1. Позивний "Придурок" не прикривав когось, а проводив "маневри туди-сюди", щоб було видно реакцію всіх сек'юріті.
2. Оцей хряк, якого я взяв у червоне коло, - він "як святий падре, чи ангел", - повсюди мулькує на інших відео, і повсюди підставляє свою тушку поблизу ху*ла.
Цікава була його реакція: ноль!
3. Відволікаючий постійну увагу "маневровий елемент".
Але, я зрозумів: якщо цого "чувачка" одразу виклали на ютуб, то нам вже не треба вигадувати якісь "реалістичне-шпійонське дійство" - це був просто жарт над нами... Але, ху*лу потрібен свій "Л.Х.О."!
Всё, Николай, сдаюсь. Значит это полномочный представитель днр-лнр. Поэтому его никто не трогает. Или наблюдатель от ИГИЛ.
А в сумке у него - муха.
Зачем усы сбрил дурик
И правильно.. и по башке стукнуть
Пропоную нове гасло: "ХУ*ЛУ потрібен свій "Л.Х.О."!![]()
Ну і доки оця йня буде продовжуватися? Що,вже зовсім жах загубили? І знову наш самий-самий суд ...Ну це вже не потребує ніяких дуже довгих розслідуваннь,я сподіваюсь. Може десь у суботу, чи в неділю отіх комерсантів, та склад суду розстріляють? Ні? А чому? А от як би розстріляли,то мабуть більш таких спроб не було.А толєрантність ,вона трохи почекає.
http://nbnews.com.ua/ru/news/166293/
Ні Славко ..Ні хто ні кого не розстріляє...Усі кажуть ху№ло - це діавол і витвор аду..Це не підлягає сумніву..Мене турбує доля лукаш,з якої зняли електронний браслет і заставу скоротили в два рази...Діамантові прокурори..Керівник МНС, якого схопили на засіданні уряду..Нам кажуть - будьте пильними..Вороги навколо..А я так важаю що вороги причаїлися в самому сердці Київа..Чи може я щось надумав собі і нічого не розумію?
Не путайте врагов с паразитами. Враги - те, что снаружи. Паразиты - те, что внутри. С врагами ещё можно было бы потягаться, да вот беда, паразиты захватили власть.
- - - Добавлено - - -
Лозунги к первомаю ( кто помнит ):
Да здравствует украинский суд - самый продажный суд в мире! Урррра, товарищи!
Пазл неполный. Поездочка к Фирташу в него не вошла. Ещё крайне важно узнать кто приказал совершить первые убийства на Майдане. Кто постоянно раскачивал народ.
Эту тему просматривают: 2 (пользователей: 0 , гостей: 2)