неділі навчений стріляти з того що й саом стріляє ботан чи син порошенка, а людина яка щодня тренується,вдосконалюєтья. Це армія, а не зібрані наспіх мобілізовані громадяни- ніщо інакше,як гарматне м'ясо, що і було в 2014-15 роках. Почитайте біографію хоч кількох тих самих "кіборгів"- там великі послужні списки. І це люди професійні і війна лише посилила їх. Десь чув що серед перших добробатів було багато страйкболістів- люди які вже хоч якось , але мали поняття тактики,групи, "бойових" дій...І це не за пару неділь. За цей строк любий ботан,комбайнер чи син чиновника-буде лише додатковою ненадійною ланкою в команді. Тобто вони таке ж ,, або ще й гірше м'ясо. Навіщо вони потрібні? щоб задовольнити божевільну жабу зрадофілів? Ні - це повна туфта і совок. Але не армія,яка вона має бути.

- - - Добавлено - - -

Цитата Сообщение от patorok Посмотреть сообщение
    якісь глюки форума почались...

- - - Добавлено - - -

Сина порошенка разок зустрічав, пліч о пліч, шо можна сказати-як на мене, дорослий молодий багатий ,депутат, але точно не солдат він...ну максимум сидаліще в штабі. Нах воно ТАМ треба?

Постоянный пользователь Аватар для vitals

Вес репутации
    14
    Цитата Сообщение от Вячеслав Фотограф Посмотреть сообщение
    Ну отлично. Отдыхать некогда, пойду готовиться.Всем добра. Ну, почти всем
    Ловите пока медитативную фотку. Крым. Длинная выдержка, пейзаж. Маленький размер, качества нет, но всё же....
    Мне как профессионалу фотка нравится, хотя я не пейзажист.

Постоянный пользователь

Вес репутации
    38
    Обрана президент Грузії: зараз не час для дружби з Росієюhttps://www.eurointegration.com.ua/n...11/29/7090045/

- - - Добавлено - - -

Долг «Газпрома» перед «Нафтогазом» достиг $2,7 млрдhttp://uaprom.info/news/167113-dolg-...g-27-mlrd.html

Мне как профессионалу фотка нравится, хотя я не пейзажист
    Макс. прибыль от этой фотки была $ 100 Меня устраивает. Там не идеально всё.., конечно...

Постоянный пользователь

Вес репутации
    38
    КОНСТАНТИНОПОЛЬ ОФИЦИАЛЬНО РАСПУСТИЛ ЭКЗАРХАТА РУССКИХ ЦЕРКВЕЙ В ЕВРОПЕhttps://newsone.ua/news/society/kons...-v-evrope.html

Постоянный пользователь Аватар для Aless_b

Записей в дневнике
    2
    Вес репутации
    32
    Цитата Сообщение от vitos Посмотреть сообщение
    Ну тоді через 400 років .
    Не впевнений що за такий час ми взагалі ще будемо існувати (я про землян). З такою політикою уйла, він же же і справді може почати ядерну війну тем більш росіян до цього вже готують вони ж святі і попадуть до раю.
    Доречі про службу. Державі ці хлопці потрібні як м'ясо. Як би ж то було як в Ізраїлі де кожен громадянин має відслужити. Та після цього він має не аби які преференції від держави. Ви подивіться генерала що засудили за літак було нагороджено квартирою у Києві. А що отримують хлопці з передку? Типу безкоштовний проїзд так маршрутчики класти на цей закон хотіли. Нема у житті справедливості. Доки так буде всі батьки будуть намагатися відкупити своїх синів. Я служив і знаю що воно таке. Така армія нам точно не потрібна. А мотивувати немає чим бо все вкрадено до нас...
    За пороха, гройсю та всіх кто нині при владі нормальні громадяни вмирати не збираються. За державу Україну так. Але ж що держава нам віддає? Нічого тільки податки у три шкури. Мабуть скоро повернуть кріпацтво. Що за останні роки зробили для малого та середнього бізнесу? Тільки тотальне винищення щоб не мішали олігархам й далі красти.
    От справді народити дитя вигодовувати навчати лікувати. Хоть на щось з цього держава нині компенсує? Освіта середні ніби то безкоштовна. Так але кожного місяця на щось треба здавати гроші. Підручники треба купувати. Дошкільні заклади щоб попасти треба заплатити благодійний внесок. Проїзд дітей старших за 7 років у громадському транспорті платний. А хіба діти вже на себе заробляють? А от у депутатів котрі до речі не їздять громадським транспортом проїзд у ньому безкоштовний. Тобто дитину виростили за свої а що тоді я повинен цій держави повернути? Звідки борг взявся? Я думаю що кожен повинен займатися тою справою де він може принести користь суспільству. Але ж у нас війна і начхати що той самий айтішник кожного місяця щось відраховував до всіляких фондів. Тільки не треба казати що всі айтішники приховують свої доходи. Є й таки звісно. (я не айтішник якщо що ) ))
    Просто там у керівництві мабуть сильно у рожевих окулярах або у паралельні реальності або в іншій країні. Ну по іншому я не розумію за що депутати отримують таку зарплату багато пільг та ще не цураються брати на оздровлення. Зарплати керівників Укрзалізниці укрпошти та нафтогазу це мабуть взагалі у інші галактиці. Як може бути така різниця??? Ну як??? Я не розумію...
    І це не заздрість.

Постоянный пользователь

Вес репутации
    29
    Цитата Сообщение от vitals Посмотреть сообщение
    Мне как профессионалу фотка нравится, хотя я не пейзажист.
    Мне как непрофессионалу такой пейзаж нравится гораздо больше! ))))))))))
    Нажмите на изображение для увеличения. 

Название:	IMG-8f4d750ae19ecc68e42551d084eeef62-V.jpg 
Просмотров:	207 
Размер:	45.2 Кб 
ID:	306290

Постоянный пользователь Аватар для vitals

Вес репутации
    14
    Цитата Сообщение от patorok Посмотреть сообщение
    Мне как непрофессионалу такой пейзаж нравится гораздо больше! ))))))))))
    Нажмите на изображение для увеличения. 

Название:	IMG-8f4d750ae19ecc68e42551d084eeef62-V.jpg 
Просмотров:	207 
Размер:	45.2 Кб 
ID:	306290
    Ну и сколько такой пейзаж затащит на shutterstock ? Как по мне его даже не примут, напишут трейдмарк

TEST

Страница 5683 из 6561 ПерваяПервая ... 46835183558356335673568156825683568456855693573357836183 ... ПоследняяПоследняя

Информация о теме

Пользователи, просматривающие эту тему

Эту тему просматривают: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1)