Немного юмора. Выборы в Болгарии.
Тільки що став свідком прямого порушення виборчого законодавства і використання адмінресурсу з боку мера Києва.
Зараз у мене в квартирі задзвонив міський телефон. Голос каже (російською): - Здравствуйте, я звоню вам по поручению В.Кличко. Мы проводим опрос, и просим ответить на несколько вопросов. Вы знаете, что с 10 октября в г.Киеве было включено отпление; скажите, пожалуйста, у вас в доме батареи тёплые? - Теплі, кажу. Але, я вважаю цей дзвінок прямою агітацію за Клічка, яка заборонена у день тиші. І крім того, це - використання адмінресурсу. Я висловлюю йому недовіру! Так йому і передайте. Допобачення.
Ну шо це за скотство?
Не, а в доме то тепло? Так отож!!
- - - Добавлено - - -
Не, а в доме то тепло? Так отож!!
Упс...! Час назад получил бан на расейском тех. форумеОни точно идиёты !
НаписАл .что в Украине никто не прославляет нацизм.Именно за эту формулировку и получил бан.
Ну я тут же написал письмо админу,что мол модератор такой-то недоволен тем ,что -" в Украине не прославляют нацизм...", и что очевидно он коммунист и к нему нужно принять меры.
И подпись - "хайль путин"!.
Только что пришло письмо,мол ошибочка,бан снят,модератор предупрежден..... . Всё такт доносы - великая весчь !
![]()
Звичайно, що тепло! Чи за ті тарифи, що я сплачую, повинно бути ще і холодно?
Чи за те, що чиновник виконав свій обов'язок - підписав звичайне розпорядження комунальним службам "підігріти воду, щоб вона стала теплою", - ми повинні ще молитися?
Я подивлюся - чи і далі після виборів, всю зиму, міська влада буде садити за телефони купу людей, щоб вони обзванювали весь Київ, і з турботою про батареї запитували - чи вони теплі??![]()
Ви ще на "на радіокот" не заходили мабудь, там такі пухнасті кролики, у нас тут взагалі скудний заповідник, а там ціла прерія...ледве тримаюсь)))
Эту тему просматривают: 27 (пользователей: 0 , гостей: 27)