Реклама
Страница 9 из 18 ПерваяПервая ... 7891011 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 81 по 90 из 178

Тема: Апгрейт Himoto Bowie

Постоянный пользователь

Вес репутации
    0
    Цитата Сообщение от Rus_lan Посмотреть сообщение
    Смею уверить что кулер без радиатора гораздо эффективнее чем радиатор без кулера!)) Проверено лично, ну а без того и другого так вообще небо и земля. У меня правда двигатель с небольшими ребрами, стоит только кулер, охлаждает эффективно.
    А что за пиньон стоит? На вид вроде как железо... Как он себя ведет? Мои латунные очень быстро стираются, пластик один раз попробовал, хватило на 3 мин., правда драг старты по асфальту.))))
    Пластика ніколи не було у мене, і думаю, якщо латунь стирає в мене за пятнадцять - двадцять акумів то пластик точно не ходив би. По піньйону ситуація така- довго шукав заміну(поки шукав стер шість своїх латунних), аж тут придбав собі слеша. Виявляється стає слешівський один в один. Параметри на різних сайтах описуються різними позначеннями, але для мого бувіка потрібен такий: або 32Р, або 0.8М аби тільки був на 15-16 зубів і мав діаметер вала. 3.17 мм(на крайній випадок можна 5 мм але з перехідною втулкою 5*3,17). Ну і певна річ був стальний(ідеально робінсоновський) навіть якщо і інтеджі. Що стосується пробігу бувіка на цьому(стальному) піньйоні, то треба чекати.Поки що тільки два акуми політ нормальний. Спочатку навіть думав міняти назад на15 зубів, але порівнявши руки він так навіть нічого собі їздить. Зросла відчутно швидкість тепер намагаюсь досягнути гарної керованості. Як щось поламаю обовязково відпишусь.

Постоянный пользователь

Вес репутации
    12
    Дима, спасибо большое! Я заказал (где-то через неделю должен прийти с ХК) стальной пиньон 32Р на 17 зубов, вот только не знаю сожрет он спур или нет...))) Самое плохое что туда попадает пыль и песок, нужно подумать над герметизацией отсека спур-пиньон...

Постоянный пользователь

Вес репутации
    12
    Сегодня попробую побороть "8-ку" на спуре, постараюсь сделать фотки, и зубьев на спуре 56 а не 68 как в каталоге пишут.

- - - Добавлено - - -

Цитата Сообщение от kdm5 Посмотреть сообщение
    Абсолютно згідний з вашими словами, виправдання цьому дуже просте. Хлипенький бампер - доволі таки дорогий для розхідного матеріалу, цей же я прилаштував до деки не жорстко - тому він непогано гасить удари ще на собі до того як навантаження передадуься на деку, по друге своєю шириною перекриває нижні крвплення амртизаторів які при стандартному бампері відлітають на ура. Що стосується кулера то тут справа така: можливо і без нього не грівся б двигун, не пробував але зараз знаю точно, що викатуючи 5000 мА за раз на 18 зубах при температурі +20 на вулиці двигун набирає температуру до 55 градусів (міряв тестером електронним), думаю як на вулиці стане до сорока ситуація поміняється і, тоді можливо прийдеться ставити радіатор, а сьогодні параметри мене влаштовують і мого бувика теж(тим більше що кулер із згорівшого рідного регулятора). А що до термопасти, то вона потрібна і однозначно(це моя думка, нікого на свою сторону не схиляю)

- - - Добавлено - - -

У одного меня видео не показывает? Пишет, что это личное видео.

Постоянный пользователь

Вес репутации
    12
    Цитата Сообщение от opeldnepr Посмотреть сообщение
    Сегодня попробую побороть "8-ку" на спуре, постараюсь сделать фотки, и зубьев на спуре 56 а не 68 как в каталоге пишут.

- - - Добавлено - - -

У одного меня видео не показывает? Пишет, что это личное видео.
    Да, зубьев действительно 56, это ошибка в каталоге запущенная в серию. Опишите если не трудно каким образом восьмерку побороли (если получится).
    Видео у меня тоже не показывает.

