+1
Дякую за користування українською![]()
+1
Дякую за користування українською![]()
Ой ! Шановні хунтяни, тільки не треба за ВМФ України нічого казати .Бо я відслужив строчну на флоті у Криму і бачив той флот ,як що то можна назвати флотом,своїми очіма ,та мацав своїми руками. Весь отой хлам можна сміливо порізати на металобрухт.Один єдиний корабель ,що ще більшь меньшь при тямі то "Гетьман Сагайдачний" . Ото і усе що ми маємо.
Ну так піди - втопися![]()
Ну, слава Богу - с флотом - разобрались... Что с сухопутной армией? Есть комменты?
Боєздатність настільки об’ємне поняття, що я би не став оцінювати ситуацію настільки однозначно. Наший армії потрібно суттєво додати в плані матеріально - технічного забезпечення, логістики та дисципліни.
Але я погоджуюсь з тим, що те, що є зараз - це сила, з якою ворогу прийдеться рахуватися.
Головне на цьому не зупинятися, бо ворог не думає здаватися.
Доброго ранку.
Российский дзен. Бессмысленный и беспощадный
А як Вам ось така овина http://espreso.tv/news/2016/07/03/de...nad_neyu_video
Падло, розстріляти на місці, бо зараз у суді (якщо дійде) то відео не можна використовувати як доказ, то свідків немае, чи ще щось придумають.
Пара бидлюків вилізла зі стійла, присмокталась до якогось корита, але сутність лишилась незмінною, ще й "синдромом вахтера" ускладнилась.
До суду не дійде. Та й якщо дійде - ну штраф+моральні збитки. Ніякої від того науки їм не буде.
Таку мразоту тільки соціальними інструментами карати.
Автор- Назар Приходько
Отже.
Сьогодні на Майдані були прийняті ПЕРШІ три вимоги:
1. Будь-який Доброволець чи військовослужбовець, проти якого відкрито кримінальне провадження, має ходити на засідання винятково з дому, себто максимальний запобіжний захід для захисників України - домашній арешт.
2. НЕГАЙНА відставка головного військового прокурора Матіоса і всіх прокурорів, які фабрикували справи проти Добровольців.
3. НЕГАЙНИЙ арешт найодіозніших розпалювачів та підтримувачів сепаратизму в Україні таких як: Медведчук, (він дійсно стоїть першим номером), Ахмєтов, Єфрємов, Бойко, Шуфріч, Королєвская та ін.
Доповнення: Добровольці вимагають підлаштувати Український кримінальний кодекс під сучасні реалії, а саме під Національно-Визвольну Війну, адже ніде в світі не судять солдат за цивільними статтями в зоні бойових дій.
Пункт звільнення ВСІХ Добровольців - обов'язковий, але для цього має бути укладений ретельний, детальний список, аби нікого не забути - працюємо.
Під стелою Незалежності створено кординаційний пункт Штабу Порятунку Патріотів. Туди можна підходити і записуватися у волонтери, охорону, медіа-підтримку тощо. Розумію, що хтось може хотів більшого, але ми почали розкачку і розходитися не збираємось. Ми діємо!
Влітку, це дуже складне завдання, враховуючи Українську ментальність, та нічого - нас випробовув холод, тепер нас випробовує спека і загальнонаціональна байдужість. Я сподіваюсь - це поки що.
І наостанок: да, я знову прийшов з вагітною коханою. Другий день поспіль, адже вона ДУЖЕ хоче, щоб наша дитинка народилася в заможній, щасливій, Українській Україні, а не в Державі втрачених надій і паралельної реальності.
Эту тему просматривают: 9 (пользователей: 0 , гостей: 9)