А сусіди конкретно засцяли на рахунок стрільб у районі Криму.
А сусіди конкретно засцяли на рахунок стрільб у районі Криму.
Вони засцяли ще тоді, коли мериканські висотні БПЛА-розвідники стали системно літати навколо Криму та луганди з донбабве.
Тіпо інтерв'ю з ялинковичем:
Скоріше "ракета сама вибрала приорітетну ціль"
- - - Добавлено - - -
весь тирнет гуде про трансляцію урожаю ростовських помідорів, стало аж самому цікаво, витратив 3,5 години на офлайн шустера...Скажу так (моя думка), треба частіше його дивитись(не зловживаючи звичайно), хоча заради того, щоб утримувати свою думку про людей. Про одних змінюєш, про інших лише закріплюєш. Хоча може вийти що я втраплю до меншості, але це не завжди погано. Про шапкоранермена - цікавості ноль, але "наші" продовжують дивувати.
- - - Добавлено - - -
пля порвало:
"ZigZag(ZZ)Москва м.Красногвардейская-Возраст 54 -
Ихневые БМВ больше народу истребили , чем торнадо....." (с)
тобто БМВ винні, що дебіли розбиваються на них більше ніж на вазах(хоча це спірне питання, показники будуть явно перевищувати у тазопрома)...хай навіть так, але у багатьох випадках, з бмв хоц все при купі витянути можно, тазіки розриває на куски...Але винен у їх бідах бундесавтопром
Я звичайно нічого нового не спитаю, але ЯК ?? можна бути таким дебілом у 54? ...нічего лічного, просто страшно жити баля психлікарні...Як каже моя дружина "добре що вчасно з рашки виїхала"
От токо не нада бомжей даром кормить. Бомжи то разные бывают, тут скорее бомжи аля Галустян из подмосковной свалки. Шустрик повнэ лайно, истерика и подстава с подобраной массовкой для галасування - чистый "госдэп" в сми.
Дерьмо в целом и общем.
Кароче как и было сказано - понять и простить.... и сразу пристрелить нах%й!
ПыСы. Личное мнеие,
Есть кучка любителей шустрика и хождения к нему на пизд№орез(наверно так оне себе это представляют в медиа вселенноЙ- десантники мля... с потерянными сапогами). Дык вот они просто тупые временами - простительно конечно но и в тоже время удивительно ....идиоты мля
та не вопрос, смотрим и не таку гыдоту колы трэба.... ;-)
Но када появляются посты в разных "...книгах" уважаемых волонтёров и деятелей медиа-политико-ринга.... верим помалёху :-)
Эту тему просматривают: 52 (пользователей: 0 , гостей: 52)