Постоянный пользователь

Вес репутации
    0
    Дима, спасибо большое! Я заказал (где-то через неделю должен прийти с ХК) стальной пиньон 32Р на 17 зубов, вот только не знаю сожрет он спур или нет...))) Самое плохое что туда попадает пыль и песок, нужно подумать над герметизацией отсека спур-пиньон...
    Руслан це питання, принаймі у мене, вирішилось дуже просто.1 Знизу деки заклеюємо круглий отвір(будь чим аби трималось).2 перед заднім дифом на валу в мене стоїть ота втулка прояку я писав нижче(її зовнішній діаметр у мене відповідає діаметру корпуса пари спур піньйон).3 Ще я між заднім дифом і цим корпусом знизу зверу вала проклеїв поролон. Скоро в мене буде переборка Бувіка(поний демонтаж промивка і закладання нового мастила), якщо хочеш скину кучу фоток покроково. Проблеми з піском в цьому вузлі у мене нема.

- - - Добавлено - - -

А як же відео зробити доступним? От з технікою в мене ще якось виходить, ну а з компом так вже тугенько.

Постоянный пользователь

Вес репутации
    12
    Руслан це питання, принаймі у мене, вирішилось дуже просто.1 Знизу деки заклеюємо круглий отвір(будь чим аби трималось).2 перед заднім дифом на валу в мене стоїть ота втулка прояку я писав нижче(її зовнішній діаметр у мене відповідає діаметру корпуса пари спур піньйон).3 Ще я між заднім дифом і цим корпусом знизу зверу вала проклеїв поролон. Скоро в мене буде переборка Бувіка(поний демонтаж промивка і закладання нового мастила), якщо хочеш скину кучу фоток покроково. Проблеми з піском в цьому вузлі у мене нема.

- - - Добавлено - - -

А як же відео зробити доступним? От з технікою в мене ще якось виходить, ну а з компом так вже тугенько.
    Дима, конечно хочу фото, буду очень благодарен! Жаль что ты не в Харькове, покатали бы вместе, тут у нас на покатухах хорошая компания собирается))
    Вот только не пойму зачем снизу деки отверстие заклеивать и зачем оно вообще нужно там изначально. Это отверстие находится впереди подшипника, т.е. песок и вода может попадать только на подшипник и никак в отсек спур-пиньон. Я так подозреваю что большое кол-во песка попадает через верхнюю крышечку пиньона, там щели приличные...
    На счет ютуба, я не знаю что там у тебя... Я зарегился и могу закачивать видео, потом выкладывать, может там где-то в настройках надо убрать "личное видео".

Постоянный пользователь

Вес репутации
    12

- - - Добавлено - - -

По твоему совету вчера подправил таки 8-ку на спуре. В качестве трубки использовал отрезок от строительного дюбеля типа такогоВложение 184185 Сняв пружинку добираемся до фрикциона на спуре (если присмотреться, то на фрикционе четковидно след от штифта) и проделываем с фрикционом такую манипуляцию (расширяем отверстие на пластинке, которая к пружинке где-то на 1-2 мм больше чем длина штифта)

Постоянный пользователь

Вес репутации
    0
    Привіт всім шанувальникам Хімото, шарився тільки що на Radioland.com.ua, там вагон піньйонів до 10 масштабу різної кількості зубів, і ціна як на мене доволі приваблива(якщо хтось буде брати не забуваємо про діаметр вала двигуна(він у нас 3,17 мм)).
    По моєму сьогодні нарешті розібрався з відео. Спробуйте хто небуть, повинно бути видно.

Постоянный пользователь

Вес репутации
    12
    Да, видео теперь видно. А что было то?)

Постоянный пользователь

Вес репутации
    0
    Да, видео теперь видно. А что было то?)
    Я затупив з налаштуваннями в ю тубі

TEST

Страница 9 из 18 ПерваяПервая ... 7891011 ... ПоследняяПоследняя

Информация о теме

Пользователи, просматривающие эту тему

Эту тему просматривают: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1)