Сообщение от amocs.ru' post='133764' date='8.1.2010, 8:35
розумію, але от чи не винекне у мене бажання ну там через пів року перейти на ДВС? оце мене цікавити, ато я вічно поспішу, щосу куплю а потім жалію
Сообщение от amocs.ru' post='133764' date='8.1.2010, 8:35
розумію, але от чи не винекне у мене бажання ну там через пів року перейти на ДВС? оце мене цікавити, ато я вічно поспішу, щосу куплю а потім жалію
Сообщение от barbarius' post='133771' date='8.1.2010, 10:08
ех.... і я вже починаю задумуватись! Мабуть саме краще питати людей у яких мало часу і грошей і при цьому мають і електро і ДВСА скільки ти вже загалом потратив грошей на свою модель і скіль часу вона у тебе і якз замовляв?
Сообщение от KARABIN' post='133782' date='8.1.2010, 11:24
Ну купите вторую
Вам обязательно надо сначала посмотреть в живую на покатушки. Ответы в форуме Вам ни чего не дадут, это всё равно, что пьянка по телефону![]()
Ищите авто моделистов в Вашем регионе и несколько дней по присутствуйте на поле, по расспрашивайте. Это будет бесценный опыт.
Срок пользования можно посмотреть в начале темы. А денег после покупки комплекта не тратил вообще
Ну разве толко на датчики батарей -5 баксов
Зарядка была. Ещё есть самолёты-вертолёты.
ну як тобі похвалити чи покритикувати двс моделі,я тоже довго ввагався,зупинився на електро,іі не жалію,і двс ше класно шо взяв уканістру літрів твк 1-2 і катаєшся ,,,Сообщение от KARABIN' post='133782' date='8.1.2010, 11:24
в ектро треба або акусів багато або дорогі і великої ємності,шоб довше кататися,а зараз ше зявилися гіперіони з великом током заряду тому поки 1 комплект товчеться в машинці,інший спокійно зарядться,ше велий + електрики мона в залі,не пачкаєш штани сорочку коли несеш виснаженого звіра,котрий стікає кровю(паливом)з глушака,,,
думка чисто для того шоб трошкипояснити,но без сумніву звук двс мотора ближче до душі але деколи хочеться просто покатися ,і шоб іншим не заважало , адже там наприклад де я катаюся деколи бувають і мами з дітьми в калясках,вони також гуляють по вулиці,
to barbarius,коли кататися будемо ,бо вчора якось мені з часом не вийшло,доречі цікаво було в живу на нову бк позирити вживу,,,
Сообщение от Busurman' post='133784' date='8.1.2010, 11:34
да, я вже найшов в регіоні чувака який має двс от і поїду подивлюсь що ж це таке. Якщо б я ще вчився у школі або інституті то 100% взяв би двс бо найшов би час для ремонту а зараз я працюю і часу взагалі немає от і думаю тепер що ж купити. А з вертальотами це взагалі окрема історія! я ж собі купив вертальот влітку бо почитав форуми, але не достатньо і дуже захотів політати, от і лоханувся! заплатив 500 баксів і його на першому польоті розбиві вирішив краще машину купити!
<center><embed src="http://video.rutube.ru/e918d156ed8ea6bf5ee8e32281fcd861" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="400" height="353" align="center"></center>
<center>traxxas3</center></embed>
Я только пустые возил в горуДетей не было, а взрослого не решился
![]()
сбогодні боком вдарив об бордюр зломався кулак. поки приїде новий полманий полагодив*
Сообщение от barbarius' post='139356' date='25.1.2010, 13:07
А какая температура на улице была?
Как заделал? Циакрином?
*-20
*та какой циакрин там ж нагрузка , просверлив дирку на фото є і вставив болт
Эту тему просматривают: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1)