Реклама
Страница 2726 из 6561 ПерваяПервая ... 172622262626267627162724272527262727272827362776282632263726 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 27,251 по 27,260 из 65604

Тема: Війна путінської росії проти України

Постоянный пользователь Аватар для pzkpfv5

Вес репутации
    28
    Цитата Сообщение от GALL Посмотреть сообщение
    ...Ірак-? А згадай Кувейт спочатку..Югославію? а скільки серби та мілошевіч вбили людей до того??За Афганістан - вже помовчав би... Таліби та терракт який вони провели вже забув?...
    Євгене, я теж вибачаюсь, але з цим не згоден.
    - Іракських компаній було дві. Перша, так, почалась після вторгнення Саддама в Кувейт.
    А друга? Не пам'ятаєте крики: у Саддама хімічна зброя? І де вона? Її хтось знайшов? Лише нещодавно визнали, що американська розвідка подала президенту непідтверджену (бажану) інформацію як достовірну. Вважаю, що Вашингтону був потрібен привід і його зробили.
    - Югославія? Верніше Косово?
    Яким би не був Слобо (Слободан Мілошевіч), але Косово - історична частина Сербії і він намагався її захистити від такої ж вати (етнічні албанці), яка у нас сьогодні на сході країни кричить: це наша земля і раися вперде.
    Взагалі ситуація з Косовом мені дуже нагадує нашу. Тільки замість Мордора там були Штати, які точнісінько так спонсорували і тренували албанських екстремістів. Хашим Тачі (на той час лідер АВК /Армії визволення Косова/) через декілька років після завершення Косовської компанії даваю інтерв'ю (чи навіть книжку написав) і все дуже добре описав: як, де, на чиї гроші. Але це вже нікому не було цікаво.
    А привід для початку війни не пам'ятаєте? Саме Штатами була роздута тема (як і з хімічною зброєю в Іраку): "Різня у Рачаку". По факту, у цьому селі був бій сербських сил безпеки з екстремистами. Серби були вимушені відступити (у албанців, як і у "наших" шахтарів чомусь виявилось багато озброєння з "воєнторга"). Албанці перевдягли своїх загиблих у цивільне, покликали пресу і розказали байку про сербських карателів, які перебили мирне населення. Була створена міжнародна комісія з судмедекспретів і вони таки підтвердили сербську версію: всі загиблі отримали поранення під час бою. Але цей звіт чомусь вже нікого не цікавив. Була дана команда "фас"
    - Афганістан. Теракт Талібів? Це коли пасажирськими літаками завалили "Башти Близнюки" і влетіли до Пентагону? Був у Штатах десь через місяць з хвостиком після цього, бачив на власні очі. Там все дуже заплутано... Може Бен Ладен, а може і ні. Досить висока ймовірність, що потрібен був черговий привід.
    Доречі, скільки Таліби хазяйнували в Афгані? Якщо не помиляюсь, років п'ять. І чому весь цей час до них нікому діла не було? Хоча "всю свою красу" вони показали майже зразу після захоплення влади.

Звиняйте за "многабукав"

Постоянный пользователь Аватар для drager

Вес репутации
    55
    Цитата Сообщение от siriusalfaomega Посмотреть сообщение
    Сугубо предупредительная акция. И всего на сутки. Земляк всё-таки
    Как-то подутомил уже этот неутомимый рупор кремлядской пропаганды.
    Сергей, я надеюсь Вы в причине получения бана не указали - незнание румынского? Суровые вы,земляки

Да, на горизонте никого нет. Кроме олейника. Но он нам не подходит. А хазаров сам в презы стесняется. Окромя кацапского наречия языками не владеет.
    Не расстраивайтесь , будет кандидат Не надо торопиться.Будь безмятежен как цветок лотоса в пруду у подножия храма (с)

