Реклама
Страница 523 из 6561 ПерваяПервая ... 2342347351352152252352452553357362310231523 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 5,221 по 5,230 из 65604

Тема: Війна путінської росії проти України

Постоянный пользователь Аватар для GALL

Вес репутации
    45
    Був я у Слов'янську нині. Вчора на декількох "мирних" тилових блокпостах(тому, що ніразу вони не мирні, насправді). Фото ше не готові, не добрався поки до компа. Поки не забулося, деякі враження:
    - безкрайні поля соняшника. Реально безкрайні, аж за горизонт.
    - ЗЄЛЬОНКА. Я тепер розумію значення цього слова. І особливо яка з неї може бути небезпека, особливо вночі. Непроглядні хащі в яких можуть бути розтяжки або й "партизани". Так-так, не вся шваль втекла зі Словянська. Та й місцеві теж деякі не проти ночами наївшись гуманітарки шмальнути.
    - Спека. Під бронежилетом(без нього не дозволяють їздити в машині) промокає все. Піт просто виїдає шкіру. Сидячи бронік тисне на яйця(то ше в мене був легенький 8 кг. А так і всі 16). Крім того, коліна, якшо були травми, як у мене-короче ви їх згадаєте. У берцях зваритись можна, але в кросовках треба берегтися змій.
    - нема ворон. Взагалі. Жодної не бачив.
    - вночі на постах не сплять. Ніхто. Навіть ті шо відпочивають.
    - якшо в тебе нема дитячого малюнка-ти лошара, ггг нє я серйозно, вояки мене просто задовбали своїм "дивися, а в мене ліпший". Тішаться тими дитячими каракулями ніби самі діти.
    - я зустрів лише добровольців.
    - Моя ілюзія, шо я захудий для АТО таки дійсно ілюзія. Бо якщо з кіборга зняти всі причандали, то там і такі як я дрищі є є правда і такі як 2-2,5 мене.
    - оселедець-універсальний пропуск. Не правильно, мали б хоч посмикати, а раптом приклеїв
    - всі вояки, особливо найнебезпечніші на вигляд, неймовірно спокійні і врівноважені.
    - броніки, каски, камуфляж за власний рахунок, іссєсна
    - зарплата така сама як вдома(зустрів Ппс і грифон). Питаю, ну то чо вдома за ті самі гроші не сидите? Відповідь поглядом-"ти ідіот?"
    - у день відпочинку від вахти-обовязкові тренування, крос і т.д.
    - в столовій поряд сидить беркутівець колишній і чувак з татухою А.С.А.В. на пів спини і обговорюють ттх якоїсь залізяки...
    - душ-це навіть краще ніж секс.
    - алкоголь є в наявності. Але ніхто не пє навіть пиво. Козаки в походах не пили, відповідають.
    - всі хочуть додому. Поки не приїдуть додому. Зразу хочуть назад. Рекурсія, йтм
    - в туалет самому йти ніззя. Йобана зєльонка.
    - на одному боокпості зроблена клітка з лози, качок тримають. Галичани, хулі
    - собака навчена на пошук наркоти, теоретично, може шукати і тротил. Але практично не годиться-наркомани звикли лапами дерти зразу, а тротильщики просто гавкають, шо власне і рятує їх лохматі морди від розтяжок.
    - якшо поле не прибирають, хоча врожай давно дозрів-значить заміновано.
    -скінчить війна, вам піздєц, шановні корупціонери. Так і просили передати. Трофейна зброя надійно схована, АТО прийде і на місця буде і люстрація і кастрація. Бо порядок має бути, н...й, а не то шо січас

Oleg Panas в ФБ

Постоянный пользователь Аватар для Вадим Ру

Записей в дневнике
    2
    Вес репутации
    43
    Ещё нужно добавить , что последние дни активно уничтожаются "ополченцами" градообразующие предприятия луганской и донецкой областей - так что визг по насосам и тп - детский лепет по сравнению с этим.

