«Перемир'я» шкодять Україні — зізнання бійця АТО (відео)Джерело: fakty.ictv.ua
цветной принтер ....класссс , ну наверно это выглядит дэсь схоже?
![]()
Здається, що ці розмови НЕ випадкові http://hvylya.net/news/digest/muzhen...girkinyim.html
Сегодня Ивана Купала. Непростой день. Обильные человеческие жертвоприношения разбудили древних богов этой земли. Поэтому такое смятение и такой сумбур. Биополя штука серьёзная.
-------Импортозамещение для России - полный и окончательный пиздец, потому что кацапы при этом попытаются украсть у себя больше, чем у них есть. И в этом месте акула подавится своим хвостом, дожевав его до анального плавника, потому что больше в ебальник не пролазит, а давление в кровеносной системе почему-то падает. Искренне желаю кацапам в этом успехов и дарю им две гвоздики.-------
Прочитал горького лука... завидую таланту!Какой слог у человека!
- - - Добавлено - - -
выкладывалось уже и интервью полное, и видео - СЕГодня
Навіщо валити? Може краще долучитись, почавши з себе? І зовсім, навіть, не ризикуючи, і не замахуючись на "великі звершення"? Для цього малого змінення не треба ризикувати своїм життям, а лише просто усвідомити як треба жити далі по совісті.
Я думаю, що це простіше, ніж "валити" у невідому даль до чужої країни, до незнайомого оточення "інородців". Вони там тебе не чекають, в них вже є свій менталітет, виборкуваний віками... "Краще там, де нас нема" - це твоє таке ставлення до України, коли її треба відроджувати?
Згоден, чи ні?
Эту тему просматривают: 27 (пользователей: 0 , гостей: 27)