Реклама
Страница 7 из 9 ПерваяПервая ... 56789 ПоследняяПоследняя
Показано с 61 по 70 из 81

Тема: Как я бросил курить.... Делимся опытом.

Постоянный пользователь Аватар для Slepoy

Записей в дневнике
    4
    Вес репутации
    23
    Есть полная версия, посмотрел, перевариваю.

Цитата Сообщение от Veprik Hacksley Посмотреть сообщение

А моих 2 друга помоложе деда перестали курить, когда пошли в протестантскую церковь - Бог освободил.

А я сам даже никогда не пробовал. Не тянуло, казалось неприятным.
    Протестанты умеют, надо признать. У них грамотные современные технологии психотренинга. Даже многих наркоманов вытягивают. Но там есть нюанс. Этих же людей они подсаживают на веру. То есть, у них лишь заместительная терапия. Вроде метадоновой... От Веры вреда меньше, факт. Но- тоже ВП. Хотя протестанстская Вера - это скорее форма социальной общины, вполне симпатичная, в отличие от всяких православиев...

А сам тоже регулярно курю, класса с третьего школы. Раз в год-два прошу у кого то и делаю пару затяжек. Понимаю- не мое, и делаю перерыв. Наверное уже полпачки скурил, за всю жизнь...

Постоянный пользователь Аватар для STORMBRINGER

Вес репутации
    34
    Цитата Сообщение от iurka Посмотреть сообщение
    Протестанты умеют, надо признать. У них грамотные современные технологии психотренинга. Даже многих наркоманов вытягивают. Но там есть нюанс. Этих же людей они подсаживают на веру. То есть, у них лишь заместительная терапия. Вроде метадоновой... От Веры вреда меньше, факт. Но- тоже ВП. Хотя протестанстская Вера - это скорее форма социальной общины, вполне симпатичная, в отличие от всяких православиев...

А сам тоже регулярно курю, класса с третьего школы. Раз в год-два прошу у кого то и делаю пару затяжек. Понимаю- не мое, и делаю перерыв. Наверное уже полпачки скурил, за всю жизнь...
    Я в жизни не пойду в ГРЕБАНУЮ ПРОТЕСТАНСКУЮ веру!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! Потому что видел чем оная заканчивается!!!!! Я православный хрестьянин и ни изменю по жизни свою веру. Еже-ли уважаемый iurka Вам нравится социальная община дык и живите в ней, и, не..уй обсирать нормальную веру! Еже-ли не знаете почему,- я вам могу обьяснить!!!! Как пожилые люди теряют свои квартиры и дома, какие-то накопления и прочее в пользу ГЕБАНЫХ социальных общин, и остаются обманутыми и ни с чем! А вот мелкие "божки" этих общин жируют за счет обманутых!!!

Нет, мне не нравится. Просто у меня есть скромное мнение: религия- всего лишь элемент человеческой культуры. И, как любая культура, она подвержена развитию. И вот протестантизм на сегодня- самый верхний, совершенный этап развития религиозного человека. Ибо там уже много человеческого.

Следующим шагом является только агностицизм, и, возможно, атеизм. После чего лавочку можно прикрывать, а попов трудоустраивать.

Ну а что до харизматов- на войне как на войне. Погружение в харизматическую церковь- лучший способ стать атеистом. (Тут проще всего понять, что это- всего лишь бизнес. ) А, значит, свободным человеком, который САМ отвечает за свои дела и поступки.

-------

Проблема в том, что это уже не про курение, а про воскуривание . А тема то- про курево...

Постоянный пользователь Аватар для STORMBRINGER

Вес репутации
    34
    Та да... Но сказано ВКУСНО !

Постоянный пользователь Аватар для ndn

Вес репутации
    24
    ...для тех, кто собирается бросать (я в том числе ;) ) + еще одна причина недымить...

Свiтовий банк: Україна зобов'язана пiдвищити акциз на сигарети в 6 разiв
    Про це йдеться у прес-релiзi Свiтового банку за пiдсумками круглого столу "Полiпшення громадського здоров'я та економiчнi вигоди вiд наближення акцизiв на тютюновi вироби в Українi до рiвня країн ЄС".

Якщо вiрити цьому документу, вiдповiдно до євроiнтеграцiйних зобов'язань, Україна має пiдвищити специфiчну ставку акцизу на сигарети до 90 євро за 1000 штук. А станом на сьогоднi цей показник становить 425,75 гривнi, або 15 євро.

Синхронно з цим останнiми днями Державна фiскальна служба винесла на громадське обговорення проект постанови "Про встановлення розмiру мiнiмальних оптово-вiдпускних i роздрiбних цiн на тютюновi вироби, тютюн i промисловi замiнники тютюну".

