Вей, пегестаньте надеяться......
Вид для печати
http://fakty.ictv.ua/wp-content/uplo...05/21/1003.jpg
На Київщині ввели план-перехоплення "Сирена" через розстріл Окуєвої
Окуєву і Осмаєва розстріляли з автоматичної зброї
Куля влучила Аміні Окуєвій в голову - Осмаєв
Окуєва та Осмаєв відмовилися від охорони – Нацполіція
Вбивство Окуєвої: прокуратура має кілька версій
Турчинов: Ворог повинен відповісти за вбивство нашої сестри
Вбивство Аміни Окуєвої
https://i.obozrevatel.com/2017/10/30...pg?size=125x82
- - - Добавлено - - -
Прес-центр штабу АТО
Зведення прес-центру штабу АТО за 30.10.2017 року.
У районі проведення АТО минула доба завершилась без суттєвих змін в обстановці. Увечері російсько-окупаційні угруповання дещо зменшили інтенсивність обстрілів наших позицій, проте повного дотримання режиму тиші вздовж лінії розмежування не було.
Так, на Донецькому напрямку наприкінці доби бойовики з протитанкових гранатометів били по опорних пунктах української армії на підступах до Авдіївки і Пісків.
А на Маріупольському напрямку, близько 21 години ворог застосовував великокаліберний кулемет неподалік Старогнатівки. Вогнем у відповідь наші військові припинили провокацію. У результаті цього протистояння отримав поранення один український захисник. Зараз постраждалий перебуває у медичному закладі, стан його здоров’я оцінюється як задовільний.
На Луганському напрямку, вчергове порушуючи домовленості про відведення озброєння, калібр якого перевищує 100 міліметрів, проросійські найманці випустили 6 мін калібру 120 міліметрів по оборонцях Трьохізбенки.
Загалом за минулу добу окупанти 10 разів порушили перемир’я. Сили АТО 7 разів застосовували піхотне озброєння на ураження противника. Унаслідок бойових дій один український військовослужбовець отримав поранення.
Поздравляю, опять наши пидарасты пытаются протянуть закон, что бы снизить безпошлиные посылки до 22 евро... Еще и ограничить до 3х в месяц.... Суки. когда вас уже поразрывает
Пауки в банке начали меряться размером пиписек...Я имею ввиду события в Харькове...
Шановні колеги -АВІА модеяри, а до кого вже приходили з Контори Глибокого Буріння, з питаннями по коптерах, дронах, літаках й Калинівських вибухах?
Сьогодні приходили, при чому були на обох роботах (працюю в двох різних місцях)...