Сообщение от barbarius' post='127031' date='13.12.2009, 16:13
А удар рычагом был или колесом?
Сообщение от barbarius' post='127031' date='13.12.2009, 16:13
А удар рычагом был или колесом?
уар був ричагом, там би навіть алюміній на такій швидкості погнувся,а так пластмасса там дуже міцна.
пластик там хорошийСообщение от barbarius' post='127260' date='14.12.2009, 5:36
просто сча стало холодно и он потерял свои свойства - стал более хрупким
так что зимой надо быть более осторожным
Да и скорость на таком моторе была ого-гоА?
А во сколько обошёлся комплект БК? И как заказывали?
Можно в личку.
тільки шо розганяв десь на око до 60 км, все класно звук як в ф1 , але є одна проблема на великій швидкості резина *приймає форму бублика, відповідно втрачається контакт з поверхнею і стає важче керувати, напевно це вже поролон всередині накрився або резина занадто мягка, проїжаючи через перешкоди можна на маленькій швидкості ,хоч я думав що стане важче регулювати газ плавно, десь читав що преходяч на бк втрачається тяга на низах . тестив його на крутих схилах і нерівностях різниці в тязі не побачив, решта все супер!!![]()
Сообщение от barbarius' post='131057' date='27.12.2009, 22:14
Это просто действует центробежная сила. Наблюдается на всех авто с мягкой резиной. У меня и без БК резина "надувается" на оборотах. Поролон не причём. Можно попробовать посто заклеить отверстия на колёсах, чтоб соблюсти герметичность. Тогда резина не будет поддуваться и пятно контакта будет больше. У всех так.
А машина просто бомба!!!
Только заклеивать временно и при температуре эксплуатации. Потом разгерметизировать и при следующих выездах повторять.
якшо чесно резина вся в мілких надрізах, катаюсь я досить екстремально а вона ще й до того мягка пошкодити дуже легко тому не знаю чи вдасться загерметизувати
Я клеил "Моментом" для резины и т.д. Снаружи протолкнул и всё, пока держитДаже придавить возможности там нет, но держит
![]()
вчора їздив по снігу . класно побалувався. Всі шви і дирки заклеїв герметиком момент. Думав все герметично оказалось неа ,через 20 хв *їзди регуль почав виключатись спочатку на секунду потім на 2 короче думав хана .але була закономірність виключався коли я тормозив. потім викючився і не включався, шо я там не шаманив з включателем нічого не вийшло.пішов додому помив у ванні зранку поробував включити регуль включився і все нормально тепер.видно всеж таки не герметично герметик заклеїв пустоти.
Эту тему просматривают: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1)