Мiнiмальнi цiни на цигарки без фiльтра уряд хоче встановити на рiвнi 15 гривень за пачку, з фiльтром -- 15,74 гривнi.

- Якщо постанову приймуть, то тi сигарети, якi продають нинi по 11-12 гривень, коштуватимуть 16-17 гривень, - каже Андрiй Скiпальський, керiвник Українського центру контролю над тютюном ГО "Життя". - Адже до мiнiмальної роздрiбної цiни додасться 5%
    акцизу з реалiзацiї. Можливо, мiнiмальнi цiни будуть запровадженi вже з 1 серпня.

- Чому уряд вирiшив пiти на цей крок?

- Мотивують тим, що держбюджет додатково може одержати 1,5 млрд. грн. надходжень. Але таких обсягiв скарбниця не побачить, вони будуть значно скромнiшi.

На мою думку, запроваджуючи мiнiмальнi цiни, деяким корпорацiям просто дають можливiсть збiльшувати маржу прибутку.

- Що маєте на увазi?

- Запровадження мiнiмальних цiн вигiдне насамперед двом транснацiональним тютюновим корпорацiям -- "Фiлiп Моррiс" i "Джапан Тобакко Iнтернешнл", якi торгують сигаретами середнього та премiум-класу. Вони зможуть вiдбити певну частину ринку. Бо компанiї, якi виробляють недорогi сигарети, змушенi будуть реалiзовувати їх за мiнiмальними роздрiбними цiнами, встановленими урядом. I зрозумiло, коли буде двi пачки з однаковою роздрiбною цiною, наприклад, "Прима" та "Winston", то споживач вибере популярнiший бренд, тобто "Winston". Маємо не що iнше, як продовження корпоративних вiйн.

- Якщо будуть запровадженi мiнiмальнi цiни на цигарки, то кiлькiсть курцiв зменшиться?

- Сподiватимемося, що так. Хоч за минулий рiк споживання тютюнових виробiв не скоротилося. Тютюновi корпорацiї у другiй половинi року тримали низькi цiни на цигарки, бо забили свої склади дешевою продукцiєю, знаючи, що акцизи зростатимуть. Споживання залишилося на рiвнi 60 -- 65 млрд. штук цигарок на рiк.

Щодо поширеностi курiння, то вiдбулося незначне, але зниження, - на 1%. Поки що 25% дорослого населення щоденно курить. Курцями є 35-38% чоловiкiв та 10% -- жiнок.

- Європа, мабуть, зацiкавлена, щоб у нас пiдвищувалися цiни на цигарки. Це ж зменшить контрабанду з України?

- Так, нашi цигарки залишаються чи не найдешевшими в регiонi. Цим i пояснюється високий рiвень контрабанди. Близько 10% легально вироблених i проданих сигарет в Українi нелегально вивозять до країн ЄС.

Рано чи пiзно маємо дiйти до того, що мiнiмальна цiна пачки цигарок коштуватиме 3-3,5 євро (100-120 гривень). Адже виконання Рамкової конвенцiї ВООЗ iз боротьби проти тютюну та Угоди про асоцiацiю мiж Україною та ЄС (стаття 352) передбачають щорiчне
    зростання ставок акцизiв на регулярнiй основi - iз врахуванням рiвня iнфляцiї та доходiв населення. Україна має пiдвищити специфiчну ставку акцизу на сигарети до 90
    євро за 1000 штук. На сьогоднi цей показник становить 425,75 гривнi, або 15 євро. Це може вiдбутися протягом найближчих восьми рокiв.

http://expres.ua/news/2016/06/29/191...garety-6-raziv

Забаненный

Вес репутации
    0
    Я курил ровно столько, сколько Иван Муромец на печи сидел - 33

А бросил потому как жареный петух подоспел в виде инфаркта.

С февраля 2006 года - ни-ни.

Забаненный

Вес репутации
    0
    Завидую вам по доброму, не получается, все время находится оправдание для того, чтобы сходить за следующей пачкой((((

Постоянный пользователь Аватар для drager

Вес репутации
    55
    Цитата Сообщение от Лилия16 Посмотреть сообщение
    Завидую вам по доброму, не получается, все время находится оправдание для того, чтобы сходить за следующей пачкой((((
    Лилия, курящая женщина - это жах! А родители знают?!

Забаненный

Вес репутации
    0
    Проверенный способ. Вдыхаете дым не в затяжку и как бы его "жуете" в течении 15-20 секунд. Потом резко вдыхаете в легкие все то, что вы "прожевали". Так сделать 5-6 раз в сутки. Через неделю бросите курить. Написал вкратце методику одного ученого, который нам преподавал на кафедре медицину.

TEST

Страница 7 из 9 ПерваяПервая ... 56789 ПоследняяПоследняя

Информация о теме

Пользователи, просматривающие эту тему

Эту тему просматривают: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1)

Ваши права