https://www.youtube.com/watch?v=KCqXSgW4uCQ
Вид для печати
Лет 5 назад это было реально?
А PROZORRO?
А закупки лекарств через независимые международные организации?
А декларации на чиновников в свободном доступе?
А еще целый список, пусть и не огромный?
Ау, пессимисты ! :)
Просто конюшни...ну очень грязные. Потому медленно.
------------
Очень понравились комментарии на УП про мост:
Gennady Kobelev _
Вся Украина представляет собой Шулявский мост, стоящий на рошеновских стойках, изготовленных на Ленинской Кузне. Из африканских какаобобов....Сплошная фальш, недокраденная ненасытными властями...
Игорь Данилов _
Гена. Не надо паниковать. Дайте время, отремонтируют мост на Шулявке, как уже отремонтировали мост на Святошине. И на Окружной мост и на Нивках по пр-ту Победы. Не плачь Гена, кушай шоколад, между прочим неплохой.:)
(я совершенно не порохобот, не подумайте. Скорее, зрадофоб всего лишь.)
Во пукани рванули!
https://www.youtube.com/watch?v=oqEG0uXfc1k
Ну шо , стратєги, як там ваші маланці поживають? Чи все ,шо ці кишкоблуди творять вам до вподоби? Завтра настане чергове " пакращення" - чуток свєт падорожаєт...... Нє мнє інтірєсно, чи вийдуть обиватєлі на протєст, чи буде так,як з оптімізаційой ціни на газ? А шо ваша гондарєва вже накрала бабла і лижі навостріла , тіпа в бізнес уйті( чи власті її так відпустять,чи пожизнєнну пєнсію дадуть.. косарєй з 200..) Токо шо слишал по ящику ,дєскать блокировщики не дают дишать економіці України...Так може хай ахметка з порохом поділиця з організаторами блокади баблом - пацани ж негорді......
Хтів ще багато написать,але цевсе горох об стіну......Багато знайомих вже висловлюють крамольную мисль шо майдан був трагічной ошибкой ,да от і я чесно говоря.......Шото мені підказує шо і ви в душі...
"був трагічной ошибкой" - мало не засльозився.
А про "душу" - зігонув. Рефлекторно. Трічи.
Хлопці, будь ласка, якщо комусь хочеться в туалет, не використовуйте для цього тему.
Це стосується всіх - і патріотів, і ідіотів - всіх без виключення. Ставтеся з повагою до оточення.
Дякую за розуміння.
З повагою.
Снайпер, а сарказм ще не заборонений?
* просто цікаво