Йой не клич лихо. Як вийде з мавзолею як прийде...
Якщо найближчим часом не почне працьювати Феміда то 100% прийде. Панцірник вже готовий.
Йой не клич лихо. Як вийде з мавзолею як прийде...
Якщо найближчим часом не почне працьювати Феміда то 100% прийде. Панцірник вже готовий.
Дякую Віталю..На цій добрій ноті відійду до сну..Нехай нашим ворогам очі повилазять..І нехай їх дідько пошматує на шкіряні паски, з яких наші обрацні зроблять собі зашморги ..Грають з вогнем..Але дограються..Я не кровожер - але з радістю прийму участь ..Мотузки і господарське миделко маю в наявності....
Чхати вони хтіли на людей. За кордоном в них усе дааавно готове для кращого життя. Україну вони використовують за ради наживи, бо знають, що ім за це НІЧОГО не буде.
А как может быть иначе?! Чего нация хотела - то и получилось ! Нам что, это ворьё - жульё ,яныков - ахметов , с Китая прислали?! "Это ж всё моё ! Родное!" Общество неспособное решиться и принять как должное физическое уничтожение социальной группы несущей пусть даже потенциальную угрозу обществу , не вправе называться нацией. (с)
Йой яка гарна п'єса Гамлет, образованныє власть підєржащіє люді сами себе здзіли, і то є добре , як биб так і в нас і нам нє тужиться.
То в мене такі мислі після нонішнього просмотру фільми із Смоктуновським.
Гарні думки та мечти кіно визвало.
От ще про перєводчіков і пєрєводи;
Єсть жє знамєнітий толмач Задорнов сосвоимі задорінкамі (коі я би перевьол как кутікули)
Как биб оно перевело слово вальцман , впевниний, як і я- КАТАЛА ;НАПЬОРСТОЧНІК; ШУЛЛЕР.
возражайтє.
Ну самаль я немного забросил после последнего крэша, а в теме про поиски самолета и пульта АТ9 отписывался, так что не надо )
Дело ваше, но геноцид это не то, что происходит в Украине.
На РФ тоже убыль все 25 лет. Тоже геноцид?
А ведь у них то есть уверенность в завтрашнем дне. Причем даже правительство их регулярно предупреждает о новом дне.
- - - Добавлено - - -
Не знал, что на этом форуме иные правила, чем в инете. Ладно, будем на "вы".
Не знаю, какой применить термин, но не геноцид - это точно.
Многие не рожают не потому что не могут, а потому что не хотят.
От гер какарда вам аби хіхоньки та вінігдоти, а а таки про тлумачення матерії!?
Тстаті про матерію,
приносять кравцю Ізє отрєз матерії , та прсять пошити кустюм.
він .довго шось міряє і клієнта і отрєз , сопить , плюється , шморгає.
-Шо Ізя смотрітє шоб і вам осталось.
-Та нє то я сморю шоб і вам фатіло.
Эту тему просматривают: 4 (пользователей: 0 , гостей: 4)