шото сегодняшний троллейбус в Донецке очень смахивает на "операцию консервы". Не зря ВВХ в Германии служил. Немецкий знает, культуру уважает.
шото сегодняшний троллейбус в Донецке очень смахивает на "операцию консервы". Не зря ВВХ в Германии служил. Немецкий знает, культуру уважает.
Штирлиц понял - это провал!
![]()
Вітаю, шановне хунство(дуже формулеровочка сподобалася). Читати читаю, а писати не хотілося. Та побачив, як наших хлопців вели по Донецьку, просто зірвало! Захотілося почути відповіді на декілька питань. Бачу не одного мене рве. Саме болюче і те що просто лізе в очі-чому, як тільки на передовій зявляється чергове чудо з великими пагонами гинуть наші хлопці, маємо полонених і відступ? Друге витікає з першого-хто за це відповість? Якщо це план виводу наших з Донецька (ну типу ми вже добазарилися), чому поклали тих хлопців, а не сказали, що аеропорт, як фортеця місію виконав- "гостей" поклали багато, щоб не нести втрати-перейдемо на нові позиції, а пішли з втратами і полоненими? Чому Порошенко замість того щоб випрошувати гроші, які невідомо як віддавати (хоча і вони потрібні), не вимагає виконання від всіх виконання "будапештських" домовленостей шляхом військової допомоги (ні ну я розумію, що при такому керовництві, вирогідність, що зброю цю можуть отримати "колоради" ну дууже висока, тоді ми не проти миротворчого контингенту на межі) ? Бо дуже починає ситуація змахувати на деребан Європи в 30-х. А можливо треба "допомогти" світу побачити , що тоді відбулося і які були наслідки. І сьогодні Україна, життями своїх(не чеченів, не калмиків...) кращих людей намагається зберегти ті "Європейськи цінності",за яки знову ж таки загинула "Небесна сотня". Ну це для затравки.
Думаю, что будет в тему - послушайте.
Олег, в 41 наши сдали Киев и докатились до Москвы не потому, что сталин всех сливал вместе с командованием РРКА, а потому, что армия гитлера была намного лучше вооружена, организована и имела большой боевой опыт.
Всё то же самое происходит и сейчас, только вместо гитлера - ху!ло.
Я не про сталіна, а про те як злили союзники Чехію (що саме смішно в війну все рівно влазити довелося, тільки наслідки вже інші були), а сталін з гітлером пошматували Польщу з Україною.
Эту тему просматривают: 10 (пользователей: 0 , гостей: 10)