Віталя, я ні граму а ні порохобот, а ні х....бот.
Однак. Дивлюсь на речі реально.
А реальність в нас - ну дуже не добра.
Поряд з цим - дивіться вище. Має бути комерційно (!) обґрунтована ціна, питання лише в тому саме блядському обґрунтуванні!
Віталя! Не маю бажання з Вами а ні сперечатись, а ні сваритись.
Дивимось на поляків, і на їхні ціни на ЖКГ.
Дивимось на нас І дивуємось.
А про обіцянки....
Обіцянка-ціцянка, дурневі - радість! (с) моя, покійна, прабабця.
Блін! Знову за сало фублі!
Й від кого??? Від тої ж *ляді, яка це й робила!
Піду-но я на кухню, зварю бульби, та зажарю салом з цибулею!
А разрешите поинтересоваться откуда эта цифра стоимости?
Если верить Яценюку (хотя мне кажется я и раньше что-то подобное слышал/читал)
"Себестоимость добычи собственного газа, по данным премьера, составляет 100 долларов. Учитывая налоги, сборы и стоимость транспортировки в жилые дома, цена газа собственной добычи составляет 3600 гривен."
http://www.segodnya.ua/economics/enews/arseniy-yacenyuk-nazval-realnuyu-cenu-gaza-i-obyasnil-pochemu-ukraincy-dolzhny-stolko-platit-627326.html
Хранение и транспортировка газа это тоже достаточно затратное дело (эксплуатация/ремонт скважин и оборудования для них, обслуживание труб, компрессорные, хранилища и др.) это все хозяйство надо обслуживать - эксплуатация/ремонт, людям зарплата
Всё больше читатель, чем писатель..Но вот решил и свои "пять копеек" втулить..Нас обкрадують, нас тримають за молчазливе бидло..В Країні безлад..Яйценюх, якого схопили за яйця , учепився за посаду і верещить - я усе зроблю..Ні уя він не зробить..Його час відійшов в небудтя..Так як і усіх керманичів , які обкрадали Украіну. .І зараз обкрадають..Де ця камсючна гнида тигибка - ТАС - тігібка анна сергіївна...Банки працюють .. Майно не зареаштовано..Ця наволочь збільшила пенсійний вік нашим жінкам..Можна продовжувати ..Але не вистачить часу..Я вибачаюсь, але мені все ОСТОГИДЛО..Цілковита маячня..Єдине що врятовує мене - це хоббі (хоч і руки до праці не стоять)..А так можна і глузд втратити..Вибачте за ємоціі..Але маємо такий уряд і таку "еліту"..Хай начуваються щури..Сподіваюсь, що сопілка вже почала грати....Я ак не допоможе сопілка - допоможе баржа в Київському водосховищу...
Олексо, а сопілка - такі вже.....
І то є крепко зла сопілка. І кримінальної зброї з АТО - ой, Мамо.....
Та грець знею зтією владою.
І дуже слушна думка про пороха на двох стільцях
Про тарихфи , я мовчу і пи..з.. дю все шо можу у влади
Эту тему просматривают: 5 (пользователей: 0 , гостей: 5)