Ну,як каже светоч вати- лайфньюс,в нас є з кого брати приклад-
![]()
Ну,як каже светоч вати- лайфньюс,в нас є з кого брати приклад-
![]()
Так я завжди згадую отой шашлик з радістю... ніжне молоде м'ясо,добре вино ..Навкруги рідні бандерівсько-хвашистьські обличчя.....Добре посиділи тоді на бородянському блокпосту.....![]()
Що там в тій Рассеї мені по цимбалах . хоч нафта і дешевша але цвиркає та продаеться цілодобово круглий рік. А ось нашу олію вже майже спродали і більше нічого нема.Предлагають пояси затягувати щоб вже з нас почала текти бо "сильно народ жирує".
І Яйценюк тут як тут з економічним чудом ""виживання"" у вигляді жертвоприношння соціалкою. медициною . освітою та поборами найманих працівників .Комуналка не на процент а в РАЗИ!!!.
Доречі єлектроєнергію ми вже не єкспортуем? Українського газу мало б вистачити на більшу половину комунальних потреб . і по які ціні і кому його та педріотична коломойська блядь продає? Той дефіцит бюджету може з кармана витягнути не один наш ""співвітчизник""!!!. Те що спи...зжане і що п....здиця мають як завжди покривати бідняки .Навіть за підприемців не заікаюця бо завтра буде "налогомайдан".А от роботягу обдирати можна бо нема йому коли і за що по майданах стояти ...
І не спішіть хлопята помідорити .Краще розгляньтесь куди воно... Свіженьке до прикладу - телевізор наперебій на різних каналах гутаре що ВСІ ті людські зібрання що до влади мають "вопроси" то є кремльовскі проіски по дестабілізації. Не без цього... але ж не однозначно.
Щось не весело мені сьогодні ...треба спатоньки.
СЛАВА НАРОДУ УКРАЇНИ!!!
Невеличкий екскурс (хроніка життя карателів))))
В России выпустят 100-рублевую купюру с Крымом.
Ппрогнозируемая стоимость купюры 1 доллар.
- - - Добавлено - - -
![]()
Эту тему просматривают: 23 (пользователей: 0 , гостей: 23)