Зібрав свій перший гелікоптер 450-го розміру. Тушка оця електроніка оця апаратура Turnigy 9x перепрошита на er9x. Складав акуратно, все що закручено метал-метал спробував розкрутити, якщо розкручувалося - локтайтив і закручував наново. Налаштував як зумів. Одним словом двигун крутиться, серви рухаються, наче в правильному напрямку і на правильну відстань, циклічкий крок не налаштовував, а от колективний +-11* виставив.
Маю досвід управління двома гелікоптерами Wl toy V911 - класна муха, налітав на ній багато, і Walkera V100D01 але літав на ньому не багато, крашиться він зараза, а зараз ще й двигун на хвості здох, прямо на висоті 1,5м... але не про це я зараз.
Отже мені потрібна допомого досвідченого гуру на предмет підняти в повітря мою птаху. Боюсь я його сам підіймати, та ще й тренувального шасі не маю. Сьогодні поставив лопасті, розкрутив ротор, майже поставив на одно лижу але відривати від землі побоявся.
Територіально проживаю в м. Вишгород, це за 15хв маршруткою від Києва. Сам гелікоптер зараз у мене на роботі, (біля м. Чернігівська).
По переду вихідний день - 28 червня. Якби хто міг зі мною зустрітися, був би вдячний за допомогу