Щойно повернувся з виклику, трапилась мені клієнтка - ВАТА РУСС. (55 років)
Кароче: ихтамнет, дядя ленин жив, порох убивает людей на донбассе, Крым исконно рюзький ну и т.п.
Почала жалітися на владу, а я їй запропонував дзеркальний стан - пороха на 24 роки правління.
Кращеб я їй цього не казав...........
Дочого це я? а, половина мого міста, напевно більше половини - москаляки кольоровані парникові. СУКИ.
Сам ненавиджу владу, алеж приходиться терпіти бо нас вже продали.
- - - Добавлено - - -
МузПауза (мат)
https://www.youtube.com/watch?time_c...&v=9EWfCfYeZSg
Олег, це не смішно. Я поки сьогодні поспілкувався з цею ВАТОЮ, я неміг зрозуміти тупості людини у 55 років, це ЖАХ!!!. А що казати про маскалів?
Вся біда в тому, що в нас в Україні багато такої вати.
Звісно багато.А чому її повинно бути мало? Вона ту сторіччями розповсюджувалась. Ну й що з ними робити ? Повбивати? Так грінпіс задовбає... .Перевиховувати? Так легше повбивати... .І це не тільки наша біда.Це біда усіх країн колишнього совка. Та й не тільки.Бо зараза ця розповзлася майже по усьому світу. І вихід є тільки один - це знищіти їх кубло - расєю.От тоді усі ці недопалки позалазять у дупу й будуть тихенько смердіти. Теж неприємно, але вже безпечно.Добра клізьма і їм гаплик. і Ось тепер я відповім тобі чому Дядько Сем " позабув" за Меморандум. Нічого він не забув. Скажу більшь.Як що ти гадаєшь що Україна дуже цікавить США як держава , то зовсім ні. Україна цікавить як потужній та дуже дійсний важіль для руйнування росії. От скажи мені Віталя - знавець вати, як ти гадаєшь, чі знали амерікоси що ху%йло полізе в Крим? А в дамбас? І що з цього вийде? Звісно знали! І що, немогли цьому запобігти?! Звичайно могли! Вони при бажанні змогли б економічно задушити росію за пару місяців. Але тоді багато дехто у світі сказав би :" Егеж ! Ковбої ! Ви що охуєли зовсім ?!" А тепер вже не скажуть . Бо тепер, за чотири роки росія в усьому світі стала потворою №1. І це завдяки Україні і українцям і навіть нашій гілці на форумі..І чотири роки потому ти навіть не здогадувався скільки поряд з тобою вати. Та воно тебе не дуже цікавило. І що там ліплять півнів з лайна та бухают скломій теж не цікавило. А тепер ? А ти кажешь павліни....![]()
Эту тему просматривают: 19 (пользователей: 0 , гостей: 19)