Бля, да відкрийте очі нарешті... ну з'іздь у Львів нарешті. Ну чому я не бачив там бандерівців?Цю пропасть ,як ви кажете ,копала і навмисно росширювала партія регіонів ще з 2004 року,а може й раніше.Стосовно ілліча- так мені байдуже , але чому він повинен стояти у всіх містах та селах,що він зробив для нашоі краіни,він і не був тут ніколи.Доречі, після ХХ з'їзду дуже щвидко познімали всіх сталінів- і що? Ніхто і не пискнув...А іх було чимало , всюди стояли-де треба і не треба....
І на останок- не потрібно мені розповідати ,що відбувалося в Київі, бо я це бачив на властні очі.А то починається як на рсдизайні-якутьські оленеводи порахували ,скільки було народу на майдані і мені розтлумачують ,що відбувається у Києві.
Я тоже видел ролик, как какое-то военное быдло толкало едва стоящую на ногах старушку в Крыму, когда она высказывала свое пожелание НЕ СПАСАТЬ ее...
Копнул я тут поглубже насчет товарища sergey76, ибо интуиция просигналила... И есть у меня подозрения, что к моделизму о не имеет отношения, как, скорее всего, и к Кременчугу...Ибо не увидел я его активности в кременчужской ветке, зато регистрация и активность появилась в ветке Майдана и продолжается в соответствующих ветках сейчас. И высказывания со времен Майдана -не изменились...
Казачок-то -засланый!![]()
Файне місто Луцьк......Виключно хфашистобіндерівці навколи.... а яка там кава....мммммм........
Эту тему просматривают: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1)