Постоянный пользователь

Вес репутации
    21
    Цитата Сообщение от streamline Посмотреть сообщение
    Вот с этого нужно было и начинать . И не смейте называть Украину своей Родиной ! У хохлов Родины не бывает . У хохлов родина там где им хорошо, и миска с похлебкой есть . Надеюсь что больше на форуме хохлов нет ? Вот и славно . Остальные здесь являются украинцами и русскими , патриотами своей Родины Украины .
    С позволения немножко подправил бы, украинцами есть, не только по национальности, а главное по состоянию души.

Постоянный пользователь

Вес репутации
    28
    Poxoje tam vse resheno i uje vedut rabotu po naneseniu maksimalnogo urona ekonomike ukraini na vostoke.... kak fashisti pri otstuplenii.

Постоянный пользователь

Вес репутации
    27
    Цитата Сообщение от valerabox Посмотреть сообщение
    С позволения немножко подправил бы, украинцами есть, не только по национальности, а главное по состоянию души.
    Принимается Я сам по национальности русский, но в душе украинец .

Постоянный пользователь

Вес репутации
    21
    Цитата Сообщение от GALL Посмотреть сообщение

-скінчить війна, вам піздєц, шановні корупціонери. Так і просили передати. Трофейна зброя надійно схована, АТО прийде і на місця буде і люстрація і кастрація. Бо порядок має бути, н...й, а не то шо січас

Oleg Panas в ФБ
    Дуже важливий пунктик!

Постоянный пользователь Аватар для Вадим Ру

Записей в дневнике
    2
    Вес репутации
    43
    Вот что цікавенько, почему в америке куча национальностей проживает - а нация американцы? ну как граждане Америки.

А в россии при той же бадяге - усе РУССКие . Это как ? Диагноз?

Я к тому , что у нас Украинцы - это не просто национальнось, это гражданство и нация, которая наконец то, начинает формироваться как единая основа страны. И сиё меня очень радует. И ни одна национальность не потеряеться. Потому как , то что мы все разные - это богатство нашей страны - без разнообразия нашей истории мы потеряем огромную часть души. И именно эта катастрофа произошла в россии

Вес репутации
    45
    Так і прапор у них там американьский висить,а трохи нижче майже у всіх(ну хто ціную своє коріння) звідки приїхали,Польща там ,Україна ,тобто.
    Коли моі друзі вперше поїхали до Америки ,до Юти ще напочатку 90-х, Роберт підняв на щоглі укрінський прапор-це для них звично і нашим було дуже приємно......

Постоянный пользователь

Вес репутации
    27
    Цитата Сообщение от GALL Посмотреть сообщение
    Так і прапор у них там американьский висить,а трохи нижче майже у всіх(ну хто ціную своє коріння) звідки приїхали,Польща там ,Україна ,тобто.
    Коли моі друзі вперше поїхали до Америки ,до Юти ще напочатку 90-х, Роберт підняв на щоглі укрінський прапор-це для них звично і нашим було дуже приємно......
    ================================================== ======

У нас такой толерантности никогда не будет . Конкретно к трехцветной власовской тряпке . Которую всегда будут рвать, иногда с физическими последствиями для хозяина.

Вес репутации
    45
    У цьому випадку-так ,я згоден.Про толерантність річ не йде.Якби у часи другої світової війни хтось підняв би прапор японії чи там гІтлерівського рейху ,його на щоглі і повісили би,і влучно зробили би....
    Я мав на увазі сучасність,все одно прапор Америки висить трохи віще ,ніж другий , от що я хотів донести,ну це стосовно США,конгломерату всіх націй...

TEST

Страница 523 из 6561 ПерваяПервая ... 2342347351352152252352452553357362310231523 ... ПоследняяПоследняя

Информация о теме

Пользователи, просматривающие эту тему

Эту тему просматривают: 55 (пользователей: 0 , гостей: 55)