Класс, весьма полная подборка - ещё черножопых и хачей не хватает для полного комплекта. А ну да термины лох, терпила, пИ..дар и тп - ну это уже для своих, для либерастов
Класс, весьма полная подборка - ещё черножопых и хачей не хватает для полного комплекта. А ну да термины лох, терпила, пИ..дар и тп - ну это уже для своих, для либерастов
[QUOTE=GALL;606251]Оце гоп ! Шановний Євген Віталійович ! Хто ж це Вас з ранку так розлютував?!- Это мыыыы защитили мир от фашизма! Мы! Сами! А вы, жиды, рот закройте!Ми вже звикли до Вашого -" Добрий ранок хунта... ", а туточки ось вам! Це ж треба було комусь так довести поважну спокійну людину
. Чі десь прапора комуняцького побачили ? Чі то оті кляті москалі примарилися у ночі?
![]()
Бибизянки лугандонии и даунбаса видать тоже к "параду" готовятся.
Жаль, что "перемирие". Хорошие цели для арты.
https://youtu.be/7dM1F2n9JbUТерористи ховають свої танки за школами та дитячими садочками.
Я вибачаюся....
Почнемо знову..
Доброго ранку шановне хунство та правосєкі!
да трохи збентежила мене одна звістка вчора.Я тобі трохи згодом розповім. А той переказ ,що зверху -так то мабуть відповідь була на іншу вєтку-тут ,поряд.Не хотів туди втручатися чомусь.Все одно -я ж не телевізор ,тому переконати не зможу оппонента,тай марно це.
о ,натрапив на об'яву таку- у нас мабуть тут і неодружені є моделяри????то має сенс..
Славко -а це для тебе.....
![]()
Vitalii Chepynoga
1 ч. · отредактировано ·
Дарина розповіла. Скородистик, Черкаська область. Травень...
Ходила в магазін по штопор (тяжола наслєдственность), а там дід один зайшов і питає:
- а є у вас електропилка?
- є, - каже продавщиця...
- а чийого вона проізводства?
- Росія
- а китайської нема?
- зараз нема
- ну тоді, не нада вона мені...
І діда, - каже Дарина, - було жалко, бо було видно, що йому та пилка сильно нужна...
Отакі ото укропи... Вік без пилки промучиться, а кацапської в руки не возьме... Ксєнофоби і свірєпствующі фашисти....
- а ти штопор купила? - питаю в Дарини
- ага
- чий?
- китайський
- точно?
- клянуся!!!
- ну, то знайди того діда, скажи, що ми йому пилку привеземо... Не російську...
- добре...
ще раз про ,цей,як його...
http://rusjev.net/2015/05/05/kak-ros...tsev-donbassa/
Эту тему просматривают: 4 (пользователей: 0 , гостей: 4)