Постоянный пользователь Аватар для viox

Вес репутации
    29
    "Это фото, получившее первый приз в Польше, я впервые увидел в Кракове на фотовыставке. Его сделал польский фоторепортер Куба Каминский. По-моему, это наиболее выразительная фотография, представляющая ситуацию в Крыму. На нем изображен штурм «зелеными человечками» украинской военной базы в Бельбеке. Саму фотографию удалось передать только чудом. Ее автор успел ее переслать до того, как «зеленые человечки» отобрали все материалы у западных журналистов. Смысл фото очевиден – растерянный и безоружный украинский офицер перед лицом вооруженных до зубов русских военнослужащих. Тогда никому не могло прийти в голову, что такое вообще возможно."
    Нажмите на изображение для увеличения. 

Название:	10372331_10152356997001012_4538762750456282419_n.jpg 
Просмотров:	437 
Размер:	27.7 Кб 
ID:	227722

Постоянный пользователь Аватар для GALL

Вес репутации
    45
    похеру....продовжуйте далі....ага, беня ладен білий та пушистий ,ніякого відношення не має до торгового центру-жодного.... саддам теж до хім. зброі непричетний ,передавайте привіт хімічному алі....
    мені достатньо цього...неопізнані....на цьому тижні...

Постоянный пользователь Аватар для drager

Вес репутации
    55
    [QUOTE=pzkpfv5;627287].
    Вважаю, що Вашингтону був потрібен привід і його зробили.
    - Югославія? Верніше Косово?
    От лишенько ... Що ж Ви це таке кажете Андрію? Це оті піндоси такі падлюки?! А ну наведіть мені хоча б один приклад ,коли б більш-меньшь масштабні бойові дії починались без зробленого привіду? Але треба віддати шану сша, створенний привід вони в великій більшості випадків доводять до логічного кінця. І я маю велику надію , що і на цей раз вони теж зроблять з росією гарний статєвий акт Хоча усі ми не до кінця усвідомлюємо що з цього матимемо ми ,але як що ми хоча б не будемо мати такого "сусіда" ,то вже й це добре.А усю внутрішню гідоту можно перестріляти за тиждень, і не волати .що це на руку ху%йлу

Постоянный пользователь Аватар для Nиколай

Вес репутации
    43
    ....на цій неділі...
    Неделя (рус.), це - тиждень (укр.)
    Неділя (укр.), це - воскресенье (рус.)
    Вибачаюсь, Євгене, що виправляю. Але спостерігаю, що така помилка дуже часто з'являється в українській мові
    -----------------------------------------------
    Слава загиблим Героям!
    А де це поховання відбувалося?

Вес репутации
    45
    дякую... звісно виправляйте мене..бо поганий з мене бандерівець виходить поки.(я тільки навчаюся)
    ...та й форум глючить чогось-там інше словосполучення було,але форуму не сподобалось ...
    виправив свою помилку

Вес репутации
    43
    дякую... звісно виправляйте мене..бо поганий з мене бандерівець виходить поки....та й форум глючить чогось-там інше словосполучення було,але форуму не сподобалось ...
    Бандерівець класний! А мова - то "дело наживное"!

Вес репутации
    45
    пишуть що у Запоріжжі,а до того ховали невідомих у Днепрі.......................
    Миниатюры Миниатюры Нажмите на изображение для увеличения. 

Название:	11825908_1010089272344269_8004404927782667354_n.jpg 
Просмотров:	53 
Размер:	53.6 Кб 
ID:	227725  

Вес репутации
    43
    Так, вже знайшов цю новину, завантаживши світлину у Google Images. Ховали вчора...
    http://korrespondent.net/ukraine/354...iannykh-soldat

TEST

Страница 2726 из 6561 ПерваяПервая ... 172622262626267627162724272527262727272827362776282632263726 ... ПоследняяПоследняя

Информация о теме

Пользователи, просматривающие эту тему

Эту тему просматривают: 2 (пользователей: 0 , гостей: 2)