А якщо люди закінчаться стояти мішенями? тоді вже буде досить? А що техніки немає? - та повно! на параді ж є вже чиим хизуватись, починаючи з 2014-го..Армії безпілотників(ой, тільки купили ударний один) , патронні заводи!!(ой жодного за час війни не побудували), сєпари туди-сюди катаються, кумипутіна спокійно літають до кремля....А в нас немає чим наступати. Закрити кордони,ввести ВП, назвати росію нападником, полонених не брати, зачистка до кордону, похер безвіз, свої громадяни дорожче...Всі заводи переходять на воєнку - шоколадні на хавчик пайки для військових, житомирські шкарпетки на форму, "богдан" на бтр іт.д.....Змогли ж з гівна колись піднятись,витерти кров і здолати того усатого путлєра.
Нє, не варіант...хочеться миру,спокою,подорожей,і чекати поки воно здохне...Ну так пока чекаємо,то можна ж погуляти, розважитись, поторгувати...Еххх..Немає жорсткості рішень, ні у влади, ні у народує. Є одне- бажання вижити і жити. Давайте говорити правду,вона хоч і гірка, заче як є.
Ты реально не понимаеши соотношение ВС Украины и рашки?
особенно если учесть что хуйло говорило про готовность приминения ЯО.
Или ты думаешь что ВСУ на донбассе воюет с местными обдроченцами?
При текущем положении на фронте люди не закончатся, на дорогах бьется в сотни раз больше.
Техника ВСУ вся на донбасе не поместится, или ты как маэстро считаеш что ВСЕ военные Украины с техникой должны находиться на донбасе, вы серьезно?
Если вы к профессиальной армии не имеете отношения (срочная служба не всчет) не рассуждайте на эти темы, делать модельки у вас получаются в тысячу раз лучше.
уже одну "кухарку" по имени Моника выбрали, хватит.
О! Типичная военкоматовская крыса! А я то думаю, откуда такой талант двигать речи, про то, что кому-то Родину нужно защищать. А сам ни-ни. Ничего за 35 не изменилось. Как при совке лапшу на уши новобранцам пытались вешать, так пытаетесь и сейчас. Только пацаны те, новобранцы, не глупые были, и военкоматовских глашатаев за дурачков держали, и всегда ржали над ними.
Если я "военкоматовская крыса" то ты полный долбаеб и зебил в одном флаконе.
Ты хоть знаешь чем военкоматы занимаются кроме призыва на срочку?
открою тебе секрет, призывом занимается около 10-15% личного состава военкоматов и называются они "виддил прызову", остальные к призыву ни какого отношения не имеют.
для твоего ведома, после 14 года ВСЕ офицеры и контракники военкоматов прошли АТО и не по три дня, а по несколько месяцев.
андерстенд, долбаеб.
Лично ты, сколько дней находился в АТО, и на каком удалении от линии соприкосновения с противником?
я ненаходился, если ты прочитаешь внимательно что я написал выше то я с 2012 года на пенсии по здоровью (компрессионные переломы позвонков в пояснице и шее) со всеми вытекающими (в мирное не годен, в военное ограниченно годен), но с 2014 года неоднакратно был на сборах и приписан к полтавскому загону ТрО (тревожный рюкзак собран и регулярно обновляется тушенка в нем).
А ты?
Звісно ми не рівня рашці...Але вважаю блюзнірством і спекуляцією темою "вони там гинуть" на кожному кроці- Вони гинули з 2014-го, без перерв, а скільки разів починали "перемиря"- можна промовчати, припинення вогню,як би воно не називалось-немало сенсу взагалі, бо вірити пу-себе не поважати...Але виривати одну тему і спекулювати нею коли вигідно політично - це вибачте підлість і зневага, в першу чергу до військових. Взагалі ворога потрібно бити його зброєю- зняти нашивки, зробити фішку дурачком і тупо як рашка піти в наступ "іхтамнєтами"...можна ще й росформи в воєнторзі купити...І поКуй Європейскі "зтурбованість і засудженість". Своя земля важливіше, і люди "там наші",хоч ватануті, та наші...ще з ними потім десятиліттями няньчитись.
не розхитуйте човен(будку) бо Пу нападе...
Та взагалі-чого паритись, відкрили б кордони, хай вже валять сюди, всеодно жїх "повертати" ...ну а з російськими військомими - роздали всім українцям БК і зброю і хай на місці кожного стріляють,хто сюди зайде...Ну , бля, з толеранством нам не буде ні миру ні спокою.
Я не військовий,не політичний,я справедливий. Я думаю просто: бачиш ворога- стріляй, чекає лише здобич.
І взагалі ця вся тема- повна буцульбашка стала. НІчого вона не вирішить.
- - - Добавлено - - -
Невірно панове ви в ПЕРШОМУ турі галочок наставили, тоді вже програла Україна, другий тур вибирав між підлістю і ганебністю.
Эту тему просматривают: 8 (пользователей: 0 , гостей: 8)