Згоден. І вже трошки розширив свій допис: Молитва, щоб "змити" злочин - це повна релігійна дурня, з якою я не згоден, і ніколи не підтримував. Покаяння в собі - так, це може позитивно діяти з часом і змінювати злочинця.
Вид для печати
В результате Смуты к власти в Московии пришли никакие не «русские»https://socportal.info/2017/10/13/v_...e_russkie.html
Я це можу формулювати для себе і висловлювати іншим таке своє ставлення відносно каяття:
Молитва, щоб "змити" злочин і злодіяння - це повна релігійна дурня, з якою я не згоден, і ніколи не підтримував. Покаяння в собі - так, це може позитивно діяти з часом і змінювати злочинця зсередини. (писав трохи вище 15хвилин тому).
Швидко не по темі.
Влітку клав два кондея у церкві Київського патриархату (в нашому районі вона одна, інші мацковского).
Слово за слово, і вивів настоятеля на "кришталево чисту" розмову. Йому небуло як відмовитись від співбесіди з такою нерпою як я.
Ну і понеслася правдва. Саме воно: все СТВОРЕНЕ для маніпулювання мізками людини. От тільки каже: то мацковского патріархату.
А я йому наступне запитання: чим відрізняється Київського від мацковского? І симінарія одна, з минулим КГБшним "святителем".
Ну у відповідь звісно нічого не почув.
- - - Добавлено - - -
Ще пак, в мене пів доби мізки димлять, як уявив що мій друзяко :drinks: "того", з "братушками" :bad:
Капець!