То, что описано в первом абзаце стОит не 30 тысяч. На такой вариант и 300 тысяч может не хватить. Есть женские сумочки у наших депутаток, которые стОят дороже.
То, что описано в первом абзаце стОит не 30 тысяч. На такой вариант и 300 тысяч может не хватить. Есть женские сумочки у наших депутаток, которые стОят дороже.
Юрий, вот скажу про себя - 30 тис. Я НИКОГДА НЕ ВИДЕЛ. На мою семью. Это при том, что мы, с супругой, далеко не последние люди в своих сферах. И у нас только один "ребятёнок" весьма взрослого возраста, 1996 г.р.
[QUOTE=patorok;718714] Справа не в державi ,а в мотивацii . Добровольцi пiшли в АТО не за зарплатою,не за недоторканiстю не за змогою дерибанити все, що впаде в хиже око,не ради слави почестей , тому що щиро люблять Украiну, хочуть ii захистити i впевненi що можуть це зробити.Всi вони йшли майже на вiрну смерть, мало хто повернувся додому живим i здоровим.
I навпаки мотиваця "народних достойникв" прямо протилежна,геть не хочу повторятися!! Перед виборами майже всi вони запевняли нас що iм вистачить 2500(прибл)з/плати а через пару мiс одна з них заявила : а що мльйон це грошi?Та пiд час кризи в 90х депутати сейму сусiдньоi держави постановили зменшити iм З/плати на20-30 вiдсоткiв ,а в нас вiйна -не криза?(На базарi почув вранцi:"Нема в них нi честi нi совicti- бiйцi в АТО пд обстрлами гинуть за кiлька тис.,а цi в теплих кабiнетах в 5 раз бльше мають").("Де ти був пiд час вiйни: боровся у Верховнй радi ,чи вiдсиджувався в окопах ДАП та Iловайська?")-питання з анкети....
Зараз слухаю Шустера, на власний розсуд висновок один:
Відновлювати ядерну зброю, хочаб "брудну" і палити по всіх у радіусі 5000 км.
євросуки таки СУКИ.
Віталя, Ви знаний місцевим радикал (ми - в купі). І зовсім не дурна людина.
Навіщо Ви говорите про дурню?
А раптом то буде "фазенда" Овощя?
Ну. То я для "заспокійливого". Бо будь-який радикалізм погано закінчується. На жаль - ху!ло ще "думать ізволіло".
Я все это написал только к тому, что если некий человек выбился в депутаты не ради наживы, а ради работы на нужные Украине изменения... То пусть у него будет не 7 тысяч, как вначале, а эти вот 30. Это не слишком обременительно для нас, граждан, зато есть надежда что те немногие, приличные люди, что стали депутатами, смогут таки приносить пользу без грачевания по ночам и скандалов с женой.
Ігорю, я замітив не одноразово, що мою "дурню" через певний відсік часу, повторюють і інші користувачі данного форуму.
- - - Добавлено - - -
Разведение войск на Донбассе приостановлено – ОБСЕhttp://ru.slovoidilo.ua/2016/10/21/n...tanovleno-obse
Юрий, в Вашем посыле я согласен "за-вырвать-шарики". Просто ахтывисты ну очень хотят "к корыту".
И подобные вопросы мы, почти сознательно, отдали именно ахтывистам, а не активистам. Понимаете?
- - - Добавлено - - -
Ну, Віталя, не перебільшуйте!
Все зрозуміло - наш "радикалізм" спонукав багатьох замислитись. І прийняти рішення. Я вважаю - ми досягли мети. Що я, що Ви. Що інші місцеві. Ну, розумієте.
- - - Добавлено - - -
Хунтянам - гарних снів! Та мрій!
Бібізянкам - стєкловати у всіх питаннях!
Лално я бедний моя офігевальная зряплата загод єле за іхню месячну перєвалює, субсідю не далі газ огого .ну йшо мене обкрадають а я буду кліпать?
Итальяшки не с той конторой связались. Карма, однако
Зонд Скиапарелли разбился при попытке сесть на Марс
http://news.liga.net/news/world/1324..._astronomy.htm
Эту тему просматривают: 42 (пользователей: 0 , гостей: 42)