Mikheil Saakashvili поделился(-ась) публикацией Владимира Федорина.
35 мин ·
Владимир Федорин59 мин ·
В эти минуты - судя по оглушающему молчанию Банковой - Порошенко принимает главное решение своей жизни.
Дать ход указу о лишении Саакашвили гражданства - сохранить иллюзию контроля и очень плохо кончить.
Выбросить в корзину - остаться президентом одного срока, но сохранить шанс на демократический переход власти и личное благополучие.
- - - Добавлено - - -
Александр Онищенко
3 ч ·
Моё отношение к Павлину Николозовичу известно, я его не скрывал.
Но если его действительно лишили гражданства, да ещё по такому смешному поводу, считаю это крайне слабым, "мутным" и не умным ходом.
- - - Добавлено - - -
Роман Шрайк
3 ч ·
тем временем, роман насиров, обладатель британского гражданства, все еще глава государственной фискальной службы
- - - Добавлено - - -
Олександр Доній3 ч ·
Чи позбавлять , чи не позбавлять Саакашвілі українського громадянства, насправді залежить від суспільства. Проковтне суспільство чергове скочування до авторитаризму Порошенка-позбавлять громадянства, не проковтне-скажуть, що то "інформаційна помилка", чи "помилка якогось чиновника", чи "взагалі такого не було" тощо.
В мене ілюзій, що собою уявляє режим Порошенка, і що він нічого спільного з демократією окрім наївної віри деякої частини громадян з одного боку , і профанації і фальсифікацї з боку влади, не має.
Але у багатьох українців такі ілюзії ще є. Ну, що ж, від Вас , пані і панове, залежить, будете Ви жити в українській демократичній державі, чи в "Малоросії"(нехай і з назвою "Україна" і з начебто патріотичною обгорткою") за явними путінськими лекалами. Остані три роки країна все більше слідує за зразком Росії, аніж за європейськими демократіями.
І не "безвізами" вимірюється Європа, а ставленням до права, і до справедливості.
Тож проблема не в Саакашвілі, а в тому, чи є в українського суспільства достатньо сил протистояти авторитаризму Порошенка.