не ответит он уже..
бан пожизненный.
не ответит он уже..
бан пожизненный.
Приспущен флаг РФ в честь погибших наших солдат...Точнее тут его опустили киевляне..
Автомобильная акция у посольства России в Киеве.![]()
![]()
![]()
Митингующие у здания российского посольства перевернули все автомобили сотрудников посольства
Далі Нажаль,не моє... але влучно...
Под предлогом врождьонного любопитства та з целью постіженія міра у всіх його формах і проявлєніях, навідався до російської амбасади на Повітрофлотському… Ну, таке… Посольство, як посольство… Тіки трохи грязне..
Ну, зато таке разноцвєтне, веселеньке. Я б даже сказав, що якщо примружиться, то улавлюються льогкі тона хохломи і гжелі… Короче, похоже на раннього Кандінського… Або на пізнього, бо я к сожалєнію не знаю, яка між ними разниця, а просто вийопуюся…
Ну і ще не хвата трохи вікон… Ну, даже, - не трохи, а не побоюсь етого слова – зовсім не хвата… Це, конєшно, не хорошо… Хотя на літо воно, може, й краще, утріння прохладна свєжесть, так сказать… Надо у всьому іскать свої плюси (дурна комп’ютерна програма на цьому місці хотіла виправить на “у всьому треба іскать свої труси”, ну я її воврем’я разоблачив)
На присьбі коло амбасади сидять два молодих, ну опитних і опасних жидобандерівця з налитими кров’ю глазами (полнолуніє, чи шо?)… І точать гострі ногті об забор посольства в безсильній злобі… Про щось між собою тихо гомонять… Близько до них підходить я не наважився, бо забув дома тупор і льодоруб… Ну щось тіпа, чи то “смерть москалям”, чи шось про футбол… Не розібрав… Бо “москаль” і “мундіаль” – воно трохи созвучно… В общим, ситуація під контрольом…
PS. Не підтримую екстремізму. Але виходжу з того, що якщо воно вже сталося, то сталося… І не варто посипати голову пільменями… То їсть – попелом…
Якби у нас був свій Дмітрій Кісільов, то вчорашні новини на Українському ТБ мали б виглядати так:
Тисячі киян мирною ходою прийшли до російського посольства, щоб продемонструвати прагнення до миру та солідарністі з братнім народом… Учасники ходи принесли до амбасади яйця – як символ зародження нового Всесвіту, миру і сонця, а також - каміння. Адже камінь з грецької це – Петро, за ім’ям нового українського президента, який заявив, що мир з Росією – це головне завдання України. Також учасники акції перекинули догори ногами кілька посольських автомобілів, бо у віддалених українських селах ще з часів Трипільскої цивілізації, перекинуте авто означає побажання доброго врожаю, повних комор та благополуччя. В ході ходи було вийнято кілька брудних шибок з будівлі посольства. На Івана Купала українські дівчата у вінках та вишиванках помиють ці вікна у святій воді та повернуть дипломатам ще до настання перших морозів… Також учасники акції висловили підтримку миротворчим ініціативам російського президента. “Хелло, Путін” – кричали вони…
Забыли еще про покрышки сказать,которые принесли с собой участники акции.-Глядя на ужасное состояние и недостаточную глубину протектора на авто принадлежащих росийским дипломатам и зная какой дифицит каучука испытывает росия в данный момент,участники акции поснимали колеса со своих авто и принесли их под стены посольства братского государства.
А те русские, которые выходили на митинги в Москве и Питере с плакатами "Руки прочь от Украины!" (на русском, кстати, написанных) - тоже Ваши враги?
Но при такой логике Янык - Ваш друг? И беркутовцы Ваши друзья? Они ж соотечественники.
Вы бы разобрались с причинно-следственными связями. А то уподобляетесь кисельТВ.
Геннадий, я искренне извиняюсь перед Вами за несдержанность некоторых наших .....Дело естественно не в национальности...Но поймите пожалуста,после вчерашнего у многих нервы шалят..Самолет ,пзрк,танки,грады......война все таки , как не называй.....Когда читаешь ,что 80 процентов россиян поддерживает войну с Украиной.....я вот почитал на авиа.сру комментарии по поводу самолета-это просто запредельно подло....
Но Вы то относитесь к здравомыслящим 20 процентам которые понимают ,что у нас происходит....
приношу извинения.....
Эту тему просматривают: 20 (пользователей: 0 , гостей: 20)