- - - Добавлено - - -
Дмитро Ярош
Різдво Христове…
Перший раз дізнався суть цього свята у 1995 році. Після виконання завдання, приїхав відзвітувати за пророблену роботу до Дрогобича.
Відразу же потрапив на Святий вечір до Головного командира ВО «Тризуб» ім. С.Бандери Василя Іванишина. На привітання «Христос Рождається!» не знав що відповісти, українською тільки намагався говорити. Ситуація була для мене жахлива…
Але Батько «врятував»: декількома фразами вивів з незручного становища. Почав пояснювати що, до чого, і як. Розповів про Різдво Бога, про Україну, про боротьбу і майбутню Перемогу. Цей вечір, справді, став для мене Святим!
З тих пір минуло багато років, відбулось безліч подій, українці знову довели світу, що вони є Нацією християнською і героїчною, але боротьба за Свободу, Справедливість і Добробут триває…
Сьогодні, у цей передріздвяний час, у 2016 році Божому, я хочу побажати всім українцям єдності ідей та прагнень, жертовності та наполегливості в боротьбі, державності у мисленні та діянні, Мудрості, Мужності та Шляхетності!
Хай новонароджений Ісус благословить всіх моїх Братів по зброї, з якими воювали, воюємо і будемо воювати, на Перемогу над злом!
Хай Бог дарує нам якомога менші втрати на фронтах зовнішніх та внутрішніх!
Хай Господь наблизить час здобуття омріяної Української Самостійної Соборної Держави!
З нами Бог! Тоді, хто ж проти нас?!
Христос Рождається!
- - - Добавлено - - -
Яна Зінкевич добавила 5 новых фото.
19 ч ·
Сьогодні пройшов місяць з часу аварії. Аварії, яка розділила моє життя на до і після. Навіть війна за 2 роки не змогла цього зробити. За цей місяць я не лише пригадала та побачила усе своє попереднє життя, а й повністю переосмислила його.
- - - Добавлено - - -
С праздником всех. Живых и мёртвых, раненых и пленных.
Благодарность тем, кто сейчас на передовой дарит возможность всем нам отпраздновать Рождество.
Низкий поклон.