Разумеется и в зазаборье есть Люди.
Просто их мало, их голос почти не слышен на фоне восторженного блеяния стад непуганого електорта.
Разумеется и в зазаборье есть Люди.
Просто их мало, их голос почти не слышен на фоне восторженного блеяния стад непуганого електорта.
Жень, в этот раз ты уже меня уделал :-)))
Не успел я.......
Хай йому грець-баян не балалайка ,побаяню.......
Файне місце Рівне......Флешмоб.....
Прихильників терористичних «республік» у Рівному не надто «шанують». Як стверджує користувач Facebook Фашик Донецький, у місті побили чоловіка, який «всією душею» вболівав за «ДНР», отримуючи пенсію від «хунти» і живучи подалі від тих територій, де вже діють «російські миротворці», повідомляють Патріоти України.
За словами оповідача, палкому прихильнику «республіки», який вимальовував на стіні “ДНР ми з вами”, зламали ніс в двох місцях. Коли на місце бійки прибула міліція і дізналася причини інциденту, замість захисту постраждалого, вони добряче йому всипали.
Втім, «митарства» ватника на цьому не закінчились. Чоловік подався до травмпункту, де поскаржився лікарю на хуліганів і попросив допомоги. Заодно розказав про всі «переваги «ДНР» і «київську хунту». Травматолог, не довго думаючи, приєднався до флеш-мобу «лупцюй терориста», розповів очевидець.
Женя просил фотки ... Начнем с блиндажей ...
Тільки що дивився новини і виступав Полторак. Каже: ми закупили нове озбрєння, але воно залишається в тилу. Люди добрі, а чим країну захищати? Я розумію, що калаші там є, а новітня зброя? Капец повний. (дуууже мьякий вислів)
- - - Добавлено - - -
Доречі, а як там "острів привід"? Сьогодні провели молебінь про захист "курортного сезона" на цей рік.
Так він сказав іншу річ, в принципі дуже правильну - новітню(нову, переоснащену, модернізовано) зброю необхідно вивчити особовому складу, навчинись на ній працювати(воювати), без цього будуть викинуті на вітер гроші..В іншому сюжеті боєць показував як вони модернізують боєприпаси на передовій, а такой з якими гробами-раціями вони мусять "воювати" в танках...Тож цілий шкаф, добре хоч Р-250 туди не всунули. Все це вигрібають зі складів, бо "військове", а нового немає, тільки волонтери закупають. Це проблемма. Може мені здається, але Полторак діє професійніше "папередніх" міністрів.
"Кто убивает украинцев сейчас ?
Ответ известен- маленькое недобитое чмо из 3.14159 НКВД-КГБ.
И еще без американских инженеров и компании General Electric (основана Томасом Эдисоном, изобретателем поднявшимся из низших социальных слоев) вряд ли бы сделали электрификацию СССР (план ГОЭЛРО"
Интересно сколько провисит на rcdesign пост.
Олеже, цілком з Вами згоден, я також дивився ці сюжети. Але, всеж таки, а зараз чим воювати? Зупинивши АТО, на мій погляд, дали можливість фашистам завести до нас зброю і навідь ппо. Тай склалася сітуація коли одними танками фашистів не знищети, потрібні більш страшніше озброєння.
Эту тему просматривают: 5 (пользователей: 0 , гостей: 5)