Всім вітання.
Першим моїм літаком був "Стрімкий", дуже сподобався як літак-тренер. І знаю, що його використовують і як літак-FPV. Але він не розбірний, що для мене дуже актуально, бо маю велосипед і мені зручно було б об'єднати велопокатушки з літакополітушками. Та і будувати його мені було зовсім не просто.
За мету було побудувати літак розбірний і простий в будуванні. Нічого інноваційно-революційного не придумав. Просто концентрація всіляких ідей, придумок і якихось оригінальних рішень, що я вже випробував будуючи такі літаки як Стрімкий і FT Bloody Wonder, а також перегляд відео з будуванням всіляких літаків на youtube.
Кінцевий результат поки тільки в голові. По ходу будування, яке буду висвітлювати тут, буду викладати фото (відео) процесу. Сподіваюсь зможу і креслення зробити в електронному вигляді, бо з програмами в яких креслять я не маю досвіду.
Задумав літак типу Twin-Boom Pusher або Стрімкий. З розмахом крил 2 метри.
Для літака закупив два листи пінокартону 1400Х1000 мм. Один 5 мм інший 3мм товщиною. Той що 3мм для крил, 5мм для фюзеляжу, стабілізатора, хвоста і всіляких там лонжеронів, перегородок, коробів під рейки, тощо. Клею гарячим клеєм, фанера буде тільки для моторами. Дерев'яна рейка всередину крила для міцності і рейки для стабілізатора з хвостом.
Це що на цей момент є.
Поки не зовсім сформувалась думка як приєднати крила один до одного щоб і розбірне і міцне було. Є декілька ідей, ще не визначився яку саме обрати. Від того залежить як буду крила до фюзеляжу кріпити.
Викрійка крила. Малював у Компасі перший раз. Вийшло, як вийшло. крило Бекет.zip